Yarışma Fajita-Meksika Mutfağı-Pınar Süt Sponsorluğunda

aaa öyle mifajita yap diye muhabbeti mi yapıldı,ben kaçırmışım o muhabbeti,dünya mutfağı seçileceği kesinleşmeye yakın karar vermiştim,sonra kopya çektim gibi olmasın

ben avokadoyu limonla birlikte biraz sarımsak,çok az yağ,pul biberle de yapıyorum,sarımsak severseniz öyle de deneyin,yada ailen o ezilmiş görüntüyü sevmiyorsa dilimleyedebilirsin canımbenimki de tereciye tere satmaya çalışmak gibi oldu,sen daha iyisini bilirsin beni canım
bu arada çok teşekkürederim canım,bende sana başarılar dilerim,pizzan çok güzel görünüyor

Son düzenleme:
Yemek var dediler koştuk geldik şaka bir yana muazzam olmuş yarışma da başarılar
hoşgeldin canım çok teşekkürederim,semin yemeğinde çok güzel canım emek vermişsin ellerine sağlık kuzum.Ben de sana başarılar dilerim,bundan sonra hep aramızda görmek isteriz seni

Artık ustalaşmışsınız. :) Ben bir sos meraklısı olarak dikkatle okudum. Her gün soframda farklı bir sos deniyorum çünkü. :)
Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.

Ayy ben fajitayı yemiştim bi restorantda gorunce eski bi tanıdığı gormuş gibi heycanlandımmm..
muttiş gorunuyoo.tadıda çok guzeldi gerçktenn.
seninkide çok guzel gorunuyo canmm. Ellerine sağlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…