Hoşbulduk canım :) inşallah bu topik uğurlu gelir :)merhaba canım hoşgeldin
Canim sen igne falan kullandin mi ?Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni! Benim hamileligim olmayacak ama ilk bebek olacak. 11 haftali hamileyken bebegimin kalbi durdu dusuk yaptim haziran ayinda gecen ayda kimyasal yaşadım. Hamile olanlari görünce bende hamileydim bir zamanlar diyorum kendi kendime
ah kuzum ya ,geçmiş olsun,Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın..o da ayrı zor tabi..hani diyorlar hamile kalabiliyormuşsun diye en azından onu biliyorsun..biz tahlillerimizi yaptırdık,benim eşimde küçükte olsa sıkıntı çıktı daha bi tedavi uygulamadık,doğal yollar ve vitamin takviyeleri yaptık,eğer bu ay da olmazsa tekrar doktor yolu görünüyor..Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni! Benim hamileligim olmayacak ama ilk bebek olacak. 11 haftali hamileyken bebegimin kalbi durdu dusuk yaptim haziran ayinda gecen ayda kimyasal yaşadım. Hamile olanlari görünce bende hamileydim bir zamanlar diyorum kendi kendime
İnşallahh kuzum dua ediyorummmInsallahhh kizzz cok istiyorum rabbim nasip eder insallahhh
Ovu da acayip koyu cıkıyor gebelikteYok kuzum bu ay akisina biraktigim icin hic ovu falan almadim
gelir gelir vallaHoşbulduk canım :) inşallah bu topik uğurlu gelir :)
Merhaba tatlim hosgeldin aramiza ugur getirr insallah burasi sanaKIzlar merhaba :)Sevsev12 benide etiketler misin bat 17 Eylül canım
Ne iğnesi?Canim sen igne falan kullandin mi ?
Çok teşekkür ederim sağol. Aynen en azindan hamile kalabiliyorum diye teselli ediyorum kendimi. Bende testler yaptım sorun cikmadi ama bilmiyorum artik ne olacakah kuzum ya ,geçmiş olsun,Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın..o da ayrı zor tabi..hani diyorlar hamile kalabiliyormuşsun diye en azından onu biliyorsun..biz tahlillerimizi yaptırdık,benim eşimde küçükte olsa sıkıntı çıktı daha bi tedavi uygulamadık,doğal yollar ve vitamin takviyeleri yaptık,eğer bu ay da olmazsa tekrar doktor yolu görünüyor..
Gönlünce bir doktor bulmana sevindim kuzum insallah sorunsuz bir sekilde devam eder gebeligin tatlimKizlarrr ben geldimmm..
Baska doktora gidicem demistim dayanamadim erkenden gittim.
Doktor cok ilgiliydi.
Anlattim hemen igne basladik nolur nolmaz diye.
Ayni zamanda coraspin kan sulandirici hap folik asit progestan bile verdi her ihtimale.
Henuz kese goremedik minicik nokta gibi bisey vardi sadece..
Sanirim ben bu doktora devam edecegim.
Ultrasonu cok iyi degil ama olsun
Ovu denesene canm koyulaşma varmı bakalımSet olarak 30Ovu testi+1 adet erken gebelik+ 2 tanede normal gebelik testi seti almıştım erken gebelik olanı kullanmıştım,normal gebelikler duruyor ama henüz göstermeyebilir,işteyim şuan öğle arası eczaneden erken gebelik alabilirim en doğru sonuç veren hangisi
Dusugu olanlara genelde igne veriyolar kan sulandirici igne hap vs.Ne iğnesi?
Ayyy süper canım gönlüne göre doktor bulmuşsun işte o nokto büyüyüp kese olucakk yaaKizlarrr ben geldimmm..
Baska doktora gidicem demistim dayanamadim erkenden gittim.
Doktor cok ilgiliydi.
Anlattim hemen igne basladik nolur nolmaz diye.
Ayni zamanda coraspin kan sulandirici hap folik asit progestan bile verdi her ihtimale.
Henuz kese goremedik minicik nokta gibi bisey vardi sadece..
Sanirim ben bu doktora devam edecegim.
Ultrasonu cok iyi degil ama olsun
Bana bisey vermediler valla yurtdışında olmanin dezavantajlari. Kimyasal gebelikten sonra testler yapildi kan pihtilasmasi var mi diye ama hepsi normal ciktiDusugu olanlara genelde igne veriyolar kan sulandirici igne hap vs.
Ayy yerim seni tatliskom yaaİnşallahh kuzum dua ediyorummm
İyi iyi güzel o zaman hepimiz hamile kalalım inşallah :)gelir gelir vallaSevsev12 nin enerjisi süper ,eylülde hamile kalmayan olmayacak sayesinde,güvenimiz tam
Aminnn kuzuummm hepimize inşallahhhhAyy yerim seni tatliskom yaa. Allah dualarini kabul eder insallah bebiskom bizde nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?