• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Fajita-Meksika Mutfağı-Pınar Süt Sponsorluğunda

Artık ustalaşmışsınız. :) Ben bir sos meraklısı olarak dikkatle okudum. Her gün soframda farklı bir sos deniyorum çünkü. :)
Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
Aaa gerçekten mi, bunu duymak mutlu etti beni,Bir sos sevdalısı olarak umarım beğenmişsinizdir
Çok teşekkürederim güzel yorumunuz icin:KK36:

Ayy ben fajitayı yemiştim bi restorantda :-) gorunce eski bi tanıdığı gormuş gibi heycanlandımmm..
muttiş gorunuyoo.tadıda çok guzeldi gerçktenn.
seninkide çok guzel gorunuyo canmm. Ellerine sağlıkk
Evet ortaokulda ki sıra arkadaşınım ben,nasıl tanıdık geldimmi :-)ne güzel bir benzetme olmuş çok hoşuma gitti,çok tesekkurederim :KK19::KK36:

Aaa nasıl yani, eee ben seni katilacaksin diye bekliyordum:110:
Ben seçilmem seçerim diyorsun yani:KK48:
Bak fikrini degistirirsen konu nereden açılıyor biliyorsun:KK48: gel yaaaaa:KK4:
Arada bakıyorum tariflere, benlik tarif var mı diye ama hiçbiri beni cezbetmiyor:p
Benim suçum yok beni harekete geçiremeyen tariflerin suçu:KK70:
Konunun nasıl açıldığını unuttum:eek: Nevoşta çok yoğun bu ara ben iyisimi yeni kategorinin ne olacağına bakayım:KK30::KK70:

Ben de iki kişi için düşünüyordum teşekkür ederim :) Yazdım tarifi mutlaka deneyeceğim soslarıyla falan harika görünüyor :KK68:
Aaa çok sevindim deneyin tabi:KK36:
Ben yanına patateste Kızartmistim ama sunuma koymayı unutmuşum. Onu da düşünün ama yeter bence.
20150507_190942.jpg

Arada bakıyorum tariflere, benlik tarif var mı diye ama hiçbiri beni cezbetmiyor:p
Benim suçum yok beni harekete geçiremeyen tariflerin suçu:KK70:
Konunun nasıl açıldığını unuttum:eek: Nevoşta çok yoğun bu ara ben iyisimi yeni kategorinin ne olacağına bakayım:KK30::KK70:
Ne diyon kız sen,saçını başını yolarim senin, hanım hanııımmmm açtırtma şimdi bayramlık ağzımı :KK70:
Kesin bi numara cekeceksin ya hadi dur bakalım:cool:
bekliyorum bak ciddiyim :KK19:

Ne diyon kız sen,saçını başını yolarim senin, hanım hanııımmmm açtırtma şimdi bayramlık ağzımı :KK70:
Kesin bi numara cekeceksin ya hadi dur bakalım:cool:
bekliyorum bak ciddiyim :KK19:
Bu ne bee.. Dayak yemeye mi geldim:63:
Yok yok çekmiycem :KK70: Olurda güzel bi tarif denk gelir yapmaya karar verirsem haber veririm:KK19:

Back