• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayının Anne Adayları !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20180905_145049-min.jpg

8 eylule birsey kalmadi. 8 eylul de benden kirmizi karti cikacakkkk ama, 8 eylulculere bol sans diliyorum umudum siz de kizlar:temizlik:
Aynen o kart benden de çıkacak çünkü her ay yaşadığım klasik regl belirtilerim başladı :) kendimi kandırmama gerek yok. gerçi diyolar ya belirtiler aynı diye ama sanmıyorum yani bu kadar da aynı olacağımı

Tatliskolar kirmizlar gelemeyene kadar umutsuzluk yok:sopa:
Battan sonra belirti yasayanlar hic bi belirti yasamayanda var canim takilmayalim bunlara litfennn:KK15::KK15:

Tatliskolar kirmizlar gelemeyene kadar umutsuzluk yok:sopa:
Battan sonra belirti yasayanlar hic bi belirti yasamayanda var canim takilmayalim bunlara litfennn:KK15::KK15:
Valla canım doğru söylüyorsun ama insan kendi vücudunu tanıyor. Olsun ben sıkıntı etmiyorum zaten eğer regl başlarsa doktora gidicem bu ay zaten

Aynen o kart benden de çıkacak çünkü her ay yaşadığım klasik regl belirtilerim başladı :) kendimi kandırmama gerek yok. gerçi diyolar ya belirtiler aynı diye ama sanmıyorum yani bu kadar da aynı olacağımı
Ben de öyle düşünüyorum.ishalde oldum çanlar çalıyor geliyorum diyor.ne zormus hamile kalmak.

Back