- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 30
Aaaa ne zaman gidiceksin kan vermeyee :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ne zaman gidiceksin kan vermeyee :)
Bida idrar testi yapicam ondan sonra heveslenmek istemiyorm acikcasi sonra daha cok uzulurum diyeAaaa ne zaman gidiceksin kan vermeyee :)
Ben adet bekliyorum valla bata 3 kala 0.25 olup yukselecek hali yok dimi yanıEvet canim doktorlar tahlili verdirtmiyorlar günün gecsin oyle gel diyorlar bide ben saglik ocagina gidince gecti diyordum hep öyle kan tahlili alıyorlardı. Bide özelde zaten doktora gozukmene de gerek kalmiyor direk gidince alıyorlar
Evet orası öyle çok kötü oluyo insan hele su çizgiyi gördükten sonraki duygular heyecanımı bile yasayamadım ben doğru düzgün 2. Testi yarın mi yapicaksin canımBida idrar testi yapicam ondan sonra heveslenmek istemiyorm acikcasi sonra daha cok uzulurum diye
Yok kuzum yükselebilir neden olmasin kiz iki gunde iki üç katina cikiyor kan degeri bir iki gun daha bekle canjm olmadi bir test yaparsin o zaman cikar testteBen adet bekliyorum valla bata 3 kala 0.25 olup yukselecek hali yok dimi yanı
Aksama tekrar yap tatlim su tuketiminede dikkat et konsantre idrar olsunBida idrar testi yapicam ondan sonra heveslenmek istemiyorm acikcasi sonra daha cok uzulurum diye
Evet orası öyle çok kötü oluyo insan hele su çizgiyi gördükten sonraki duygular heyecanımı bile yasayamadım ben doğru düzgün 2. Testi yarın mi yapicaksin canım
Yarın bat zaten olmazsam o zaman yapicamYok kuzum yükselebilir neden olmasin kiz iki gunde iki üç katina cikiyor kan degeri bir iki gun daha bekle canjm olmadi bir test yaparsin o zaman cikar testte
Ay insallah ya hadi olsun bu sefer insallahhhBugun yaparim.
Baska marka da alicam
Insallahh yarin gelmez kirmizlar tatlimYarın bat zaten olmazsam o zaman yapicam
Aaayyyy hadi hayirlisi olsun bakalimmm
Heycan yok kanda tescillemeden sakinnim benAaayyyy hadi hayirlisi olsun bakalimmm
Nezaman gidicen doktora?Heycan yok kanda tescillemeden sakinnim ben
Hayirlisi bakalim gorcez kanda cikmadan inanmiyoruz artikBence var orada ben silik bir çizgi görüyorum ay hafi inşallahhhhhhh
Belki veririm kan bugun bakalim duruma gore. İki saate cikiyo ozeldeNezaman gidicen doktora?
Niye sonra yap at sabah dedin aksam oldu yaaaKizlar bende az önce test aldim sonra yaparim buraya da resmini atarimm
Hayirlisi bakalim gorcez kanda cikmadan inanmiyoruz artik
Ay ne güzell hemen ögrenirsinBelki veririm kan bugun bakalim duruma gore. İki saate cikiyo ozelde