- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
Kismet orasi canim belli olmaz insallah olurbat 18 eylül, bu ay idrar yolları enfeksiyonu yaşadım pek umudum yok ama hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kismet orasi canim belli olmaz insallah olurbat 18 eylül, bu ay idrar yolları enfeksiyonu yaşadım pek umudum yok ama hayırlısı
2 yıla kadar olur mu yani dedi bebek için ilk bebeğin mi olacakValla canim benim doktorlara pek guvenim kalmadi o yuzden gitmiyorum artk. Iki ay onceki gittigim doktor bana dedi yumurta sayin az aşılama ya da tup bebek yapalim dedi o ay kahroldum sonra baska bi doktora gittim gercekten cok iyiydi hic oyle bir preblemin yok dedi her ay regl oluyorsun duzenli bir sekilde hicbir problemin yok 2 yila kadar da hicbir sey kullanma 2 yil sonrasinda ben hastalarima tedavi uyguluyorum dedi o oyle diyince icim rahatladi valla artk doktora da gitmiyorum yani
Kendindemi gördüm kuzum çizgileri yoksa şuan attığım testteki gördüm kuzum
Teşekkür ederim canm folik asidi alıcam diğer testler içinde tekrar gidicem galibaFolik asidi sen al eczaneden canım zatn onu devlet karşılamıyor bize Dr yazdı çok pahalıydı ama sonra öğrwndim çok daha ucuzu varmış kendin al onu sen
Hicbir sorun yok canim cok şükür 2 yila kadar tedavi oner miyorum dedi sorunu olmayan hastalar icin2 yıla kadar olur mu yani dedi bebek için ilk bebeğin mi olacak
Bende de sorun yok ama ben bayadır tedavi oluyorum daha yeni iki yıl oldu benimde evleneliHicbir sorun yok canim cok şükür 2 yila kadar tedavi oner miyorum dedi sorunu olmayan hastalar icin
Inşallah canım benim inşalalh varidirsenin testinde gördüm çok silikti ama vardı.. sabah idrarınla bir daha dene istersen.. inŞallah adet olmazsın
Inşallah canım benim inşalalh varidir
Evet cnm 5 gün sonrada olabiliyorum bekliycm insallah vardirümit vermek istemiyorum ama bir yerde şanki 5 gün sora da olabiliyor demişsin beklw bakalım elinde tes varsa yap.. olmadı bekle haftasonu bir geçsin.. inşAllah adet olmazsın da çift çizgiler görürsün
Peki esinde sorun var mi canimBende de sorun yok ama ben bayadır tedavi oluyorum daha yeni iki yıl oldu benimde evleneli
Yok ikimizde iyiyiz şükürPeki esinde sorun var mi canim
O zaman siz gidin canim tedavi icin bi doktoraYok ikimizde iyiyiz şükür
Hade insallahh guzel haberler aliriz senden tatlim. Testin hemencecik cift cizgi olur insallahKızlar yarın test yapcam bende şimdiden aldım testimi sabah idrarla bakacam 5.gün olacak gecikme çok merak ediyorum ayrıca çok dA korkuyorum bugün aşırı bir akıntım oldu hayırlısı olsun hakkımızda
Benim 8 ağustos Bacim daha bi haber yok günlerimde geçti ama testte bise yok 10 bekliycem eğer hala negatife doktora giderim artikbnm bat 25 ağustostu hala gelen giden yok . gecikme olmuştur diyorum çünkü stresten her ay gecikme yaşıyorum
Yaptıktan ne kadar sonra belli oluyor acaba şimdiye kadar hiç pozitifi görmedim deHade insallahh guzel haberler aliriz senden tatlim. Testin hemencecik cift cizgi olur insallah
Yaptıktan ne kadar sonra belli oluyor acaba şimdiye kadar hiç pozitifi görmedim de
Gidiyoruz zaten 5 ay oldu tedaviye başlayalıO zaman siz gidin canim tedavi icin bi doktora