- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Ben mi?Kızzzz hamiş mi oldun seeeenn aaa çok sevindim inş sap sağlim sağlıcakla tutunur sana da alırsın kucağına inş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mi?Kızzzz hamiş mi oldun seeeenn aaa çok sevindim inş sap sağlim sağlıcakla tutunur sana da alırsın kucağına inş :)
Şeyyy evetBen mi?
Şeyyy olsa bilirdiniz ama yokŞeyyy evet
Ya ama yanlış alarm mı kan sonucunu okudum yüksek görünce sevinçten gerisini okuyamadım hamilesin sandım ben yaaa allahım kendimi kötü hissettim şimdi ben . ya ama belki de allah söyletti ayan olmuştur bana belki deŞeyyy olsa bilirdiniz ama yok
Yok ya canim cok şükür yok diyorun olmasin da zaten. Benim zaten alarjim bana yetiyor. Benim toza karsi alarjim var burun da su an hassas donemde ya tozu kaptigim gibi surekli hapsiriyorum burnum akiyor nezle gibi yada tıkanıyor burundab nefes alamiyom 1-2 saate kadar . Doktora gidince kullandigim spreyi götürecem insallah devam edebilirim ona sikinti cikmaz.düşünme yavrum düsünme. nedir bu bulantısı olmayanların bulantı arayışları yav aklım almıyor. birazcık benimkinden vereyimde gör... çok zor çok. bulantısı olmadan doğuranlar çok. hem maşallah kalp atışınıda gördün hamilesin bal gibi. ayyy benimki de geçsin hemen . hemen sağlıkla inşallah .
Uyku bende de cok var ya yatıyorum yatiyom ama hic uyumamis gibiyim. Aksam yemeklerinden sonra gözler kapaniyor hemen yatiyom sabaha kadarCanııımm hadi inşallaaaah sende bizimle birlikte ilerlersin hamiş hamiş duacınım allah gönlüne göre versin inş bebişlisindir. Bu arada kız amma belirtin var :) anacım 7 haftalık oldum hala benim sendeki gibi belirtim yok bi uykum geliyor hep o kadar .
Ayyy hadi gözün aydın cok sevindm
Gözün aydın olsun canim hayirli olsun aramiza hosgeldinkuzum yaz sonucu demiştin aldım 34
Yok ya canim cok şükür yok diyorun olmasin da zaten. Benim zaten alarjim bana yetiyor. Benim toza karsi alarjim var burun da su an hassas donemde ya tozu kaptigim gibi surekli hapsiriyorum burnum akiyor nezle gibi yada tıkanıyor burundab nefes alamiyom 1-2 saate kadar . Doktora gidince kullandigim spreyi götürecem insallah devam edebilirim ona sikinti cikmaz.
Günaydııııın , canısı sen benden bi hafta öndesin seninki bi tık fazla olabilir bide sen çalıyorsun ya belki beden zihin yorgunluğuda vardır benim hep uykum var ama öyle uzun uzun uyumuyorum . ay şevko bugün Dr a gidicem 11.30 da randevum var . inş bebişin pıtı pıtı kalbinide duyarım keseyide görürüm.Uyku bende de cok var ya yatıyorum yatiyom ama hic uyumamis gibiyim. Aksam yemeklerinden sonra gözler kapaniyor hemen yatiyom sabaha kadar
HoşbuldummGözün aydın olsun canim hayirli olsun aramiza hosgeldin
Rabbim saglicalla kucagimiza almayi nasip eder artk
Benimki tozu alinca yani burna kaçınca yada keskin bir koku alinca bide aşırı güneş sicakligindan böyle oluyorum. Sabah uyanir uyanmaz muhakkak oluyor. Okulda oldugum icin de sirkeyi falan kullanamam ben .alerji bendede var maalesef. Son bir haftadır nefes almalarım çok zor. sirkeyi sulandırıp çek burnuna düzenli olarak . inşallah yumuşatıcı vs kullanmıyorum iyi geldi tıkanmıyor eskisi gibi.
Evet tatliskom calismanin verdigi yorgunlukta var kuzum. Ben 6+3 doktora gittigimde duymustum bebiskomun nabzini . Sende duyarsin insallah kuzumGünaydııııın , canısı sen benden bi hafta öndesin seninki bi tık fazla olabilir bide sen çalıyorsun ya belki beden zihin yorgunluğuda vardır benim hep uykum var ama öyle uzun uzun uyumuyorum . ay şevko bugün Dr a gidicem 11.30 da randevum var . inş bebişin pıtı pıtı kalbinide duyarım keseyide görürüm.
Amin insallahh rabbim dualarını kabul etsin insallahHoşbuldumm
amiiin valla sabah ezanına uyandım açtım ellerimi dua ettim sağ salim kucağımıza alalım dedim
amin kuzum hepimizinAmin insallahh rabbim dualarını kabul etsin insallah
Kan verdim şükür kuzum 23.4 cıktı sonucAnneyimbenanne35 kuzum hayirli olsun.
İgnenin etkisi gecmistir artik diye dusunuyorum.
Bence hamilesin artik.
Tebriklerrrr
Sağol bitanem çok şükür ya oldu sonunda ama pazartesiye kadar tedirginim ya yükselmezse diyeAyyy hadi gözün aydın cok sevindm
hiç endişe etme . p tesi telratlayacaksın nasıl olsa. bolca dinlen , dua et. inşallah sağlıkla büyüt bebişiniz .Kizlarrrrr ya Kafam karışık aslında çünkü kan verirken barkod veren görevliye sordum beta ne zaman çıkar diye o cihaz aarizalitdi çok kan birikti eğer yapılmışsa çıkar akşama demişti ya bozuksa yapılmadıysa aklımda deli sorular ya Fairytale35 Sevsev12 karapisso 0fLu