- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
Varmış daha geçmesini bekle canım4 gün kaldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varmış daha geçmesini bekle canım4 gün kaldi
Amin insalllahhh tatlimHepinize teşekkür ederim inş sizin de en kısa zamanda gelir mutlu haberleriniz, hepimiz 2019 da kavuşuruz bebişlerimize
SabredebilsemmmVarmış daha geçmesini bekle canım
Teşekkür ederim ben anlamıyorumda merak ettimBen de kasabakizi gibi hissediyorum anliyorum mesela bende bu ay,solumdan pirtlattim yumurtayı hisseder cogu insan ( her ay ya sagdan ya soldan bir tane yumurtluyoruz ya,yumurtlayacagimiz tarafta agri olur daha cok hatta, orda sanki yumurtaligini daha cok hissedersin oturup kalkarken. yanlisim varsa duzeltsin beni arkdaslar:) (yumurta takibine gittigim de doktora ben diyordum bu sefer burda degil mi dogru diyordu. Boyle anliyoruz iste.
Teşekkür ederimhangi yumurtalıksa o ay, adet sancısı bir kaç gün önceden sızım sızım oluyor ya işte o ağrı sağ yumurtalık atılıyorsa sağ taraf ağrıyor, sol taraf ise sol kasık ağrısı oluyor. bi ay sağ, diğer ay sol. oradan anlıyorum
Dimi artık ne kadar eminsem kendimden sanki hamileyim de o gün alcam müjdeli haberi :) yok yok yapmıcam ya beklicem 11 12sine kadarDogum gününde test yapip olunsuz sonuc alirsan üzülürsün cnm
Belkide icine dogmustur tatlimDimi artık ne kadar eminsem kendimden sanki hamileyim de o gün alcam müjdeli haberi :) yok yok yapmıcam ya beklicem 11 12sine kadar
Adet günü test yapmayı da hiç sevmiyorum ya 1 gün daha beklemek gerek diye düşünüyorum. DayAnabilirsen bekle bence sabahı. Heray içime doğuyor nedenseBelkide icine dogmustur tatlim
Esim de 1 haftadir test yap diyor. Bugün adet olmam gerekiyor hala test yapmadim nekadar sabirliyim ben yaa
Gelmezse yarini beklicem :)Adet günü test yapmayı da hiç sevmiyorum ya 1 gün daha beklemek gerek diye düşünüyorum. DayAnabilirsen bekle bence sabahı. Heray içime doğuyor nedense
Dimi zaten doğduklarında bol bol peşlerinden koşcaz. Bu ay günleri hiç takip etmedim zaten tatildeydik gelişine yaptık geçtik. Ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum yani. Saldım çayıra artık :)Gelmezse yarini beklicem :)
ozaman bir ay icine dogmasin bak bebis nasil süpriz yapiyor. Kacan kocalanir kuzum kovalamayalim bebisleri
Belkide tutmustur haDimi zaten doğduklarında bol bol peşlerinden koşcaz. Bu ay günleri hiç takip etmedim zaten tatildeydik gelişine yaptık geçtik. Ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum yani. Saldım çayıra artık :)
Amin inşallah :)Batlarımız aynı inşallah herkesin yüzü gülsün bu ay
İnşallah canım inşallahÇok sükür bitti.
Rabbim herkese hayirli haber vermeyi nasip etsin geri kalan gunlerde ultrason fotografi paylasalim
valla bende aynı moddayım bu aralar ,bi de böyle deneyelimDimi zaten doğduklarında bol bol peşlerinden koşcaz. Bu ay günleri hiç takip etmedim zaten tatildeydik gelişine yaptık geçtik. Ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum yani. Saldım çayıra artık :)