- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
sorma ya şu an kafamın içinde bir kafa daha var resmen ve resimleri yüklerken daha doğrusu yükleyemezkenyemek dışında da zahmete girmişsin kız baya bayaama çok güzel görünüyor canım benim ellerine kollarına sağlık
o olmasa zaten halimiz dumansorma ya şu an kafamın içinde bir kafa daha var resmen ve resimleri yüklerken daha doğrusu yükleyemezkenkomaya girmek üzereydim ki her zaman ki gibi meleğimiz nevoşum imdadıma yetişti
Başımıza gurme kesildinSen Dünya Mutfağına katılmazsan yakanı bırakmam
çok teşekkürederimEllerinize sağlıkGüzel ve leziz görünüyor Bende yapmıştım geçmiş yarışmalarda lezzetlidir kendileri
sağol habibtem canımmmYamikimmmmmmm basarilarr habibtemmmm.bende bocekli.mocdkli birseyler yapim.diyorumm dunyaca unlu cinlilerr yiyorr somucta dunya mutfagiii
Iyi.fikir habibtemmmsağol habibtem canımmmyap kız salyangoz dolma falan falan yap sende
Tabi acımasız olcak yorumlarim dedimsimdi hersey cok şık hakkini yiyemem aciya bayılırım Kocam olmasa basimda kkoşar gider o sofraya oturur kimseyede vermem
Nevos katılırsam kore mutfagi ile kbul ED ersen
sorma ya şu an kafamın içinde bir kafa daha var resmen ve resimleri yüklerken daha doğrusu yükleyemezkenkomaya girmek üzereydim ki her zaman ki gibi meleğimiz nevoşum imdadıma yetişti
o olmasa zaten halimiz duman
Nevosss buraya yumruk. havayaa oley oley oleyyyy
habibtem bak tam da sana göre katılabileceğin bir yemek buldumYamikimmmmmmm basarilarr habibtemmmm.bende bocekli.mocdkli birseyler yapim.diyorumm dunyaca unlu cinlilerr yiyorr somucta dunya mutfagiii
sabırsızlıkla yarışmaya katılmasını bekliyorum nevoşumO tüm tariflere eleştiri yapıyorO yüzden mutlaka katılacak Bizde onu eleştireceğiz
gel bekliyorum seni cimcimem,konya antalya arası kaç km sanki,yer dönersinTabi acımasız olcak yorumlarim dedimsimdi hersey cok şık hakkini yiyemem aciya bayılırım Kocam olmasa basimda kkoşar gider o sofraya oturur kimseyede vermem
Nevos katılırsam kore mutfagi ile kbul ED ersen
Bende bekliyorum prensesimsabırsızlıkla yarışmaya katılmasını bekliyorum nevoşum
valla ben de yaparken ve daracık evde köşe kapmaca oynarken resim çekmekten yoruldum tatlıkızımOkurken ben yoruldumm
Emeğine saglikkkkk")
Biz yemedikten sonra yapsın sorun değilhabibtem bak tam da sana göre katılabileceğin bir yemek buldumbu tarifle seni aramıza bekliyoruz
Eki Görüntüle 1520294
teşekkürederim cimcimim,sen şimdi aşeriyorsundur,fazla dalma buralara,bak ben buradayım gördün işte,oy zamanı tekrar gel oy ver çıkYamukummmmm ellerine sağlık imhhh olsada yesek tadini ogrensek :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?