- 10 Eylül 2017
- 3.029
- 3.343
Yeni mi yaptın o testi deKizlar kani verdim anneme gectim donuste alacagim sonucu alir almaz yazicam size farkli marka ile de yaptm onda da silik cikti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni mi yaptın o testi deKizlar kani verdim anneme gectim donuste alacagim sonucu alir almaz yazicam size farkli marka ile de yaptm onda da silik cikti.
Aynen yeni yaptim cook silik cikti idrari tutmadim fzla iki saat falandiYeni mi yaptın o testi de
Yaa hadi fotosunu at bizde görelimAynen yeni yaptim cook silik cikti idrari tutmadim fzla iki saat falandi
Attim gozukuyo muYaa hadi fotosunu at bizde görelim
Gözlerim beni yanıltmıyorsa görünüyor ince bi çizgi. Sonuç kaç dakika sonra çıkıyor Peki
Gözlerim beni yanıltmıyorsa görünüyor ince bi çizgi. Sonuç kaç dakika sonra çıkıyor Peki
HuhuuuuBes dakika icinde cikti
DURUN Bİ KAN SONUCU CİKSİNHuhuuuu
Teyze oluyozzz
8 eylule birsey kalmadi. 8 eylul de benden kirmizi karti cikacakkkk ama, 8 eylulculere bol sans diliyorum umudum siz de kizlar
Aynen o kart benden de çıkacak çünkü her ay yaşadığım klasik regl belirtilerim başladı :) kendimi kandırmama gerek yok. gerçi diyolar ya belirtiler aynı diye ama sanmıyorum yani bu kadar da aynı olacağımı
Ahhh ne zaman cikcak yaaaDURUN Bİ KAN SONUCU CİKSİN
Ay hadi inşallah kanda da güzel sonuç çıkar :) hadi artık o da bir an önce çıksın. Ondan sonra daha da sevinelim burdaBes dakika icinde cikti
Valla canım doğru söylüyorsun ama insan kendi vücudunu tanıyor. Olsun ben sıkıntı etmiyorum zaten eğer regl başlarsa doktora gidicem bu ay zatenTatliskolar kirmizlar gelemeyene kadar umutsuzluk yok
Battan sonra belirti yasayanlar hic bi belirti yasamayanda var canim takilmayalim bunlara litfennn
MALESEFPeki gebelik yok mu simdi yani tatlim
Üzüldüm canim ya rabbim bi dahaki sefere kismet eder insallhhhMALESEF
Ben verdigimde 1 saat sonra cikmisyi bide barkod veriyorlar ordan ogreniyon gitmeye gerek kalmiyokızlar sonuç bir saate çıkmıyor . özelde bile en az iki saat sonra.
Ben de öyle düşünüyorum.ishalde oldum çanlar çalıyor geliyorum diyor.ne zormus hamile kalmak.Aynen o kart benden de çıkacak çünkü her ay yaşadığım klasik regl belirtilerim başladı :) kendimi kandırmama gerek yok. gerçi diyolar ya belirtiler aynı diye ama sanmıyorum yani bu kadar da aynı olacağımı