- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.181
- 798
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Bir hevesle facebook açtıysa kendine, önce tanıdık kim varsa onları eklemiş, sonra da bu tanıdıkların listelerinde ki ismende olsa tanıdık gelenleri eklemiştir. Bunu yapıyor insanlar, yoksa herkesin 400-500 arkadaşı mı var. Maksat listem kabarık olsun diye her önüne geleni ekliyorlar.Tatlım tahmin yürüttüm. Şöyle düşün eşimle hiçbir muhabbeti yok, onunla aynı şehirde yaşamıyor, hiçbir iletişim kurmadığı bir insan. Buna rağmen insan face açtığında ilk ekleyeceği insan sınıfına sokar mı böylesini? Ben facemi ilk açtığımda çok yakınlarımı ekledim önce. İlkokul lise arkadaşlarım flan. Böyle dıdımın dıdısını keşfetmem uzun zaman aldı. Ondan dolayı öyle söyledim.
Kesinlikle yanlış anlamışsınız, öyle anlaşılacak bir üslup ta değildi halbuki.Üslup öyle geldi. Hanımlar gözünüzü açın deyince yanlış da anlamış olabilirim belki
Ne oluyorsa bu facebooktan oluyor zaten.. aman evlerden irak..
Allah ım tek derdiniz bu mu ya ne güzel valla herkesin derdi böyle olsa keşke...Ayrıca eşimin profilinde X ile evli yazıyor. Madem öyle beni de eklesin. Ya da bi ortak arkadaşımız var eltim. Ben de önerilenler arasında olmalıydım o vakit. Valla ben şüphe ederim ne olursa olsun. Günahını alamam ama aklımın bi köşesine de yazarım.
Millancım senin yorumlarını beğeniyorum genelde ama bunu hiç beğenmedim.sırf senin kocan için face mi açmış,sanırım gülecem..
Ya pardon gercekten soruyorum bunu kusura bakmayin ama problemleriniz mi var?kesin ikinci hesabi,kesin esim icin acti.bunlar cok paranoyakca seyler.muge anliyo cok mu izliyosunuz?'her onerileni ekledi yollu bu yollu' kafasiyla biyere varamazsiniz kaldiki akraba bu kadin.kabul etmeyin olsun bitsin.Arkadaşlar öneri yapıldı diye hemen eklemek mi gerek? Bana gelen önerileri ekleseydim ohoooooo
Müge Anlı'yı hiç izlemem.Ya pardon gercekten soruyorum bunu kusura bakmayin ama problemleriniz mi var?kesin ikinci hesabi,kesin esim icin acti.bunlar cok paranoyakca seyler.muge anliyo cok mu izliyosunuz?'her onerileni ekledi yollu bu yollu' kafasiyla biyere varamazsiniz kaldiki akraba bu kadin.kabul etmeyin olsun bitsin.
Hanımlar hanımlar lütfen biraz gözünüzü açın ya. Önerilenler listesi bize de geldi ilk zamanlar ama face önerdi diye dıdımın dıdısı karşı cinse istek göndermedim ben. Bilemiyorum yani.
Millancım senin yorumlarını beğeniyorum genelde ama bunu hiç beğenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?