- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı uğurlu olsun gözün aydın olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşBeta sonucu 1096.88 cok sükür yıllar sonra bu sonucu görebildim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Allah razi olsunHadi hayırlı uğurlu olsun gözün aydın olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
ilk gittigimde ultrasonla karnima bakti . alttan muayene etti . benim farketmedigim bi akinti vardi onu tahlile yolladi . smear testi de yaptirdim her ihtimale karsi . daha sonra adetin 3 . gunu gittim hormon testi yapti . folik asit kullanmami soylediKızlar bişey sorucam bebek istediğinize karar verdikten sonra doktora gidip test filan yaptırdınız mı ben gittim ama doktor 6ay dene olmazsa öyle gel dedi herhangi bir vitamin filanda vermedi değerlerimede bakmadı kontrol ettirmek gerekmiyor mu ?
Markasi laboquik mi var gibiEvet kizlar dun sabah test yap.istim bu şekildeydi Eki Görüntüle 2186945 Eki Görüntüle 2186945 0fLu Sevsev12
Evet canm laboquick varmi gercektenMarkasi laboquik mi var gibi
Evet canm laboquick varmi gercekten
Evet dün yaptım sabah ilk idrar ile kuzum gördünmü pekki sen ikinci cizgiyiYarin sabah tekrar dene ya da cisini iyice tut 5 saat falan yap bunu dun yaptiysan cikabilir
Çok güzel ilerlemiş canım şükürler olsun:)Kizlar sonucum 72 cikti.
Carsamba 14.78 idi.
Ben gordum sen bi test daha yap ama iyi bak ilk 10 dk icinde cikcak mi diye konteol et haber bekliyorumEvet dün yaptım sabah ilk idrar ile kuzum gördünmü pekki sen ikinci cizgiyi
canım benimde bata 5 gun var idrar negatif çıktı sen idrar testinde silikte olsa çizgi gördünmü?arkadaslar bata 5 gun var . beta 10 cikti . umarim katlanarak artar hamislere ekleyebilirsiniz beni
Ben gordum sen bi test daha yap ama iyi bak ilk 10 dk icinde cikcak mi diye konteol et haber bekliyorum
Yeni test yapsana kuzum senAllah razi olsun kizlar yanimda oldgunuz icin evet guzel ilerlemis cok sevindim korkuyodum. İnsallah boyle devam eder dua edin.
İki hafta sonra giderim doktora
Masalalh kuzum herşey gönlünce olsun sağlıklı hayırlı bebiş olsun inşallahAllah razi olsun kizlar yanimda oldgunuz icin evet guzel ilerlemis cok sevindim korkuyodum. İnsallah boyle devam eder dua edin.
İki hafta sonra giderim doktora
Evet canim normalde doktorlar bakmaz bide 1 senelik ugras isterler. Ama bana hic mantikli gelmiyor cunku herhangi bir sorunun varsa o bi senelik veya 6 aylik ugras yıpranma bosa kaybedilen zaman olacak sana kazandiracak bisey olmayacak. Canim baska doktora git ve 1 senelik denediğini soyle o zaman ilgileniyorlarKızlar bişey sorucam bebek istediğinize karar verdikten sonra doktora gidip test filan yaptırdınız mı ben gittim ama doktor 6ay dene olmazsa öyle gel dedi herhangi bir vitamin filanda vermedi değerlerimede bakmadı kontrol ettirmek gerekmiyor mu ?
Canım bu test beklemiş mi? Çünkü sonradan çizgi çıkıyor ve yanıltıcı oluyor.Eki Görüntüle 2186954 buda açık halde çektim canm
Huhuuuuuu uçmuş kiz seninkisi nerdeyse anne merhaba diycek artkBeta sonucu 1096.88 cok sükür yıllar sonra bu sonucu görebildim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
silikten de silik biseyler gordum . ben testin kendi cizgisi sandim . gidip kan testi yaptirdim aklimda kalacakti eger yapmasaydim . deger 10 cikti . bu gebelik testleri 20 degerin ustunu olcuyormuscanım benimde bata 5 gun var idrar negatif çıktı sen idrar testinde silikte olsa çizgi gördünmü?