Faceden kocamı ekleyen bayan

Bir hevesle facebook açtıysa kendine, önce tanıdık kim varsa onları eklemiş, sonra da bu tanıdıkların listelerinde ki ismende olsa tanıdık gelenleri eklemiştir. Bunu yapıyor insanlar, yoksa herkesin 400-500 arkadaşı mı var. Maksat listem kabarık olsun diye her önüne geleni ekliyorlar.

Önce kimi eklediğini bilmeniz mümkün değil. Kabul onayı almadan diğerleri gözükmezki. Eşiniz kabul etmesin onu listesinde istemiyorsa. Öyle çok büyük bir sorun ,ya da tehdit yok bence.

ee siz de ilkokul arkadaşlarınızı eklemişsiniz, belki içinde evli olanı vardı o da mı sizden şüphelensin yani.. kaldı ki kız 100 kişiye davet yollamıştır, 8 tanesi hemen kabul etmiştir, diğerleri de gün içinde edecektir v.s. hemen neden bu kadar senaryo yazdınız yahu, alt tarafı sanal bir ortam, silersiniz gider..

kızın canı sıkılmıştır eklemiştir neden bukadar takılıyorsunuzki önemli olan eşinizin gelen isteğe verdiği cevaptır

Bir de insanlar yani daha doğrusu bazıları facebook, tiwtter vs. gibi mecralarda arkadaş listesinin kalabalık olmasını istiyor, 400-500 kişi olunca seviniyor, belki de böyle bir şeydir.

Ayrıca eşimin profilinde X ile evli yazıyor. Madem öyle beni de eklesin. Ya da bi ortak arkadaşımız var eltim. Ben de önerilenler arasında olmalıydım o vakit. Valla ben şüphe ederim ne olursa olsun. Günahını alamam ama aklımın bi köşesine de yazarım.

alemsin valla. kocanızı çok önemsemişsiniz (başkaları adına)
benim annem faceden falan anlamaz illa açalım dedi :) ablası anneme bakacakmış uzaklar birbirlerine.
neyse anneme face açtık kendime ekledim. alakasız arkadaşlarım anneme arkadaşlık isteği yollamış :)napalım şimdi anneme ilgileri mi var??
yanda isim çıkıyor ekliyorlar olabilir normal.
kendinize sıkıntı arıyorsunuz herhalde..

Allah ım tek derdiniz bu mu ya ne güzel valla herkesin derdi böyle olsa keşke...
Çok abartıyorsunuz çoook

ne kadar kurmuşsun ya kızın ilk adresi değile kadar gelmişsin yuh artık.tanımadığın biri hakkında nasıl atıp tutmuşsun böyle.üstelik kocanın akrabası olduğunu yazan da sensin.demek ki akraba diye eklemek istemiş.

kızın arkadaşlığını kabul etmeseymiş eşin ya da silin de günah almaktan kurtulun.

Kadinlari veya erkekleri bu kadar kolay yaftalayan insanlari anlamiyorum. Anlamak da istemiyorum. Ne var eklediyse... belki ki yeni acmis uzak yakin akrabalarini ekliyor. Eger kocaniz "beni facebooktan bir kadin eklese de keyfimize baksak." zihniyetinde biri ise bu kadar dert edilebilir ancak. Ki o zaman da o kocanin yaninda ne isiniz var, diye size sorulmasi gerekir.

Arkadaşlar öneri yapıldı diye hemen eklemek mi gerek? Bana gelen önerileri ekleseydim ohoooooo
Ya pardon gercekten soruyorum bunu kusura bakmayin ama problemleriniz mi var?kesin ikinci hesabi,kesin esim icin acti.bunlar cok paranoyakca seyler.muge anliyo cok mu izliyosunuz?'her onerileni ekledi yollu bu yollu' kafasiyla biyere varamazsiniz kaldiki akraba bu kadin.kabul etmeyin olsun bitsin.

Müge Anlı'yı hiç izlemem.

Hanımlar hanımlar lütfen biraz gözünüzü açın ya. Önerilenler listesi bize de geldi ilk zamanlar ama face önerdi diye dıdımın dıdısı karşı cinse istek göndermedim ben. Bilemiyorum yani.

Canim iste herkes ayni dusunmuyor ki. Benim mesela insan ekleme huyum yoktu hic insanlar beni eklerlerdi, ben kabul ederdim. Ve hic kadin erkek ayırt etmezdim, taniyorsam o kisiyi didimin didisi olsa da kabul ederim ben erkekse bile. Ekleme huyu olan bir insan olsaydim da erkek de eklerdim ki eklemisligim vardir, bunda buyutulecek bir sey yok, kiz kocana ne yapacak ki.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…