Yarışma Fajita-Meksika Mutfağı-Pınar Süt Sponsorluğunda

Ba _ yil _dim. Fajita yi cok severim zaten.ellerine saglik cok guzel gorunuyor. soslara bayildim.ozellkle avakado sos ne zamandir merak ettigim ama nerede kullanilacagini bilemedigim bir sos tu. Tekrar emegine saglik.

Ba _ yil _dim. Fajita yi cok severim zaten.ellerine saglik cok guzel gorunuyor. soslara bayildim.ozellkle avakado sos ne zamandir merak ettigim ama nerede kullanilacagini bilemedigim bir sos tu. Tekrar emegine saglik.
valla siz kk hatunlarından böyle yorumlar alıyorum ya dünyalara bedel,çok teşekkürederimbence avokado sosu et ve tavuk yemeklerin yanında kullanılabilir,ayrıca sadece meze olarakta yiyebilirsiniz

Dunya mutfagi deyince sanirim adrayla baslamisti fajita yapsaniza diye:)
Yok cnm neden kopya olsun (ayrica olsa noolur) zaten yemegi kopyayla degil marifetinle yaptigin belli
Sarimsakli butun yemeklere bayiliriz denemeliyim belki oyle severler
Tekrar tesekkurler hepimize basarilar super tarifler cikti ortaya

Eline emeğine sağlık sunum dışarıda restorandakilerden daha da güzel görünüyor.
yalnız birşey soracağım, fajita yemeği acı mı oluyor?
Çok teşekkürederim motive eden yorumunuz içinevet biberleri ve baharatları acı seçerseniz acı olur. Dikkat ederseniz soslarda hep karabiber kullanılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…