Eylül ayı transfer bekleyenler :) Tüp Bebek sürecim

Merhaba benim pozitif çıktı çok şükür ama çok daha yeni ilk kan 55 çıktı iki gün sonra 137 çıktı doktorum bir daha kan verme 10 gün sonra gel dedi ama ben yarın yine bir verecegim merak ediyorum açıkçası
Benim belirti olarak şu an göğuslerim çok hassas alt karnım ilk günden beri bir baskı var givi ve arada kasık ağrım oluyor bel ağrısı transferden hemen sonra olmuştu bende de

Çok sevindim adınıza... Şu an gözlerim doldu yemin ederim.. Bir an içim coştu gözyaşlarıma hakim olamadım... Çok şükür rabbim yüzünüze baktı.. Darısı başıma inşallah..

Çok sevindim adınıza... Şu an gözlerim doldu yemin ederim.. Bir an içim coştu gözyaşlarıma hakim olamadım... Çok şükür rabbim yüzünüze baktı.. Darısı başıma inşallah..
Canim benim seni çok iyi anlıyorum inan böyle yazınca bende duygulandım gerçekten psikolojik açıdan çok zor bir süreç hep bir endişe inan ki daha ağız dolusu hamileyim diyemiyorum hep bir korku var içimde
Rabbim sana da güzel sonuclar almayı nasip etsin kucagimiz boş kalmasın inşallah

Ayy inşallah yaa çok stresim valla günler geçmiyor.. Yaşda sıkıntı benim 40 yaşındayım.. İnşallah bende güzel haber alırım. Hemen yazacağım size

Evet canim dogru diyorsun ama sabirsizlandim iste sende insallah güzel sonuclar alirsin

Ayy inşallah yaa çok stresim valla günler geçmiyor.. Yaşda sıkıntı benim 40 yaşındayım.. İnşallah bende güzel haber alırım. Hemen yazacağım size

Alacaksınız inşallah mutlaka yazın buradan çok mutlu olurum

Arkadaşlar en son cuma günü yaptırdığım tahlilde beta hcg 137 duydu bugun testi tekrarlamak istedim 908 çıktı 3 gün ara ile yapmış oldum sizce artış nasıl biraz yüksek gibi mi yoksa normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…