Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sol tarafımda sanki içimden bişi çekiliyor gibi sancı şeklindeAdet olcakmışsın gibi ağrılar mı onlar
Yok yapmadımtest yaptiniz mi
Maşallah darısı bize
Arkadasa dedim test alıp getircek yapıp sonucu atarım hiç umudum yok amaBen olsam yapardım adet gününse veya geçtiyse ilk İdrarı beklemene gerek yok :) hadi yap da sevindir bizi hayırlı haberlerini alalım
Ben biraz once agrilarim azaldi dedim ama yeniden basladi belim ve karnim acaba aksama dogru mu gelecek boyle kendimi heyecanlandirmak istemiyorum ama ayni kizimdaki gibi agrilar ne kadar batima cook olsa da esim de umutlanacam ama oncekiler gibi olmasi diyo yazik malum 2.yildir bekliyozzMerhaba kizlar bugun benim bel agrim kayboldu dun yumurtlama gunuydu acaba ondan miydi sadece bilmem ama b at u beklemek yoracak bu sefer sanki beni
amin inşallah bu ay bir mucize olur hepimiz bebişlenirizbu ay eylül hamile kalırsam bat 13 eylül Rabbim hepimize sağlıklı evlatı alırız inşallah
Benimde doluluk var kasıklarda sanki böyle her an olacakmışım gibi geliyorYok sol tarafımda sanki içimden bişi çekiliyor gibi sancı şeklinde
İnşAllah amin cümlemizleamin inşallah bu ay bir mucize olur hepimiz bebişleniriz
elhamdülillah çok şükür gayet belirgin. gitgide koyulaşır sağlıkla annesi .
Benim de hiç yoktu canım belirtim bile yoktu 4gün kala test yaptım silik çizgi bile çıkmadı adet günü de kan geldi ama şimdi gebeyim :) umudunu yitirmek yok inşallah güzel haberlerle gelirsinArkadasa dedim test alıp getircek yapıp sonucu atarım hiç umudum yok ama
Hayırlısı canım inşallah olmayızBenimde doluluk var kasıklarda sanki böyle her an olacakmışım gibi geliyor
Hayirli olsunKızlar keseyi gördüm :) çok şükür darısı sizlere inşallah
İnsallah canim benim sevgili arkadasım beni çok umursamış test almayı unutmuş yarına kaldım eğer olmazsam tabiBenim de hiç yoktu canım belirtim bile yoktu 4gün kala test yaptım silik çizgi bile çıkmadı adet günü de kan geldi ama şimdi gebeyim :) umudunu yitirmek yok inşallah güzel haberlerle gelirsin
Heyecan yarina mi kaldi yaniİnsallah canim benim sevgili arkadasım beni çok umursamış test almayı unutmuş yarına kaldım eğer olmazsam tabi
Canim sonradan cikan cizgiyi cok dikkate alma derim.sen yarin tekrarla istersenBenimde gecikti adetim. Sabah ilk idrarla degil ama test yaptim bir kac saat sonra ikinci cizgi belirgin oldu sizce guzel habermidir