- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
Cok sabirlisin valla bebiskom benimki olsa dayanamamBen 6. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum insan stres yapıyor ister istemez, keseyi kalp atışını aynı anda görüp duymak istiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sabirlisin valla bebiskom benimki olsa dayanamamBen 6. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum insan stres yapıyor ister istemez, keseyi kalp atışını aynı anda görüp duymak istiyorum![]()
En azindan iki kat arttigini gorursem insallah bende oyle yapicamBen 6. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum insan stres yapıyor ister istemez, keseyi kalp atışını aynı anda görüp duymak istiyorum![]()
Cnm normalde.bu madar erken ve agrili hissetmiyorsan suphelenenilirsin bnmkizimda batab10 gun kala baslamisti agri ve sismislerdi
Sabah yaptim biraz daha pembe cikti0fLu test yapmaya devam. çift çizgiye tam görelim hele .
O oflu hadi testini at bize görelim bebişin çizgisini :)
Kalp atışını da duyarsin insallahh tatlimmKızlar keseyi gördüm :) çok şükür darısı sizlere inşallah
Adet olcakmışsın gibi ağrılar mı onlarBenimde 3 gün kaldı bat a karnımda 2 gündür ağrılar var
Ben olsam yapardım adet gününse veya geçtiyse ilk İdrarı beklemene gerek yok :) hadi yap da sevindir bizi hayırlı haberlerini alalımKızlar bende hala gelen giden yok kafayı yicem şimdiye olmam lazımdı test yapsam mi bugün
test yaptiniz miBenimde 3 gün kaldı bat a karnımda 2 gündür ağrılar var
canim sakin ol stres yapma . ins hamilesindir . yap tabi ki bugun testKızlar bende hala gelen giden yok kafayı yicem şimdiye olmam lazımdı test yapsam mi bugün