- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
kızzz şaka yaptım,espirik şey ettimHehe oy zamanı haber et kacirmim haa oyumu sana veriyorummm :) muck
ayy çok teşekkürederim güzel margamMutfaginin bu kosesini hayatta unutmam :)
Ellerine saglik canimmmm cok guzel gorunuyor..
Basarilar dilerim :)
utandın mı gızSiz memnun olun ben elimden geldiği kadar burdayım
Yahuuu hür iradelen veriom kimene hihhhhhhhhh azim sulandi resmen birde hafif acili ohhhhh misss :)kızzz şaka yaptım,espirik şey ettimkime istiyorsan ona ver canım
Utandım tabiutandın mı gız
Niye öyle bir izlenim bıraktım sendehehehmüdürüm diyesim geliyor sana
her yere koşuyon ya ondan galibaNiye öyle bir izlenim bıraktım sendePek öyle gezinmiyorum
Valla kac evin var kac mutfagin var bilmemmmayy çok teşekkürederim güzel margamdaaa,dası var işte, marga canım fena çuvalladın bu diğer evimin diğer mutfak köşesi,unutmuşsun bile
Ondan ise sorun yokher yere koşuyon ya ondan galiba
bak şimdi beni utandırdın bebeğimValla kac evin var kac mutfagin var bilmemmm
Genelde hep koselerde fotografliyorsunnn
Yani tarifi sen paylasmasan kimin tarifi diye sorsalar senin oldugunu bilirimmm :)
kız başka neyden olacak,tabiiki ondan,hızır gibisin maşaallah,sıkıştığımızda hemen dibimizde bitiyorsun,kanatsız meleğim benimOndan ise sorun yok
Teşekkür ederiz canımkız başka neyden olacak,tabiiki ondan,hızır gibisin maşaallah,sıkıştığımızda hemen dibimizde bitiyorsun,kanatsız meleğim benimgerçi tüm kk editörleri aynı, marga,okypete,efser hepiniz gerçekten doğru seçilmiş editörlersiniz.bak yağcılık yaptığımdan değil de yeri gelmişken söyleyeyim dedim
Bu kadar yağ boşa gitmesin ekmek kızartım sanakız başka neyden olacak,tabiiki ondan,hızır gibisin maşaallah,sıkıştığımızda hemen dibimizde bitiyorsun,kanatsız meleğim benimgerçi tüm kk editörleri aynı, marga,okypete,efser hepiniz gerçekten doğru seçilmiş editörlersiniz.bak yağcılık yaptığımdan değil de yeri gelmişken söyleyeyim dedim
gece gece cimcimBu kadar yağ boşa gitmesin ekmek kızartım sana
O tüm tariflere eleştiri yapıyorO yüzden mutlaka katılacak Bizde onu eleştireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?