- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
Aminnn insalllahhh canimmmAllah büyük Eylülü guldursun rabbim yuzumuze :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn insalllahhh canimmmAllah büyük Eylülü guldursun rabbim yuzumuze :)
Insalllahh son olur canim yaHoşbuldum canım :) alışmış kudurmuştan betermiş :) ben daha çooook eklenirim bu gidişle
Bugünü de degerlendir canim ya nasil olsa bedava
dur baştan sorayım son adett tarihin?peki ama arka arkayami iki kez yumurtlanir anlamadimki. Pozitif gorunce iki gunu degerlendirdim ama bugunde pozitif olunca anlamadim. Resmi gordunuz degilmi pozitif silik degil pek
Ne mutlu sana allah evlatlarini sana bağışlasın 3 numarada yakinda gelir insallah. Peki cano bize tavsiye edebilecgin kurler varmı vsyre?Çok sıcak bir topik. teşekkür ederim güzel karşılama için. kızlar ben 2012. 2013 yıllarında kk da bolbebiş topiğinde çok zorlu ve uzun süreden sonra ilk evladımı kucağıma aldım. sonrasında hala devam eden dostluklar kurduk. tabi ben arada 2016 yılında2.bebeğimi kucağıma aldım. aynı arkadaşlarım hep yanımda oldular şimdi hepimiz iki çocuklu anneyiz... ben 3.bebeğimİ daha doğrusu biz eşimle istiyoruz . yaşım 30 oğlum 4 yaş 9 aylık kızım 2 yaşına girecek bugün... 2 düşük bir kimyasal gebeliğin ardından ilk bebeğimi kucağıma aldım. az tecrübem var . sizlere umut olmak isterim. olacak o bebiş bir gün göbüşünüze konacak , sonra kucağımıza alacağız... annemmm diyecek... ve güzel günler göreceğiz...
stresliyiz günler geçmiyor.Hoşbulduk kizlar nasılsınız :)
Son adet tarihim 12 agustos. 30 33 gunde bir oluyorum degisiyor yani. 24 agustosta yapmaya basladimdur baştan sorayım son adett tarihin?
kaç günde bir oluyosun?
testi yapmaya ne zaman başladın ?
İyi yavru senden :) sen anlat biraz kendini kac yillik evlisin nezamandir deniyosun problem yoktur insallah?Hoşbulduk kizlar nasılsınız :)
muhtemelen ortalama olarak 16. 17. günde yumurtluyorsun.Son adet tarihim 12 agustos. 30 33 gunde bir oluyorum degisiyor yani. 24 agustosta yapmaya basladim
İyi valla canım bende :) ben 4 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var 3 aydır deniyoruz ikinci için bı turlu tutmadı bakalım kismet:)İyi yavru senden :) sen anlat biraz kendini kac yillik evlisin nezamandir deniyosun problem yoktur insallah?
ben yardımcı olurum sana takıldığın yerde. oğlumda da kullanmıştım ıkı aydır da kullanıyorum.Yeni gelenler hosgelmisler
Ya benimde bugün 7.gunum aman ne sancim var.
Ovulasyon testimde kargoya takıldı .2 gün önce elimde olmalıydı. Bugün aras kargoyu ayağa kaldırdım yarın teslim edecekler Gelseydi başlardım .ilk defa kullanacağım
acikcasi ben bunu bilmiyodum tek gun pozitif cikar sonra siliklesir saniyordum. Ondan iki gun once baya belirgin olunca dun yapmadim bugunde oylesine yapip tekrar pozitif gorunce saasirdim. Simdi silik oldugu aksam ve ertesi aksammi degerlendirmek gerekiyor oflu. Bu arada cevaplar icin tesekkur ederimmuhtemelen ortalama olarak 16. 17. günde yumurtluyorsun.
yumurtlama testi iki üç gün koyu çıkabiliyor. ama senin testin baya pozitif çıkmış.
testin koyu çıktığında test yapmaya devam ediyo musun?
mesela ben yapmaya başladığımda 12. gün pozitif 13. 14 gün de yaparım. silikleşmeye başladığında test yapmayı bırakırım.
maşallah çok güzel. 3 yaşında bıcır bıcır konuşuyordur durmadan. inşallah abla olır annesi.İyi valla canım bende :) ben 4 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var 3 aydır deniyoruz ikinci için bı turlu tutmadı bakalım kismet:)
çift çizgiyi görünce günaşırı yani bir gün ilişki bi gün ara vermek şeklinde değerlendir. ard arda sperm kalıtesı düşebilir.acikcasi ben bunu bilmiyodum tek gun pozitif cikar sonra siliklesir saniyordum. Ondan iki gun once baya belirgin olunca dun yapmadim bugunde oylesine yapip tekrar pozitif gorunce saasirdim. Simdi silik oldugu aksam ve ertesi aksammi degerlendirmek gerekiyor oflu. Bu arada cevaplar icin tesekkur ederim