- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
Sana nicin verdi tatlim kanama falan var miydiBanada verdi canım progesteron sıkma canını allahın izniyle çabucak geçicek bu günler o minik kalbi dinleyeceksin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana nicin verdi tatlim kanama falan var miydiBanada verdi canım progesteron sıkma canını allahın izniyle çabucak geçicek bu günler o minik kalbi dinleyeceksin inşallah
Kiz simdiden test yapmaya baslama daha erken sana kiz.
Anacim valla dayanamiyom napayim ya bunu görmek bile muhteşem mutluluk veriyorKiz simdiden test yapmaya baslama daha erken sana kiz.
Kurumus hali yok mu kuzumm
Kuzum hayirli olsun benimde boyleydi :)Eki Görüntüle 2195415 baksana şuna nekadar güzel inşalalh gercegidir olur bunda bukadar sevindim gerçeğinde ne olurum kimbilir Sevsev12
Ahhh tatlım ah ben dayanamadimki iğnenin etkisi bu insallah gerçeği de olur 8 gun sonra dayanamadim ama çok güzel gorunuyorKuzum hayirli olsun benimde boyleydi :)
Yaaa bende gercek sandim. İnsallah igne etkisi gecince de boyle cikar. Yapma test bosuna bekle 12. Gun falan yapiliyo sanirim igneden sonraAhhh tatlım ah ben dayanamadimki iğnenin etkisi bu insallah gerçeği de olur 8 gun sonra dayanamadim ama çok güzel gorunuyor
Ayy benimde böyleydi gölgesi vardı sadece hadi inşallahEki Görüntüle 2195415 baksana şuna nekadar güzel inşalalh gercegidir olur bunda bukadar sevindim gerçeğinde ne olurum kimbilir Sevsev12
Kanama yokta kist var canım onun için vermişSana nicin verdi tatlim kanama falan var miydi
Evet kuzum öyle ama gelde bana sor sabrettim yapmayayım dedim eczaneni n önünde geçerken kendimi test alırken buldum insallah gerçeğinde çıkar 8 gün kaldiYaaa bende gercek sandim. İnsallah igne etkisi gecince de boyle cikar. Yapma test bosuna bekle 12. Gun falan yapiliyo sanirim igneden sonra
Aynısı bendede var canım banada bir hafta dinlen dedi bide ben hem kan sulandırıcı iğne hem coraspin kullanıyodum coraspini gün aşırı kullan dediHafta sonu iyice dinlen dedi hafta ici gel tekrar bakalim dedi olmazsa rapor falan verelim dedi. Kese etrafinda biraz kanama var dedi kuzum.Ama ben devlete gitmeyi düşünmüyorum artk ya özele gidecem pazartesi bide o baksin bakalim.
Bilmez miyim kuzum bilmez miyim insallahh rabbim gercegini yasatir sanaEki Görüntüle 2195415 baksana şuna nekadar güzel inşalalh gercegidir olur bunda bukadar sevindim gerçeğinde ne olurum kimbilir Sevsev12
Amin kuzum aminnnnBilmez miyim kuzum bilmez miyim insallahh rabbim gercegini yasatir sana
Bisey kalmamis cabucak gecer.Evet kuzum öyle ama gelde bana sor sabrettim yapmayayım dedim eczaneni n önünde geçerken kendimi test alırken buldum insallah gerçeğinde çıkar 8 gün kaldi
Aynen bebeğim tekli sayılara düştüm sukurBisey kalmamis cabucak gecer.
Cok takma kafana.
kız testte veye 2.çizgiyi görüyorum ben. maşallah subhanAllah ya . test kuruduktan sonrasınıda yolla bakalım . iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyormu peki.Aynen bebeğim tekli sayılara düştüm sukur
İgne etkisiymis canim.kız testte veye 2.çizgiyi görüyorum ben. maşallah subhanAllah ya . test kuruduktan sonrasınıda yolla bakalım . iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyormu peki.