Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin tatlim .hoşbuldum birileri beni ekleyecek yani. başka guruba yazdım almadılar beni
8 eylül bekleme.
Hic denemedim. Denemek lazimmFesleğenin etkili olduğunu söylüyorlar hic denedin mi canim
İletine bakılırsa 3 çü cocugu istiyorsun :)hoşbuldum birileri beni ekleyecek yani. başka guruba yazdım almadılar beni
8 eylül bekleme.
Hoşgeldin. Bende 8 eylül bakalim kime uğurlu gelecek bu topikkızlar herkese merhaba
benide ekleyin listenize. bat 8 eylül...
Hoşgeldin canimmMerhabalar herkese
Beni de ekler misiniz?
Bat 12 Eylül
Bende hiçbir şey yok bu ay neden bilmiyorum. Geçen ay baya kasiklarim falan agrimisti yumurtlamadan sonra bu ay bisey yok bende sende var mi8 Eylüldaşlarım varmı belirti ne hissediyosuniz kutuda
Al canim kendine bir saksi hem bitki de yetistirmis olursjn kenndine tatlimHic denemedim. Denemek lazimm
Hoşgeldin canim..Merhaba benimde 19eylul inşallah uğurlu gelir herkese :)
Insallah listedeki herkes bebis sagibi olur cift cizgileri görür hemenHoşgeldin. Bende 8 eylül bakalim kime uğurlu gelecek bu topik
Ben zaten cok pimpirikliyim.Al canim kendine bir saksi hem bitki de yetistirmis olursjn kenndine tatlim
Ağzin bal yesin kizInsallah listedeki herkes bebis sagibi olur cift cizgileri görür hemen
Ağzin bal yesin kiz
Bende adet agrilari basladi dünden, her ay sonu bat olan ayni sahneBende hiçbir şey yok bu ay neden bilmiyorum. Geçen ay baya kasiklarim falan agrimisti yumurtlamadan sonra bu ay bisey yok bende sende var mi
Oncesinde birak ki canim hemencecik amile kalasinBen zaten cok pimpirikliyim.
Hamile kalinca kesin birakmam lazim.
Belli olmuyor o ya. İkisinde de ayni belirtiler var. Çok dinlememek lazim kendimizi. Sonra kendi kendimize belirti uyduruyoruz. Sonra da üzülüyoruz.Bende adet agrilari basladi dünden, her ay sonu bat olan ayni sahne