Sorma canim ya her ay bi stres.hadi bakalım hakkımızda hayırlısı güzel haberlerinizi alırız inşallah...ben ilk aylar çok kafaya taktım testler,ovu testleri erken gebelik testleri.. her kanamayı yerleşme kanaması sanma,her kasık bel ağrısı işte bebek diye umutlanmalar...bi ara kafayı kırmıştım bayasonraları hayal kırıkları üst üste gelince artık nasip bi zamanı var deyip kabullendik,elimizden geleni yapıyoruz yine inşallah mutlu sonuçlar alırız.etrafımdaki herkesin tek seferde hamile kalmasıyla daha çok psikolojik baskı yapmışım kendime..umarım mutlu eylül hamişleri oluruz hepimizzzz, canı gönülden diliyorum,hepiniz dualarımdasınız
hoşbuldum canım inşallahSorma canim ya her ay bi stres.
Sonra hayal kirikligi
Sabretmek gerekiyor ama beceremiyoruZ sanirim.
Hosgeldin o zaman aramiza.
İnsallah guzel haberler aliriz
Amin İNŞALLAHHayirlisi olur insallah.
bugün mü yaptın canım. bu ovulasyon testi ile hamilelik çıkabiliyor diyor arkadaşlarAdete yakin ovulasyon testi boyle cikar mi ?Eki Görüntüle 2185735
Gebelik yaptim da cikmadikoyu kırmızı çıkması gerek sanırım ovu testi için bu böyle,normal gebelik testlerinde silik de olsa hamilelik sayılıyor,bir de gebelik testi ile teyit edin isterseniz
Rabnim sesini duysun dualarını kabul edrr insallahhhhadi bakalım hakkımızda hayırlısı güzel haberlerinizi alırız inşallah...ben ilk aylar çok kafaya taktım testler,ovu testleri erken gebelik testleri.. her kanamayı yerleşme kanaması sanma,her kasık bel ağrısı işte bebek diye umutlanmalar...bi ara kafayı kırmıştım bayasonraları hayal kırıkları üst üste gelince artık nasip bi zamanı var deyip kabullendik,elimizden geleni yapıyoruz yine inşallah mutlu sonuçlar alırız.etrafımdaki herkesin tek seferde hamile kalmasıyla daha çok psikolojik baskı yapmışım kendime..umarım mutlu eylül hamişleri oluruz hepimizzzz, canı gönülden diliyorum,hepiniz dualarımdasınız
amin canım hepimizin dualarını duyar ve tez zamanda sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallahRabnim sesini duysun dualarını kabul edrr insallahhh
Aynen ya eşlere de yazık ediyoruz öteki türlü. Baskı altında olunca geriliyor insan her ay çılgınlar gibi takip ediyordum baktım olmuyor bide dedim sal gitsin kızım gelceği varsa gelcekvalla bende aynı moddayım bu aralar ,bi de böyle deneyelim
normalde beta hcg önce kana sonra idrara geçer,yani kanda bu kadar düşük olması ama idrar testinin pozitif olması acaba test mi bozuk diye düşündürdü...ama bazen gerçekten kanda da çıkmayabiliyor adet gecikmenizden sonra tekrarlamanızda fayda var umudunuzu yitirmeyin,kendinizi yıpratmayınKızlar beta 0.25 doktor adetin geçmeden çıkmaz 3 gün sonra tekrar gel dedi ama büyük ihtimal yükselmez çok kötü oldum çok ağladım
Sabah yaptıgım idrar testi eve geldigimde pozitifti çok ümitlendim ama olmadı . Yükselme ihtimali yoktur dimi kızlar bisey söyleyin yıkıldım((((
aynenn nasibimizde varsa olacak,öbür türlü sanki görev gibiAynen ya eşlere de yazık ediyoruz öteki türlü. Baskı altında olunca geriliyor insan her ay çılgınlar gibi takip ediyordum baktım olmuyor bide dedim sal gitsin kızım gelceği varsa gelcek
Cevabın icin teşekkür ederim canım elimde değil 2 test pozitif çıkıp kanda negatif çıkması soka uğrattı . Net güzel haber bekliyodum çok kötü oldum insallah yükselir demekten başka çarem yoknormalde beta hcg önce kana sonra idrara geçer,yani kanda bu kadar düşük olması ama idrar testinin pozitif olması acaba test mi bozuk diye düşündürdü...ama bazen gerçekten kanda da çıkmayabiliyor adet gecikmenizden sonra tekrarlamanızda fayda var umudunuzu yitirmeyin,kendinizi yıpratmayın
çok ilginç iki test de pozitifCevabın icin teşekkür ederim canım elimde değil 2 test pozitif çıkıp kanda negatif çıkması soka uğrattı . Net güzel haber bekliyodum çok kötü oldum insallah yükselir demekten başka çarem yok
Marka pyro clınıceçok ilginç iki test de pozitif mi peki 5 dk içinde mi çıktı çizgiler ondan sonrasına itibar etmeyin diyorlar bir de marka ne
Bugun yaptim saat 1 debugün mü yaptın canım. bu ovulasyon testi ile hamilelik çıkabiliyor diyor arkadaşlar
Kana gitmeye de cekiniyorumsenin batın yakındı diye hatırlıyorum sabredebilirsen gecikmeni bekle derim,ama onun dışında kafanı tek rahatlatacak kan tahlili
Valla canim ne diyim bilmiyorum. Baska marka ile de yapaydin keske belki test yaniltmistir. Bende uzuldum simdi. Bekle bakalim napalim her seyde vardir bi hayir.Kızlar beta 0.25 doktor adetin geçmeden çıkmaz 3 gün sonra tekrar gel dedi ama büyük ihtimal yükselmez çok kötü oldum çok ağladım
Sabah yaptıgım idrar testi eve geldigimde pozitifti çok ümitlendim ama olmadı . Yükselme ihtimali yoktur dimi kızlar bisey söyleyin yıkıldım((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?