- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
Çok güzel görünüyor yaa lavasa sarıp yedim bile hayalimdeEllerine sağlık
teşekkürederim canımye ye tatlım,ohhh afiyet olsun,yanına da şalgam açayım mı,Türk Meksika mutfağı karışık olsun
tamamdır,2KediAnnesine çekk bi ayraaaannnnnAyy hiç şalgam içmedim ben tadını bilmiyorum nasıl olurki neyse ben ayran alayım oda milli içkimiz neticede
Evet ortaokulda ki sıra arkadaşınım ben,nasıl tanıdık geldimmine güzel bir benzetme olmuş çok hoşuma gitti,çok tesekkurederim
sağol bebeğim teşekkürederim) başarılar tatlımm
valla siz kk hatunlarından böyle yorumlar alıyorum ya dünyalara bedel,çok teşekkürederimBa _ yil _dim. Fajita yi cok severim zaten.ellerine saglik cok guzel gorunuyor. soslara bayildim.ozellkle avakado sos ne zamandir merak ettigim ama nerede kullanilacagini bilemedigim bir sos tu. Tekrar emegine saglik.
teşekkürederim polyannamSüper...
Ellerine sağlık...
Cok tesekkürederim Hayal canım benim
En Sevdiğim yemeklerden biridir!
Eline sağlık diyorum
Dunya mutfagi deyince sanirim adrayla baslamisti fajita yapsaniza diye:)aaa öyle mifajita yap diye muhabbeti mi yapıldı,ben kaçırmışım o muhabbeti,dünya mutfağı seçileceği kesinleşmeye yakın karar vermiştim,sonra kopya çektim gibi olmasın
ben avokadoyu limonla birlikte biraz sarımsak,çok az yağ,pul biberle de yapıyorum,sarımsak severseniz öyle de deneyin,yada ailen o ezilmiş görüntüyü sevmiyorsa dilimleyedebilirsin canımbenimki de tereciye tere satmaya çalışmak gibi oldu,sen daha iyisini bilirsin beni canım
bu arada çok teşekkürederim canım,bende sana başarılar dilerim,pizzan çok güzel görünüyor
çok teşekkürederim,tabii pişirin ve lütfen pişirdikten sonra bizimle paylaşınOyyy çok güzel görünüyor ellerinize sağlık ben de yarın pişireyim tarifinizle inşallah becerebilirim .
Eti marine ettim dün akşam bugün pişireceğim paylaşırım :)çok teşekkürederim,tabii pişirin ve lütfen pişirdikten sonra bizimle paylaşın
tamam canım,benimkinden güzel olursa paylaşmayadabilirsin,rezil olmayalımEti marine ettim dün akşam bugün pişireceğim paylaşırım :)
gardrobuma şöyle bir göz gezdireyim margam
Çok teşekkürederim motive eden yorumunuz içinEline emeğine sağlık sunum dışarıda restorandakilerden daha da güzel görünüyor.
yalnız birşey soracağım, fajita yemeği acı mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?