Sema ablaya gece kahve atmıştım ekimin sonuna kadar arayacak dedi ya ısrarla sordum çok erken tarih değil mi emin misiniz ekim sonu diyeYarın dolunay zamanı var artık kimler etkilenirse :)) Şimdi sema ablaya kahve atıcam..
evet kesinlikle hepimiz birden fos olucazSema ablaya gece kahve atmıştım ekimin sonuna kadar arayacak dedi ya ısrarla sordum çok erken tarih değil mi emin misiniz ekim sonu diyeçok net gözüküyor canım kesinlikle arayacak demiş.. bana topluca patlayacaz gibi geliyor
adım attığımda barışacağımız bir durum olsa işim kolay olurdu çünkü öyle gurur vs yapmamkızlaar bütün forumları okudum üşenmedim bu fal işi enerji işi kesinlikle..ve hiç kimse geleceği net bilemez..bunu unutmayın.eğer geleceği bilenler olsaydı ooo okadar çok şey aydınlanırdı ki anlatamam...o yüzden analiz ve sonuç odaklı gidin...bi etkileşim olacak mı aranızda yada barışabilecekmisiniz..mesela kişisel tecrübelerle diyorum ki bi adımda siz atın hep karşı taraftan beklemeyin...
evet kesinlikle hepimiz birden fos olucaz
ama olmazsak vallahi saygı duyarım
evet bana çok güzel değindiği yerler oldu melek üstünün..sevdim kendisini...Evet kızlar bana genelde temmuz dendi temmuz sonu agustos ortası sadece sema abla bana 3-4ay icinde barısacaksınız senin keder ve gözyasın devam edecek bir süre daha dedi bende pehh dedim verdiği tarihe bak. Gerçelten onun dediği çıktı. Diğerleri anda analizde melek bazen günündyse çok iyi bakıyor neşede bazen güzel fallar bakmıs.sizin icin okuyacağım şimdi fallarımı bakalım baska süpriz varmı
Konuyu açıp bizi merakta bırakmıştın:)) konuyu hortlattık yine kusura bakma ama çok ciddi para gidiyor gerçekten:))Kızlar daha sonra melek üstün bana 15gün içinde ondan olumsuz bir hber alacaksın demiş agustosun 13ümde baktırmısım hayır böyşe birşey olmadı mesela ve esmanur bana baskasıyka olacagımı söylemiş daha sonraki fallarım fos okudukca yazıyorum
Bu konuyu bilemem ama bu enerji meselesi gerçekten bi de falcının yorumcunun yoğunluğu sanırım...Hiç giremedim kızlar elimden geldiğince aydınlatmaya calısıyorum konu akrif kalsın mühim değil bizim gibi çaresiz cok insan var en azından dolandırma maksadıyla bakanlara gitmesin paralar bende aynı durumdaydım sizi cok iyi anlıyorum allah bir daha yasatmasın en kötü cümlede moral bozuyo insan ama bama genel itibariyle fal kutusu falları çıktı birde bi bilgi vericem bi arkadasım ayrıldı sevgilisinden 18temmuz yyıl dönümleriydi ona falcılar 18imde sana mesaj atacak dediker 18i oldı yazmadı yzmadı akşam 11 oldu arkadasım mesaj attı neşeye falla birlikte hanş olacak demiştiniz gibisinden neşede buna dediki daha gün bitmedi bekle dedi ve on dakika sonra cocuk gerçekten mesaj attı tesadüfmü bilmiyorum ama bu gerçekten yaşandı şahit oldum
ya allah allah… bu fallar bi bana çıkmayacak herhaldeHiç giremedim kızlar elimden geldiğince aydınlatmaya calısıyorum konu akrif kalsın mühim değil bizim gibi çaresiz cok insan var en azından dolandırma maksadıyla bakanlara gitmesin paralar bende aynı durumdaydım sizi cok iyi anlıyorum allah bir daha yasatmasın en kötü cümlede moral bozuyo insan ama bama genel itibariyle fal kutusu falları çıktı birde bi bilgi vericem bi arkadasım ayrıldı sevgilisinden 18temmuz yyıl dönümleriydi ona falcılar 18imde sana mesaj atacak dediker 18i oldı yazmadı yzmadı akşam 11 oldu arkadasım mesaj attı neşeye falla birlikte hanş olacak demiştiniz gibisinden neşede buna dediki daha gün bitmedi bekle dedi ve on dakika sonra cocuk gerçekten mesaj attı tesadüfmü bilmiyorum ama bu gerçekten yaşandı şahit oldum
bu kadar fal patladı haberinin içinde böyle düşünmemiz normal canım içinden gelen sese kulak verben bazen gerçekten barışcakmışız gibi hissetsem de bazen tüm fallarımın patlayacağına deli gibi inanıyorum
içimden gelen sese bakarsak şimdiye çoktaaan barışmamız gerekiyodubu kadar fal patladı haberinin içinde böyle düşünmemiz normal canım içinden gelen sese kulak ver
tutanları paylaşalım canım herkes bilsin ki ciddi ciddi paralar dökülüyor inan ki...Benimde basıma geldi birini övünce reklam yapıyo oluyosun bazen yazarken öyle anlaşılırmıyım diye korkuyorum ama gerçekten yaşandı bunlar ha cok sallayanda var onlarıda yazıyorum ama yalanmı söyleyeyim tutanıda paylaşıyorum