- 13 Ağustos 2007
- 1.344
- 1.570
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım batma demişsin ya sancı gibi birşey miydi dün sormadım kafama takıldı benimde baş ağrım var ama sanırım adet olcam ben ondan ağrıyorAşırı bi baş ağrısı ve kasıklarda batma vardı belirgin bi şekilde. Daha önce yaşadığım şeyler değildi. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım
Üzülme tatlim biliyorum insan çok kötü oluyor yıkılıyor resmen rabbim en kisa zamanda hayirli bi evlat verir insallahBenim de 2 günüm var ve pembe pembe başladı gelmeye. O kadar belirti erken adete haberciymiş. Sinirlerim bozuldu. Umudum gitti. Yakıp yıkasım var. Ekim annelerini de beklerim bu gidişle 2020 annelerini de
Normalde gecikir mi böyle senin canjmVe kocaman bir negatif 5 gün geçmesine rağmen
Benimde normalde adet öncesi başım tutardı bu ay henüz öyle bi durumum yok nedense ateşim dün 36,1 di hah dedim gelicek bugün ama gelmedi bu sabah ateşim 36,4e çıkmış.Canım batma demişsin ya sancı gibi birşey miydi dün sormadım kafama takıldı benimde baş ağrım var ama sanırım adet olcam ben ondan ağrıyor
Benim geçen ay ateşim 37,4 tü hamile değilim canımBenimde normalde adet öncesi başım tutardı bu ay henüz öyle bi durumum yok nedense ateşim dün 36,1 di hah dedim gelicek bugün ama gelmedi bu sabah ateşim 36,4e çıkmış.
Ama her bünyede farklı benim ateş yumurtlama öncesi 35,7 35,9larda oluyor o yüzdem 36,4 şuan benim için yüksek görünüyor ama bilmiyorum tabi beklicemBenim geçen ay ateşim 37,4 tü hamile değilim canım
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır ben fikrin olsun diye söyledimAma her bünyede farklı benim ateş yumurtlama öncesi 35,7 35,9larda oluyor o yüzdem 36,4 şuan benim için yüksek görünüyor ama bilmiyorum tabi beklicem
Ya zaten beklentim yok açıkcası ama işte o ümit varya :) yoksa kasıklarım dolu dolu hissediyorum yaniHayırlısı olsun canım inşallah vardır ben fikrin olsun diye söyledim
Bat ne zaman benim yarın inşallah vardırYa zaten beklentim yok açıkcası ama işte o ümit varya :) yoksa kasıklarım dolu dolu hissediyorum yani
Bat bugün bekliyorum bakalım ama bazen 1 2 gün şaşma olabiliyorBat ne zaman benim yarın inşallah vardır
Amin, hepimize inşallah canım. Konunun ciddiyeti yetmez gibi zaten regl da sınır bozukluğu yapıyor ya. Ondan böyle :/Üzülme tatlim biliyorum insan çok kötü oluyor yıkılıyor resmen rabbim en kisa zamanda hayirli bi evlat verir insallah
Oflum özledim seni, taze annecik nasılsın?inan ben beklemiyodum.
toplasan iki kere ilişki oldu ama o kopkoyu oldugunda bir gün arayla o kadar daha da görmedim.
ben yine gebelik testi sipariş verdim kopkoyu görene kadar yapıcam.
Soğanı içecek miyiz canım ?Ben adetimin bittiği gün soğan kürüne başlicam canım ilk ay faydasını görenler çok var ne dersin istersen beraber başlayalım
Hadi insallah rabbim bu ay yüzünü güldürür kucagini doldurur canimAma her bünyede farklı benim ateş yumurtlama öncesi 35,7 35,9larda oluyor o yüzdem 36,4 şuan benim için yüksek görünüyor ama bilmiyorum tabi beklicem
Aynen canim ben cok agresif oluyorum kocisi surekli patakliyom valla napimAmin, hepimize inşallah canım. Konunun ciddiyeti yetmez gibi zaten regl da sınır bozukluğu yapıyor ya. Ondan böyle :/
0fLu ya hamislik cok yakisti valla hemende garibim etkileri görmeye başladı yorgunluk uyku durumu artk goremiyoz onu . Neyse iyi olsunda onemli degilOflum özledim seni, taze annecik nasılsın?
Amin canım inşallah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır Rabbim. Ama nedense bu ayda fos çıkacak gibi hissediyorumHadi insallah rabbim bu ay yüzünü güldürür kucagini doldurur canim