Faceden kocamı ekleyen bayan

Aaaa ben art niyetli değilim. Sadece kızın tavrını çözmeye çalışıyorum. Muhtemelen bu ilk facesi değil. İkinciyi açtı ve ne yapıp ne yapmaması gerektiğini bilen biri. Benim listemde karşı cinsten sadece kayınlarım, kayınlarımın oğulları, bir de görümcemin oğulları var. Diğerlerine gerek yok. Ekleyenler oldu kabul etmedim mesela. Bana ters.

Soyadımız farklı. Bizim soyadımızda başka hiçkimse yok ekledikleri arasında.

Bence boşuna gıcık olmuşsunuz. Aynısı bana da oldu. Eşimin köylüsüymüş kadın
Bizde böyle resimlerine bakınca bile tanımadık. Sonradan eşim hatırladı.
Ne var ki bunda yeni face açmış uzak yakın tanıdıkları eklemiş.

Hiçbiriniz kızın kötü niyetli olabileceğini düşünmez mi? Ben şüpheciyim ya. Kötü niyetle ekledi demiyorum ama içini de bilemeyiz insanların. Hem de bu kişiyi tanımıyorum. Eşim bile tanımadı. Kimin kızı acaba dedi.

Hanımlar hanımlar lütfen biraz gözünüzü açın ya. Önerilenler listesi bize de geldi ilk zamanlar ama face önerdi diye dıdımın dıdısı karşı cinse istek göndermedim ben. Bilemiyorum yani.

Dayanamıycam yazıcam çünkü çok saçma geliyor bu tarz başlıklar. Eşinize seksi fotoğrafları olan, özel mesajlar atıp taciz eden, tanımadığı biri değil dıdısının dıdısı olsa bile " akrabası" bir kız istek yollamış. Yani şaibeli bir durum yok, eşinizin hatası yok ortada fol yol yumurta yok. Ama siz yetinmiyorsunuz, bize soruyorsunuz biz öneriler kısmı deyince de gözünüzü açın hanımlar diye azarlıyorsunuz bizi. Pardon ama biz ne diyelim ? Oo kesin eşinize asılıyor pis yollu mu diyelim size ? Beklentiniz ne ? Kusura bakmayın ben o kadar art niyetli düşünemiyorum.

Ama istediğiniz cevabı vereyim madem : kesin eşinizde gözü var yoksa ne alaka yani dıdısının dıdısını eklesin insan. Eşiniz silsin bu kızı, engellesin her yerden. Hatta siz GÖZÜNÜZÜ AÇIN eşinizi de bir süre izleyin bakalım bir şeyler var mı ? İyice kontrol edin.

Bu mudur ?

Bence kabul etmeyin olsun bitsin kızın hakkında kötü düşünmenize gerek yok neticede olayın bu kadarından bir çıkarımda bulunulmaz

İlk face i olup olmadığını nereden biliyorsunuz ? Pireyi deve yapma konusunda bdv de üstat olacak hanımlarımız yakında. Örneğin kız , dayısını ekledi. Sonra da amcasını. Eklediği 2 kişinin listesinde önerildiği ise bu kim diye bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği göndermiş dahi olabilir.

Tanımıyorsa eşiniz arkadaşlık isteğini kabul etmez , olur biter. Bu kadar kurmanıza , eleştirmenize de gerek kalmaz.

Kesin senin kocanda gözü var. Sırf onu eklemek için açmış. Durmuş düşünmüş, şöyle şöyle bir adam vardı ben onu ayartayım da karısından ayırayım demiş. Çünkü dünyada sizin kocanızdan başka adam kalmamış ayartacak. Ya da o kadar yakışıklı ki kendine engel olamamış. Hemen tedbir alın. Kızı silin engelleyin, bol küfürlü bir mesaj atın. Bırak kıcacığımın peşini deyin.

Çok komiksiniz. Sizi azarladığımı nerden çıkardınız acaba? Lütfen yazar mısınız çok merak ettim.

Engelleyin gitsin dengesiz işte boşverin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…