Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayının Anne Adayları !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben acilde gebelik şüphem var demiştim öyle yaptırdım keşke sende öyle deyip ısrar edeydin çünkü yapılıyor yani

Ya ben acilde gebelik şüphem var demiştim öyle yaptırdım keşke sende öyle deyip ısrar edeydin çünkü yapılıyor yani
Dedim kuzum ilaç kullancam gebelik şüphem var dedim yarın gel.kadin doğuma dedi ya almadı kan delirdim resmen ama belirtilerim arttı kuzum ya

Guzel haberlerini bekliyoruz.

merhaba kızlar ben yeni üye oldum. 2 ay önce başladık çocuk için çalışmalara.
geçen ay yumurtlama haftamda birliktelik yaşadık korunmasız. hatta o hafta sonun da çamaşırım da 2 3 damla pembe leke . o hafta sonunda sol kasığımda bir ağrı bi batma belim çok ağrı var göğüslerim şiş. 2 3 gün mide bulantısı yaşadım dedim kesin oluyor bebek. sonra adetime 5 gün varken doktora gittim anlattım herşeyi kontrol yaptı hamile değilim sonra muayene yaptı. kis çıktı 13mm çikolata kisti. çok üzüldüm. neyse adet oldum sonra yine çalışmalara devam bu ayda sağ kasığım batıyor bi bacak çekilmesi yine bel ağrısı mide yanması ishal gaz sıkıntılarım var dün akşam test yaptım tek çizgi adetime daha 5 gün var ?? ne zaman belli olur hamilelik benim gibi yaşayan var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…