Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 2 günüm var ve pembe pembe başladı gelmeye. O kadar belirti erken adete haberciymiş. Sinirlerim bozuldu. Umudum gitti. Yakıp yıkasım var. Ekim annelerini de beklerim bu gidişle 2020 annelerini deAdetim senelerdir 28 günde bir olurdu bu ay 2 gün erken oldum. Çok umutluydum oysaki
Benim de 2 günüm var ve pembe pembe başladı gelmeye. O kadar belirti erken adete haberciymiş. Sinirlerim bozuldu. Umudum gitti. Yakıp yıkasım var. Ekim annelerini de beklerim bu gidişle 2020 annelerini de
Bnm adetm yeni bitti ekimde doğumgünüm inş ekim uğurlu gelir
İkimizin de aynı halde olması ... Bari birimize tutunaydı insafsız bebe, çıldırıciğmBende üzüldüm demekki psikolojikmiş napalım henüz zamanı değilmiş demekki..
İkimizin de aynı halde olması ... Bari birimize tutunaydı insafsız bebe, çıldırıciğm
Sağol canım Allah razı olsun gebelerin duası tutarmışİyi geceler kizlar.
Cok yazamiyorum.
Erkenden yatiyorum gece de kalkiyorum ara ara.
Testi silik cikan arkadaslar tekrarlayin insallah vardir.
Adet olan arkadaslarim uzulmeyin. Rabbim hayirli vakitte nasip eder insallah.
Allah gerceklesmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis.
Sizi seviyorum
İyi geceler kizlar.
Cok yazamiyorum.
Erkenden yatiyorum gece de kalkiyorum ara ara.
Testi silik cikan arkadaslar tekrarlayin insallah vardir.
Adet olan arkadaslarim uzulmeyin. Rabbim hayirli vakitte nasip eder insallah.
Allah gerceklesmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis.
Sizi seviyorum
Bata 4 gun kala benim negatifti.kartopu1988 canim elinde test varsa yapip buraya atabilir misin. Testte cikiyormu ben bugun yaptim negatif. Bata 4 gun var
ins canim ben bu ay hem cok stress yaptim hemde yumurtam catlamadi kiste donusmesinden korkuyorum saol iyi dileklerin icin. Bende senin hamile oldugundan emimdim:)Bata 4 gun kala benim negatifti.
Uc gun kala coook silikti hatirlarsan kuzum.
Senden umutluyum nedense
inan ben beklemiyodum.ins canim ben bu ay hem cok stress yaptim hemde yumurtam catlamadi kiste donusmesinden korkuyorum saol iyi dileklerin icin. Bende senin hamile oldugundan emimdim:)
bunu sabah namazinda yapmistimkartopu1988 canim elinde test varsa yapip buraya atabilir misin. Testte cikiyormu ben bugun yaptim negatif. Bata 4 gun var
gitgide koyulaşacak. benim şimdi biraz daha pembe çıkıyorbunu sabah namazinda yapmistim
dun testte 10 cikti zaten insan bu rakama bile seviniyor . hayirlisi artik . 4 gun falan olcturmeyecegim stres oluyorum cokgitgide koyulaşacak. benim şimdi biraz daha pembe çıkıyor
iki gün yaaptır üst üstte rahatlrsın ben de daha yaptırmıcamm ayın 21ıne randevu aldım ılk devlete gidicem özelde doktor bulmaya çalışıyorumdun testte 10 cikti zaten insan bu rakama bile seviniyor . hayirlisi artik . 4 gun falan olcturmeyecegim stres oluyorum cok