- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 18
- 40
Canımm hayırlı olsun gözün aydın darısı başıma bende tahminimden daha az olduğunu düşünüyorum hafta olarak o yüzden iki hafta falan bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hemdee çok küçük bi ihtimal kalp atışı duyarım diye. Şimdi sen 6 hafta 2 gün iken kalp atışını duydun dimi ,Kızlar doktordan geldim şimdi kalp atışını duydum çok çok mutluyum ya ama 7+2 çıkması gerekirken 6+2 çıkıyo yani tahminim doğru geç döllenme olmuş
Evet canım duydum çok şükür darısı başına inşallahC
Canımm hayırlı olsun gözün aydın darısı başıma bende tahminimden daha az olduğunu düşünüyorum hafta olarak o yüzden iki hafta falan bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum hem kese yi görürüm hemdee çok küçük bi ihtimal kalp atışı duyarım diye. Şimdi sen 6 hafta 2 gün iken kalp atışını duydun dimi ,
Benim SAT hesabına göre 5 haftalık görünüyor dün sağlık ocağında da aynısını söylediler , dediğim gibi dayanabilirsem bi aksilik çıkmazsa inş iki hafta beklerim işte hesap doğruysa kalp atışını duymayı umut ediyorumEvet canım duydum çok şükür darısı başına inşallah
İnşallah canım aynen erken gitmeki duy kalp sesini falanBenim SAT hesabına göre 5 haftalık görünüyor dün sağlık ocağında da aynısını söylediler , dediğim gibi dayanabilirsem bi aksilik çıkmazsa inş iki hafta beklerim işte hesap doğruysa kalp atışını duymayı umut ediyorum
maşallah çok güzel haber. Bende c.tesi gideceğim inşallah.Kızlar doktordan geldim şimdi kalp atışını duydum çok çok mutluyum ya ama 7+2 çıkması gerekirken 6+2 çıkıyo yani tahminim doğru geç döllenme olmuş
Canım nasılsın? Nasil gidiyor hamilelik? Haklısın canım vallamelek ve mucizesi Nerdesin ya. nasılsın özledim yazılarını okuyamıyorum nerdesin gel... Kurumus-Maskara güzelim tamam ekim ayı topikin var hayırlı olsun. bize de bi.uğra arada le.
Hahahahhahahha evet hep maskaraydi hahhahahaKurumus-Maskara kız Allâh aşkına. seninle o kadar yazışırken hep kurumuş-makarna olarak okudum. sen en başından beri kurumuş. maskaraydın öylemi. şimdi üzgünüm nasıl ben makarna olarak gördüm ya. bana yazık.
ayakta durmam lazım bırakmıyorum kendimi... sinirliyim gergin ve kabızlık sorunu yaşıyorum. inşallah çok kolau geçer senin gebeliğin. düşük yaşadığında nasıl geçmişti gebeliğin . bulantı kuSMACanım nasılsın? Nasil gidiyor hamilelik? Haklısın canım valla
ama ben niye onu makarna olarak okudum yazık bana vallahi.yaHahahahhahahha evet hep maskaraydi hahhahaha
Canım sesini duydum geldim:)melek ve mucizesi Nerdesin ya. nasılsın özledim yazılarını okuyamıyorum nerdesin gel... Kurumus-Maskara güzelim tamam ekim ayı topikin var hayırlı olsun. bize de bi.uğra arada le.
Geçmiş olsun canım normaldir 12. Hafta doğru iyi olursun. Benim bulantım kusmam yoktu ama aşırı halsizdim evden çıkmıyordum sürekli yataktaydım bazı yemekler aklıma gelince yeme isteğim olmuyorduayakta durmam lazım bırakmıyorum kendimi... sinirliyim gergin ve kabızlık sorunu yaşıyorum. inşallah çok kolau geçer senin gebeliğin. düşük yaşadığında nasıl geçmişti gebeliğin . bulantı kuSMA
Olur böyle şeyler ya çokta şe etmeama ben niye onu makarna olarak okudum yazık bana vallahi.ya
Çok saol canım geçti tabi korkularım rabbim isteyen herkese nasip etsineverytime_night Simdi mesajını gördüm.sukur kalp atisimi duymuşsun gözün aydın.Korkularin bitmiştir cook sevindim canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?