İnşallah denicem.Oncesinde birak ki canim hemencecik amile kalasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah denicem.Oncesinde birak ki canim hemencecik amile kalasin
Merhaba benimde 19eylul inşallah uğurlu gelir herkese :)
kızlar herkese merhaba
benide ekleyin listenize. bat 8 eylül...
Hosgeldiniz canlarrMerhabalar herkese
Beni de ekler misiniz?
Bat 12 Eylül![]()
1.5 yillik evliyim tatlim 15 aydir da deniyoz gelmiyor benim nazli bebisim
Merhaba tatlim hosgeldin hemen ekliyommerhaba beni de ekler misiniz 11 ya da 12 eylul
Hosgeldin:)Amim aminnnnn inşallah :) benide ekleyin canlar 7 eylül
Eklemez olur muyum bebiskomAmim aminnnnn inşallah :) benide ekleyin canlar 7 eylül
acaba iki kez yumurtluyor olabilirmisin demeye devam. inşallah bol zamanın Car demektir. bir gün yakalarsınız poitifİ.Bayanlar benim adet biteli 10 gun oluyor. 3 gun once iki cizgide kopkoyu cikti ama bugun tekrar test yaptigimda yine koyu cizgi basina boyle birsey gelen varmi acaba
Yok bi sikinti cok şükür canim iki ay klomen iğne kullandim sonra biraktim doktora da gitmiyorum artk canim kismet diyip oturuyorum en iyisi de bu kafa daha rahatAyni ben. . Esin ve sen doktora gittiniz mi hic varmi bir sıkıntı?
peki ama arka arkayami iki kez yumurtlanir anlamadimki. Pozitif gorunce iki gunu degerlendirdim ama bugunde pozitif olunca anlamadim. Resmi gordunuz degilmi pozitif silik degil pekacaba iki kez yumurtluyor olabilirmisin demeye devam. inşallah bol zamanın Car demektir. bir gün yakalarsınız poitifİ.
Allah büyük Eylülü guldursun rabbim yuzumuze :)Yok bi sikinti cok şükür canim iki ay klomen iğne kullandim sonra biraktim doktora da gitmiyorum artk canim kismet diyip oturuyorum en iyisi de bu kafa daha rahat
Hoşbuldum canım :) alışmış kudurmuştan betermiş :) ben daha çooook eklenirim bu gidişleMerhaba tatlim hosgeldin hemen ekliyom![]()
son adet tarihin neydi canımBayanlar benim adet biteli 10 gun oluyor. 3 gun once iki cizgide kopkoyu cikti ama bugun tekrar test yaptigimda yine koyu cizgi basina boyle birsey gelen varmi acaba
Hoşbuldum canım :)Hosgeldin:)
Bugünü de degerlendir canim ya nasil olsa bedavapeki ama arka arkayami iki kez yumurtlanir anlamadimki. Pozitif gorunce iki gunu degerlendirdim ama bugunde pozitif olunca anlamadim. Resmi gordunuz degilmi pozitif silik degil pek