Yarışma Fajita-Meksika Mutfağı-Pınar Süt Sponsorluğunda

Artık ustalaşmışsınız. :) Ben bir sos meraklısı olarak dikkatle okudum. Her gün soframda farklı bir sos deniyorum çünkü. :)
Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
Aaa gerçekten mi, bunu duymak mutlu etti beni,Bir sos sevdalısı olarak umarım beğenmişsinizdir
Çok teşekkürederim güzel yorumunuz icin

Ayy ben fajitayı yemiştim bi restorantda gorunce eski bi tanıdığı gormuş gibi heycanlandımmm..
muttiş gorunuyoo.tadıda çok guzeldi gerçktenn.
seninkide çok guzel gorunuyo canmm. Ellerine sağlıkk
Evet ortaokulda ki sıra arkadaşınım ben,nasıl tanıdık geldimmi ne güzel bir benzetme olmuş çok hoşuma gitti,çok tesekkurederim

Aaa nasıl yani, eee ben seni katilacaksin diye bekliyordum
Ben seçilmem seçerim diyorsun yani
Bak fikrini degistirirsen konu nereden açılıyor biliyorsun gel yaaaaa
Arada bakıyorum tariflere, benlik tarif var mı diye ama hiçbiri beni cezbetmiyor
Benim suçum yok beni harekete geçiremeyen tariflerin suçu
Konunun nasıl açıldığını unuttum Nevoşta çok yoğun bu ara ben iyisimi yeni kategorinin ne olacağına bakayım

Ne diyon kız sen,saçını başını yolarim senin, hanım hanııımmmm açtırtma şimdi bayramlık ağzımı
Kesin bi numara cekeceksin ya hadi dur bakalım
bekliyorum bak ciddiyim

Ne diyon kız sen,saçını başını yolarim senin, hanım hanııımmmm açtırtma şimdi bayramlık ağzımı
Kesin bi numara cekeceksin ya hadi dur bakalım
bekliyorum bak ciddiyim
Bu ne bee.. Dayak yemeye mi geldim
Yok yok çekmiycem Olurda güzel bi tarif denk gelir yapmaya karar verirsem haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…