- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Soyadımız farklı. Bizim soyadımızda başka hiçkimse yok ekledikleri arasında.Hemen kötü düşünmeyin, Facebook açmıştır ve eklediği akrabalarınzıa göre yan tarafta önerilen kullanıcılar çıkar, soyadı sebebiyle ya da ortak arkadaşlar yüzünden eşiniz de önerilen kişilerde çıktıysa kız da eklemiştir. Zaten sizden küçükse abi gibi görür hemen celallenmeyin bence :)
İnanin facebook tan olmuyo.sadece facebook ta yakalamasi kolay.deliller cok ortada.yoksa yapan marketteki kasiyetle gozunun onunde fingirdiyo yine yapiyo yaniNe oluyorsa bu facebooktan oluyor zaten.. aman evlerden irak..
Hanımlar hanımlar lütfen biraz gözünüzü açın ya. Önerilenler listesi bize de geldi ilk zamanlar ama face önerdi diye dıdımın dıdısı karşı cinse istek göndermedim ben. Bilemiyorum yani.
İnanin facebook tan olmuyo.sadece facebook ta yakalamasi kolay.deliller cok ortada.yoksa yapan marketteki kasiyetle gozunun onunde fingirdiyo yine yapiyo yani
Aaaa ben art niyetli değilim. Sadece kızın tavrını çözmeye çalışıyorum. Muhtemelen bu ilk facesi değil. İkinciyi açtı ve ne yapıp ne yapmaması gerektiğini bilen biri. Benim listemde karşı cinsten sadece kayınlarım, kayınlarımın oğulları, bir de görümcemin oğulları var. Diğerlerine gerek yok. Ekleyenler oldu kabul etmedim mesela. Bana ters.
Çok komiksiniz. Sizi azarladığımı nerden çıkardınız acaba? Lütfen yazar mısınız çok merak ettim.Dayanamıycam yazıcam çünkü çok saçma geliyor bu tarz başlıklar. Eşinize seksi fotoğrafları olan, özel mesajlar atıp taciz eden, tanımadığı biri değil dıdısının dıdısı olsa bile " akrabası" bir kız istek yollamış. Yani şaibeli bir durum yok, eşinizin hatası yok ortada fol yol yumurta yok. Ama siz yetinmiyorsunuz, bize soruyorsunuz biz öneriler kısmı deyince de gözünüzü açın hanımlar diye azarlıyorsunuz bizi. Pardon ama biz ne diyelim ? Oo kesin eşinize asılıyor pis yollu mu diyelim size ? Beklentiniz ne ? Kusura bakmayın ben o kadar art niyetli düşünemiyorum.
Ama istediğiniz cevabı vereyim madem : kesin eşinizde gözü var yoksa ne alaka yani dıdısının dıdısını eklesin insan. Eşiniz silsin bu kızı, engellesin her yerden. Hatta siz GÖZÜNÜZÜ AÇIN eşinizi de bir süre izleyin bakalım bir şeyler var mı ? İyice kontrol edin.
Bu mudur ?
Ne oluyorsa bu facebooktan oluyor zaten.. aman evlerden irak..
Engelleyin gitsin dengesiz işte boşverin..Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Çok komiksiniz. Sizi azarladığımı nerden çıkardınız acaba? Lütfen yazar mısınız çok merak ettim.
He yav babaannem zamanında da vardı facebook dedem külliye'den arkadaşını bulmuş aldatmıştı babaannemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?