- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Kiz dur daha bisey belli degilben sana demedimmi oflu sen hamilesin diye ben emindim zaten cok sevindim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz dur daha bisey belli degilben sana demedimmi oflu sen hamilesin diye ben emindim zaten cok sevindim cnm
Kızlar şu an farkettim idrarda Tortu var ilk defa gördüm böyle bişe çok şaşırdım
ben şok. inşallah canım yapayım yazcam burdanhamilelerde mi oluyor canım bu, inşallah öyleyimdir
Ayyy kizzzz hamisssin sennnBuni da yeni yaptimEki Görüntüle 2186102
Ben gördüm silik çizgiyi canim hadi insallah ya :)Buni da yeni yaptimEki Görüntüle 2186102
Kızlar iyi dilekleriniz , tesellileriniz için çok teşekkür ederim. Kan testi yaptım beta 2 çıktı ilk defa. Gizem sen de benimle aynı durumdasın. Son durumun nedir canım ?Eşimin kulağı için hastaneye gitmiştik bende dayanamadım 6gün önceden çıkanlar oluyomuş diye dayanamadım umarım yükselir :/
Hade insallah degerin yukselir canimKızlar iyi dilekleriniz , tesellileriniz için çok teşekkür ederim. Kan testi yaptım beta 2 çıktı ilk defa. Gizem sen de benimle aynı durumdasın. Son durumun nedir canım ?
Güzel güzel haberlerini bekliyoruz canimKan vermeye gidiyorum kizlar
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzKan vermeye gidiyorum kizlar
BismillahirrahmanirrahimmmmmmmmmmmKan vermeye gidiyorum kizlar