- 18 Aralık 2009
- 6.124
- 6.565
- 773
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Geçen ay restoranda yemiştim ve çok acıydı menüyede acı olduğu yazılmamıştı sanırım yemeğin özünde acı var daha dikkatli olacağım :)Çok teşekkürederim motive eden yorumunuz içinevet biberleri ve baharatları acı seçerseniz acı olur. Dikkat ederseniz soslarda hep karabiber kullanılmış.
adı üstünde fajita,meksika yemeği adamlar acı çekmek için doğmuşlar,tamam bu berbat espiriden sonra diyorum ki evde kendin yapacaksan acısız yapabilirsin.Geçen ay restoranda yemiştim ve çok acıydı menüyede acı olduğu yazılmamıştı sanırım yemeğin özünde acı var daha dikkatli olacağım :)
eneeemmmm kimler gelmiş,icraaanımmm hoşgeldin canım ,çok teşekkürederim ,çok mutlu ettin beniEmek buyukkkyarismada basarilarrrrrr yamikimmmm
çaktırmıyom demiYamikimmmm ben.bunu yirimmmmmmcok lezzetli gorunuyo hee bu arada hicte caktirmion yarismaya girdigini amarat atunnnn
eneeemmmm kimler gelmiş,icraaanımmm hoşgeldin canım ,çok teşekkürederim ,çok mutlu ettin beni
Oy hak edene gider her zaman yamikim onda suphe yokçaktırmıyom demikendiniz görün istiyorum canım,öbür türlü sanki oy istiyor gibi olurum diye utanıyorum
çok teşekkürederim yorumunuz içinçok lezzetli gözüküyor. ellerinize sağlık :)
dene bebeğim,yaparken içine duygularınıda ekle,yerkende beni hatırla sonra bir daha ye,aşkla sevgiyle yeOy hak edene gider her zaman yamikim onda suphe yokgordum gordumm keske daha once goreydim icimin yaglari eriyeydi denicem bunu
güzel dimiOff o soslar ne öyle bayıldım, soslu yemekleri çok severim
Çok güzel görünüyor tarifin, yarışmada başarılar dilerim
çok teşekkürederim arkadaşımşahane olmuş soslara bittim
çok teşekkürederim tatlım,bende sana başarılar dilerimOffff anamm offfff neler yapmissin tatlim yaaaa basarilarrr
canım bu yemeği tavukla da kendin evde deneyebilirsin,tavuklada güzel olurAyyy ağzım sulandı resmen
Et yerine tavuk olsa bana kargoyla yolla derdim
Ellerine sağlık mikemmeeel olmuş.
Başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?