- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
daha yeni geldim eve kuzum. 5-10 dakikaya yaparimNiye sonra yap at sabah dedin aksam oldu yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha yeni geldim eve kuzum. 5-10 dakikaya yaparimNiye sonra yap at sabah dedin aksam oldu yaaa
Hayirlisi bakalim gorcez kanda cikmadan inanmiyoruz artik
Vallla eger bende bebek varsa benim dun hic bisey yoktu. Bugun uc gun kaldi bugun boyle cikti bekle istersen sende
6 gün var ben de bi test yapsam mı acaba?
Erken gidemem anneme gidicem belki oglende falan olabilirSaat erken daha bence git hemen bir kan ver :))
daha yeni geldim eve kuzum. 5-10 dakikaya yaparim
Bazi insanin icine doguyor kuzummBen tesri yaptim boyle cikti ya arkadan abimin esi mesaj atti kiz dedi ruyamda gordum seni hamileydin doguruyodun emire(oglum) benzeyen bi oglun olmustu.
Masmavi gozleri vardi dedi
Ay bende heycanlandim hadi haber ver bizeKizlaaaar bende simdk test yaptim sonucu bekliyorum
Bakamiyorum testin üstüne heyecanlandimmmmm
Ciddi misinnnn süper ya hayırlı haberler al insallah bekliyoruz canım benimBen tesri yaptim boyle cikti ya arkadan abimin esi mesaj atti kiz dedi ruyamda gordum seni hamileydin doguruyodun emire(oglum) benzeyen bi oglun olmustu.
ben sana demedimmi oflu sen hamilesin diye ben emindim zaten cok sevindim cnmDaha net aslinda ama bi turlu cekemedim bi kac kere daha yapayim sonra kana giderim. Gidip de yoksa daha cok uzulurum
Insani heycanlandiriyorlar demi
6 gün var ben de bi test yapsam mı acaba?
BencedeBen tesri yaptim boyle cikti ya arkadan abimin esi mesaj atti kiz dedi ruyamda gordum seni hamileydin doguruyodun emire(oglum) benzeyen bi oglun olmustu.
Bu erken gebelik testi mi tatlimEki Görüntüle 2186053 Kizlar 10 dakika gecti negatif cikti.
Normal test cnm.Bu erken gebelik testi mi tatlim
Çok ilginc bi test ilk defa karsilastim. Bat günün de gecti tatlim kirmizlar gelmedigine göre hala umut var br kuzumNormal test cnm.
Arti isareti olunca pozitif
Eksi isareti olunca negatif oluyor
Bende fsrk ettim bi an kendimden süphelendim yanlis mi hatirliyorum diyeKizlar bizim başlik niden degisti acaba