- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
maşallah kız çok güzel. inşallah kısa sürede artar kat kat.sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kız çok güzel. inşallah kısa sürede artar kat kat.sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
Ahhh kuzum inslalah pazartesi bidaha vericem canm yamaşallah kız çok güzel. inşallah kısa sürede artar kat kat.sağlıkla kucağımıza alırız innnşaaAllah .
ayyy hhayırlı olsun canımmmm yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdinAhhh kuzum inslalah pazartesi bidaha vericem canm ya
12 gün sonra kuzum sağol alalh razinolsnayyy hhayırlı olsun canımmmm yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdin
ayy benimde bugün 12.günüm ben idrardan idrardan takip ediyorum12 gün sonra kuzum sağol alalh razinolsn
Pazartesi ver sende kan kuzu.ayy benimde bugün 12.günüm ben idrardan idrardan takip ediyorum
vallahi direkt doktora gidesim var fena halde midem ağrıyo geçen hamileliğimde de ağrımıştı tırsıyorum yani niye yine ağrıyoki anlamadım hormonlardan mıdır kabızda olmusumPazartesi ver sende kan kuzu.
Tabi kuzum hormonlardan hepvallahi direkt doktora gidesim var fena halde midem ağrıyo geçen hamileliğimde de ağrımıştı tırsıyorum yani niye yine ağrıyoki anlamadım hormonlardan mıdır kabızda olmusum
sende var mı belirti kuzumTabi kuzum hormonlardan hep
Var tatlım kasik batmasi baş ağrısı göğüs ağrısı sarı akintisende var mı belirti kuzum
Huuuhuuu
Ayyy sorma canisi. Ya öyle oldu galiba ama ben yinede burugum ya pazartesiye kadar ne bileyim artar insallah kuzumHuuuhuuu
Hamilesin insallahh kizzz sonunda kavustun bebiskonaaa
Artar artar insalllahhh kuzum insan keseyi gormeyene kadar keseyi gordukten sonra nabzi duymayana kadar da inanamiyor valla . Senin adina cok sevindim kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip eder insallahhAyyy sorma canisi. Ya öyle oldu galiba ama ben yinede burugum ya pazartesiye kadar ne bileyim artar insallah kuzum
Amin canikom amin buzamana kadar yanımda oldum için çok teşekkür ederim kuzumm ya hepiniz IYIKI varsnzArtar artar insalllahhh kuzum insan keseyi gormeyene kadar keseyi gordukten sonra nabzi duymayana kadar da inanamiyor valla . Senin adina cok sevindim kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip eder insallahh
ayy aynıları bende olduğu gün idrar pozitif çıktıVar tatlım kasik batmasi baş ağrısı göğüs ağrısı sarı akinti
Sende hep yanimdaydin kuzum benim ben tsk ederm kuşum sevgi yumağimAmin canikom amin buzamana kadar yanımda oldum için çok teşekkür ederim kuzumm ya hepiniz IYIKI varsnz
Sende hep yanimdaydin kuzum benim ben tsk ederm kuşum sevgi yumağim
Ayyy sorma canisi. Ya öyle oldu galiba ama ben yinede burugum ya pazartesiye kadar ne bileyim artar insallah kuzum
ayy aynıları bende olduğu gün idrar pozitif çıktı
sağol canımmm allah sağ salim kucaklarımıza aldırsınBakim bizim kızlar napmış dedim harikasınız maşallah Sevsev12 sen ve bebişimiz nasıl kuzum