- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
Cok sabirlisin valla bebiskom benimki olsa dayanamamBen 6. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum insan stres yapıyor ister istemez, keseyi kalp atışını aynı anda görüp duymak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sabirlisin valla bebiskom benimki olsa dayanamamBen 6. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum insan stres yapıyor ister istemez, keseyi kalp atışını aynı anda görüp duymak istiyorum
En azindan iki kat arttigini gorursem insallah bende oyle yapicamBen 6. Haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum insan stres yapıyor ister istemez, keseyi kalp atışını aynı anda görüp duymak istiyorum
Cnm normalde.bu madar erken ve agrili hissetmiyorsan suphelenenilirsin bnmkizimda batab10 gun kala baslamisti agri ve sismislerdi
Sabah yaptim biraz daha pembe cikti0fLu test yapmaya devam. çift çizgiye tam görelim hele .
O oflu hadi testini at bize görelim bebişin çizgisini :)
Kalp atışını da duyarsin insallahh tatlimmKızlar keseyi gördüm :) çok şükür darısı sizlere inşallah
Adet olcakmışsın gibi ağrılar mı onlarBenimde 3 gün kaldı bat a karnımda 2 gündür ağrılar var
Ben olsam yapardım adet gününse veya geçtiyse ilk İdrarı beklemene gerek yok :) hadi yap da sevindir bizi hayırlı haberlerini alalımKızlar bende hala gelen giden yok kafayı yicem şimdiye olmam lazımdı test yapsam mi bugün
test yaptiniz miBenimde 3 gün kaldı bat a karnımda 2 gündür ağrılar var
canim sakin ol stres yapma . ins hamilesindir . yap tabi ki bugun testKızlar bende hala gelen giden yok kafayı yicem şimdiye olmam lazımdı test yapsam mi bugün