- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Ya ben acilde gebelik şüphem var demiştim öyle yaptırdım keşke sende öyle deyip ısrar edeydin çünkü yapılıyor yaniŞaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildiSevsev12 karapisso everytime_night 0fLu
Dedim kuzum ilaç kullancam gebelik şüphem var dedim yarın gel.kadin doğuma dedi ya almadı kan delirdim resmen ama belirtilerim arttı kuzum yaYa ben acilde gebelik şüphem var demiştim öyle yaptırdım keşke sende öyle deyip ısrar edeydin çünkü yapılıyor yani
Dualarimiz seninle insallah bebegin seninledir canimKızlarrr çok.heycanliyim ya bugün adetin 25.gunu ignenin 11.günü ve belirtilerim geçmedi çok umutluyum kızlar goguslerim şişti çok sizliyorlar kasiklarim batiyor başım agiriyor allahın nolur bebeğim benimle olsun nolur yarın tekrar test yapicam doktordan randevu alicam pazartesi 15. Gün yani saat 2 dekarapisso everytime_night Sevsev12 0fLu Zeze _skcn
Guzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar nasılsınız, özledim sizi :) 1 ay daha geçti aradan. Yarın bat. Ama bu ay ilaç da kullanmadık tedaviye dair, çatlatma iğnesi de. Çünkü adetin 3. Gününde hala yumurta vardı yeni büyüyen, geçen ay. Dolayısıyla kiste dönüşmesin diye ilaç vermedi doktorum. Yine de yumurta takibi yapıldı, ilişki önerdi doktor. Dediği gibi değerlendirdik. Ama umutlanmadım tabii. Hatta öyle ki kendimi hiç dinlemedim, belirti aramadım önceki aylarda yaptığım gibi. Ve fark ettim ki, yaşadığım belirtileri ben hissetmek istediğim için hissediyormuşum. Çok yorgunum, çok bunaldım. Ne zamandır buraya da girmiyordum, düşünmek de istemiyordum. Yarın 28. gün ama test yapmayacağım, bekleyeceğim bir kaç gün. Girip size yazmak istedim. Belirsiz duygular içindeyim...
Yaptim kuzu. M iğnenin 12. Günü tatlimAnneyimbenanne35 test yaptin mi kiz
ben bu testten bişey anlamadım kız. mazur gör
Şimdi kuzum ben ovitrelle iğnesi vuruldum 12. Gün bugün 6. Günden test yapmaya başladım üstteki 6. Gune ortadaki 10.gune enalttaki 12.güne ait iğne etkisi gecmismidir şimdiye 12.Gün olduben bu testten bişey anlamadım kız. mazur gör
Kızlarrr çok.heycanliyim ya bugün adetin 25.gunu ignenin 11.günü ve belirtilerim geçmedi çok umutluyum kızlar goguslerim şişti çok sizliyorlar kasiklarim batiyor başım agiriyor allahın nolur bebeğim benimle olsun nolur yarın tekrar test yapicam doktordan randevu alicam pazartesi 15. Gün yani saat 2 dekarapisso everytime_night Sevsev12 0fLu Zeze _skcn
canım bugunkü testte var mı silik çizgi ben mi göremiyorum.Şimdi kuzum ben ovitrelle iğnesi vuruldum 12. Gün bugün 6. Günden test yapmaya başladım üstteki 6. Gune ortadaki 10.gune enalttaki 12.güne ait iğne etkisi gecmismidir şimdiye 12.Gün oldu Eki Görüntüle 2197221
Evet var canmcanım bugunkü testte var mı silik çizgi ben mi göremiyorum.
Ayy hamilesin kaç gün geçti iğneden
12. Gün bugün kuzum ama sevinemiyorum tam pazartesiye kadar artar insallahAyy hamilesin kaç gün geçti iğneden
Kız ben 12.1 ile öğrendim ayy çok sevindim yaa çok istiyordun12. Gün bugün kuzum ama sevinemiyorum tam pazartesiye kadar artar insallah
Evet çok istiyordum ama hala aklımda soru işareti var ya pazartesi yükselir insallhKız ben 12.1 ile öğrendim ayy çok sevindim yaa çok istiyordun
Yükselir canım ben bile çok korkmştum seni anlıyorum ama dua et bende ediyorum senin için inşallah bebiş seninleEvet çok istiyordum ama hala aklımda soru işareti var ya pazartesi yükselir insallh
Inşallah canm benimYükselir canım ben bile çok korkmştum seni anlıyorum ama dua et bende ediyorum senin için inşallah bebiş seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?