- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
Ühühüü sanki bütün belirtilerim kayboldu napsam kü? Makarna yesem gelir miVar canım evet gaz oluyor bir de sık idrar çıkma
Ahahhahahah en iyiisi makarna yemek özellikle de pastavilla burgu makarnayı yine pastavilla meksican sosla birleştirince üzerine de kaşar rendeleyince süper olurÜhühüü sanki bütün belirtilerim kayboldu napsam kü? Makarna yesem gelir mi)))
Şuanlık çok anlaşılamaz zaten aslnda canım bence çok belirgin bir belirtisi yok hamileliğin sadece bat a 2 gün kala belki anlayablrsinÜhühüü sanki bütün belirtilerim kayboldu napsam kü? Makarna yesem gelir mi)))
Kızz hamileysem senin yüzünden aş ercemAhahhahahah en iyiisi makarna yemek özellikle de pastavilla burgu makarnayı yine pastavilla meksican sosla birleştirince üzerine de kaşar rendeleyince süper olur
İyiki varsın ya. Hamişsin ama bi de bizimle uğraşıyorsun. 2 gün kala da bi bakayım neler olcekk.Şuanlık çok anlaşılamaz zaten aslnda canım bence çok belirgin bir belirtisi yok hamileliğin sadece bat a 2 gün kala belki anlayablrsin
AhahahhaKızz hamileysem senin yüzünden aş ercemher gece bi makarnadır gidiyor. Hayır elin evünde kalıyorum nerden bulayım makarnayı
Saol canım benm sen de iyi ki varsın:)) Rabbim isteyen herkese versin:) mesela şuan ben de bir belirti yok sadece sabah çok temizlk yaptım belim böyle ağırmazdı baya ağırdıİyiki varsın ya. Hamişsin ama bi de bizimle uğraşıyorsun. 2 gün kala da bi bakayım neler olcekk.
Ahahahah eşimin akrabası, azcık kafa dağıtalım dedik. Ama makarnadan öteyr gidemedim kafa dağıtmadaAhahahhakız kimin evindesin niye kendi evinde değilsin bak şimdi bi güzel makarna haşlardın
Oyy kendine dikkat et. Bırak kalsın temizlik falanSaol canım benm sen de iyi ki varsın:)) Rabbim isteyen herkese versin:) mesela şuan ben de bir belirti yok sadece sabah çok temizlk yaptım belim böyle ağırmazdı baya ağırdı
Kalmaya mı gittiniz? Dön git evine boşver insan en iyi kendi evinde kafa dağııtırAhahahah eşimin akrabası, azcık kafa dağıtalım dedik. Ama makarnadan öteyr gidemedim kafa dağıtmada
Eve gideyim kalan 5 testi de can sıkıntısından bitireyimKalmaya mı gittiniz? Dön git evine boşver insan en iyi kendi evinde kafa dağııtır
Ahahahha dur pzrtesi yap benceEve gideyim kalan 5 testi de can sıkıntısından bitireyim
Ama dediğin gibi çok fazla belirti yaşamak da belki garip, yani pskilojik olabilir o zaman. Az ve öz daha iyi. Baksana sen de bile yorgunluk kaynaklı var. Mide bulantın var mıAhahahha dur pzrtesi yap bence
Tabi tabi canım yorulduğum için belim ağırdı. Mide bulantım nadiren hafif oluyor çok değil :) sadece ben de soğuk sıcak dengesizliği vardıı canım bide sık idrara çıkmaAma dediğin gibi çok fazla belirti yaşamak da belki garip, yani pskilojik olabilir o zaman. Az ve öz daha iyi. Baksana sen de bile yorgunluk kaynaklı var. Mide bulantın var mı
Ay inşallah canım ya bu sabahta yüzüstü yatmışım sol gogsumun ucu yanıyor çok acıyor ona uyandım şimdi kalktigimdan beri ikiside çok acıyor bunuda ilk defa yaşıyorum. Inşallah bakalım ne çıkacak yarın bat günüm ama 5ine kadar beklemek istiyorum test yapmak içinAy maşallah inşallah bebiştir bayağı belirti var sende canım bende tık yok ufak tefek birşeyler oluyor gebeliğe yormaya çalışıyorum ama alakası olmayan şeyler
İlaclari kullan duzelir insallah5+1 olduk bugun.. dun de keseyi gorduk cok sukur ama rahim duvarim ince olduğu için düşük tehlikesi varmış..estofem prog. igne jel falan verdi.1 hafta da rapor yazdı . Işe gitmicem yatacam sürekli... önceden böyle bir sey yaşayan ve mi kızlar.bu ilaçlar kalinlasma saglar mi kısa surede
Günaydin hanimlar...[/QUOTE
Günaydın canım nasılsın iyimisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?