HosgeldinKızlar bende sessiz sedasızda olsa da aranızda yım günde kaç defa girip bişey yazmışlar mı diye okuyup merak ediyorum test yapmışlar mı hamile var mı diye kendimi nasıl kaptırdım belli değil artık dayanayıp yazdım
Eşimde benim ovulasyon testimi görmüş hiç haber vermiyorsun dediherşey bir yana eşim geldi şimdi sen kesin test yapmissindir dedi. Evet negatif dedim. İnanmadi testi istedi. Sürpriz bekliyor adam çok üzüldüm yaaa
Vücut sıcaklığınız kaç merak ettimde bende ölçüyorum her gün 36.8 -37 çıkıyor sürekli anlayamadm regle yakı in düşmesi mi lazm normalde
Hoşgeldin.Kızlar bende sessiz sedasızda olsa da aranızda yım günde kaç defa girip bişey yazmışlar mı diye okuyup merak ediyorum test yapmışlar mı hamile var mı diye kendimi nasıl kaptırdım belli değil artık dayanayıp yazdım
Eşimde benim ovulasyon testimi görmüş hiç haber vermiyorsun dedi
Ya dedim benim masum köylüm o yumurtlama testi
Bi heyecan olmuş. Yahu daha 10.gun yumurtlayamadım bile
Hoşgeldin canimHooopppben geldim
Hoş geldin sende bendensin4 aydır üye olmadan sabahtan yatana kadar sürekli takip ettim kim ne yapıyorsun kim test yaptı kim hamile diye kendileri beni bilmiyorken ben hepsini yakından tanır olmuştum :))Hosgeldin
Hoş bulduuum nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalımHoşgeldin canim
Ohh miss kafa rahat yani keyfine bak , ama uyuma kal BurdaUyku basti inanki ya mayiştim.
İsler de bitti bos bos oturuyorum
Cogu ,zaman burdayim valla ben.Ohh miss kafa rahat yani keyfine bak , ama uyuma kal Burda
Ne güzel işte bende kimseyi göremeyince sıkılıyorumCogu ,zaman burdayim valla ben.
Bende de var o bakiyorum kimse yazmamisNe güzel işte bende kimseyi göremeyince sıkılıyorum
İnşallah bir gün oda olur hepimizin hayali o birbirimize dua ediyoruz en azından bu bile çok güzelBu topik bana coook iyi geldi aylardir boyle konusabilecegim hoş bor ortam yoktu bu konuları da heryerde konusamiyosun iyi geliyo yani dertlesme aayyy bi de hamiliklerimizi de konussak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?