- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Cikmistir coktan annemdeyim birazdan cikicam yarim saate alirimAhhh ne zaman cikcak yaaa
Normalde 1 saatte cikiyor canim git hastaneyi ayağa kaldir cabikkkk versinler sonucunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cikmistir coktan annemdeyim birazdan cikicam yarim saate alirimAhhh ne zaman cikcak yaaa
Normalde 1 saatte cikiyor canim git hastaneyi ayağa kaldir cabikkkk versinler sonucunu
Hayirlisi olsun o zaman bebegimValla canım doğru söylüyorsun ama insan kendi vücudunu tanıyor. Olsun ben sıkıntı etmiyorum zaten eğer regl başlarsa doktora gidicem bu ay zaten
Bekliyoz tatliskommmCikmistir coktan annemdeyim birazdan cikicam yarim saate alirim
Benimde klasik regl öncesi migrenim hafiften hissettirmeye başladı o yüzden hiç umudum yok ama beklicez tabi yapcak bişeyimiz yok :) valla sorma ben sandımki evlenir evlenmez hamile kalcamBen de öyle düşünüyorum.ishalde oldum çanlar çalıyor geliyorum diyor.ne zormus hamile kalmak.
bende isteyince oluyor die düşünüyordumBenimde klasik regl öncesi migrenim hafiften hissettirmeye başladı o yüzden hiç umudum yok ama beklicez tabi yapcak bişeyimiz yok :) valla sorma ben sandımki evlenir evlenmez hamile kalcam
SAOL CANIM. kesinlikle tutunamadan düştü. battan 7 gün önce kahve lekeler ve sancı vardı 3. gün kanama başladı. ve bugün sancıyla parça geldi. baktım ufak kıkırdakımsı birşey ayıp olur resmini atmak istemiyorum. ama eminim başka açıklaması yok. ben hiçbirzaman erken adet olmadım. neyse hayırlısı böyleymiş sizlere dua ediyorum. bende umutlar bir sonra ki ay artıkÜzüldüm canim ya rabbim bi dahaki sefere kismet eder insallhhh
Saglikli olmayan gebelikler düşük oluyormus canim bizim buna sevinmemiz gerekiyor aslinda .SAOL CANIM. kesinlikle tutunamadan düştü. battan 7 gün önce kahve lekeler ve sancı vardı 3. gün kanama başladı. ve bugün sancıyla parça geldi. baktım ufak kıkırdakımsı birşey ayıp olur resmini atmak istemiyorum. ama eminim başka açıklaması yok. ben hiçbirzaman erken adet olmadım. neyse hayırlısı böyleymiş sizlere dua ediyorum. bende umutlar bir sonra ki ay artık
Ben silik bir çizgi gördüm genelde silik çizgi pozitif çıkar derler hemen mi çıktı ikinci çizgi cnm inş mutlu haberleri alırsn ben daha test yapmaya cesaret edemedm
WuhuuEki Görüntüle 2186167 sanirim var biseyler
Ayyy evet hamilesin ay nasıl sevindim yaa hemde çok canım sağlıkla gelsin bebiş ayy çok güzel ya bizede dua etEki Görüntüle 2186167 sanirim var biseyler
Ya kuzum istediğin kadar ertele.Nasilsa ya kırmızı gelecek ya bebekBen silik bir çizgi gördüm genelde silik çizgi pozitif çıkar derler hemen mi çıktı ikinci çizgi cnm inş mutlu haberleri alırsn ben daha test yapmaya cesaret edemedm
Canım yaa.Insaallah bizde sağlıklı gebelikler yaşayacağız .Sabır ve duaSAOL CANIM. kesinlikle tutunamadan düştü. battan 7 gün önce kahve lekeler ve sancı vardı 3. gün kanama başladı. ve bugün sancıyla parça geldi. baktım ufak kıkırdakımsı birşey ayıp olur resmini atmak istemiyorum. ama eminim başka açıklaması yok. ben hiçbirzaman erken adet olmadım. neyse hayırlısı böyleymiş sizlere dua ediyorum. bende umutlar bir sonra ki ay artık
Ben kızımda da anlamadım.3 gün geçince mümkün değil ama bi bakayım diyip test yapmıştım .Hiç belli olmaz.Benimde klasik regl öncesi migrenim hafiften hissettirmeye başladı o yüzden hiç umudum yok ama beklicez tabi yapcak bişeyimiz yok :) valla sorma ben sandımki evlenir evlenmez hamile kalcam
Cokkk sevindim allah kucağına almayı nasip etsin canim benim ne güzel ya böyle haberler alınca mutlu oluyorum rabbim bizlerede nasip eder insallahEki Görüntüle 2186167 sanirim var biseyler
İsteeee buuuuusanirim ne demek kizzz var iste allahhhhhhh devamini ve kucagina almayi nasip etsinnmasallahhhEki Görüntüle 2186167 sanirim var biseyler
Kırmızılar geldimiTesti tekrarladım ve negatif şaşırdım mı tabikide şaşırmadım bu ay umut etmemiştim nedense
yaaa çok sevindim hayırlı olsunnn :)Eki Görüntüle 2186167 sanirim var biseyler
Yaa hayırlı olsunEki Görüntüle 2186167 sanirim var biseyler