- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
Çok ama çooook kk teşekkürederim matmezelimyamuğum neler yapmışın öyle ellerine emeğine sağlık bol şans canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ama çooook kk teşekkürederim matmezelimyamuğum neler yapmışın öyle ellerine emeğine sağlık bol şans canım
Aaa gerçekten mi, bunu duymak mutlu etti beni,Bir sos sevdalısı olarak umarım beğenmişsinizdirArtık ustalaşmışsınız. :) Ben bir sos meraklısı olarak dikkatle okudum. Her gün soframda farklı bir sos deniyorum çünkü. :)
Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
Evet ortaokulda ki sıra arkadaşınım ben,nasıl tanıdık geldimmi ne güzel bir benzetme olmuş çok hoşuma gitti,çok tesekkurederimAyy ben fajitayı yemiştim bi restorantda gorunce eski bi tanıdığı gormuş gibi heycanlandımmm..
muttiş gorunuyoo.tadıda çok guzeldi gerçktenn.
seninkide çok guzel gorunuyo canmm. Ellerine sağlıkk
Sağol pinkocugum burctasim benimEllerine sağlık nefis görünüyor
Yarışmada başarılar
Tesekkürederim oooo hemen siz de evde deneyin derim o zaman, keşke ekrandan uzatıp ikram edebilme şansım olsaydıellerinize saglik tam benim damak tadima gore
Çok teşekkürederim çok sağolunOfff en sevdiğim yemeklerden biridir, çokda güzel görünüyor, ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkürederimEllerinize sağlık çok güzel görünüyor :) Bu ölçülere göre kaç kişilik peki öğrenebilirmiyim :)[/QUOT
BurçtaşımSağol pinkocugum burctasim benim
Seni de sahalarda görmek istiyoruz, sensiz yarışmanın tadı çıkmazz
Ben de iki kişi için düşünüyordum teşekkür ederim :) Yazdım tarifi mutlaka deneyeceğim soslarıyla falan harika görünüyorÇok teşekkürederim
Biz iki kişi yedik ve karnımızı doyurduk, siz eti çok seven birisiyseniz yada daha kalabalıksanız ölçüleri iki katına çıkarabilirsiniz.
Aaa nasıl yani, eee ben seni katilacaksin diye bekliyordumBurçtaşım
Yemek yapmasam da aranızdayım nasılsa
Arada bende seçen olmanın tadını çıkarmak istiyorum
Arada bakıyorum tariflere, benlik tarif var mı diye ama hiçbiri beni cezbetmiyorAaa nasıl yani, eee ben seni katilacaksin diye bekliyordum
Ben seçilmem seçerim diyorsun yani
Bak fikrini degistirirsen konu nereden açılıyor biliyorsun gel yaaaaa
Ne diyon kız sen,saçını başını yolarim senin, hanım hanııımmmm açtırtma şimdi bayramlık ağzımıArada bakıyorum tariflere, benlik tarif var mı diye ama hiçbiri beni cezbetmiyor
Benim suçum yok beni harekete geçiremeyen tariflerin suçu
Konunun nasıl açıldığını unuttum Nevoşta çok yoğun bu ara ben iyisimi yeni kategorinin ne olacağına bakayım
Bu ne bee.. Dayak yemeye mi geldimNe diyon kız sen,saçını başını yolarim senin, hanım hanııımmmm açtırtma şimdi bayramlık ağzımı
Kesin bi numara cekeceksin ya hadi dur bakalım
bekliyorum bak ciddiyim
Yok yok yetmez bunu da not edeyim ben yanına çok yakışır :)Aaa çok sevindim deneyin tabi
Ben yanına patateste Kızartmistim ama sunuma koymayı unutmuşum. Onu da düşünün ama yeter bence.
Eki Görüntüle 1522333