- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
Sabırsızlıkla bekliyorum. Umudum olYani gene durttunuz beni vericem kan oglene dogru cikarim evden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabırsızlıkla bekliyorum. Umudum olYani gene durttunuz beni vericem kan oglene dogru cikarim evden
Ay hadi burdan müjde bekliyoruzBuni da yeni yaptimEki Görüntüle 2186102
Kuzum inşallah yükselir senindeSabırsızlıkla bekliyorum. Umudum ol
Teşekkürler canımHoşgeldin tatlim aramiza
Hayırlı haberlerle gel insallahKan vermeye gidiyorum kizlar
Amin amin çok amin. Bu ay hepimiz pozitifi görelim inşallah canımKuzum inşallah yükselir seninde
Bize de yaz mutlaka ,aklım sendeKizlar gecikmem yok 3 gun var bata.
Kani verdim 2 saate cikar dedi. Ama anneme geldim oturcam donuste alirim sonucu telefonla soylemiyoruz deger dedi
HosgeldinTeşekkürler canım
Ay hadi inşallahKizlar gecikmem yok 3 gun var bata.
Kani verdim 2 saate cikar dedi. Ama anneme geldim oturcam donuste alirim sonucu telefonla soylemiyoruz deger dedi
Korkunun ecele faydasi yok tatlim yap kurtul kendine varsa var zaten gecikmen var bide senjnkızlar benim 2 gün geçti ama korkuyorum test yapmaya ,hayal kırıklığı yaşamaktan.belirtim de yok doğru düzgün kafam karışık
Aynen o kart benden de çıkacak çünkü her ay yaşadığım klasik regl belirtilerim başladı :) kendimi kandırmama gerek yok. gerçi diyolar ya belirtiler aynı diye ama sanmıyorum yani bu kadar da aynı olacağımı8 eylule birsey kalmadi. 8 eylul de benden kirmizi karti cikacakkkk ama, 8 eylulculere bol sans diliyorum umudum siz de kizlar
Kizlar kani verdim anneme gectim donuste alacagim sonucu alir almaz yazicam size farkli marka ile de yaptm onda da silik cikti.