- 29 Eylül 2022
- 33
- 8
- 42
Bende gaz problemi yaşıyorum... Afedersiniz gaz çıkarmaya korkar oldum ya aşağı istersem diyeBenim de öyle alt karın özellikle ve benim ilk günden beri gaz problemim var şişkinlik normal diye biliyorum ben iğne de kullanıyorsanız
Transferden sonra kaçıncı gününüz ? Benim iki ve üçüncü gün bu problemim oldu sonra geçtiBende gaz problemi yaşıyorum... Afedersiniz gaz çıkarmaya korkar oldum ya aşağı istersem diye
Transfer de 6 günüm. 26 Eylül transfer oldum.Transferden sonra kaçıncı gününüz ? Benim iki ve üçüncü gün bu problemim oldu sonra geçti
Merhaba benim pozitif çıktı çok şükür ama çok daha yeni ilk kan 55 çıktı iki gün sonra 137 çıktı doktorum bir daha kan verme 10 gün sonra gel dedi ama ben yarın yine bir verecegim merak ediyorum açıkçasıMerhabalar... Nasılsınız testiniz sonucu nedir.. İnşallah güzel bir gebelik haberi almışsınızdır.. Ben de bekliyorum hala.. Bugün transfer sonrası 6. Günüm sizde ne gibi hisler oldu neler yaşadınız karnınız kasıklarınız ve beliniz ağrıyormuydu... Ben çok korkuyorum negatif çıkacak diye... Sonucu paylaşırsanız sevinirim..
Ben çok ağır nezle oldum bu süreçte dikkat edin sizde genelde olabiliyormuş bağışıklıkdan dolayiTransfer de 6 günüm. 26 Eylül transfer oldum.
Gözlerin aydın olsun canm çok sevindim ya darısı bizlerin başına inşallahBen çok ağır nezle oldum bu süreçte dikkat edin sizde genelde olabiliyormuş bağışıklıkdan dolayi
Çok sevindim adınıza... Şu an gözlerim doldu yemin ederim.. Bir an içim coştu gözyaşlarıma hakim olamadım... Çok şükür rabbim yüzünüze baktı.. Darısı başıma inşallah..Merhaba benim pozitif çıktı çok şükür ama çok daha yeni ilk kan 55 çıktı iki gün sonra 137 çıktı doktorum bir daha kan verme 10 gün sonra gel dedi ama ben yarın yine bir verecegim merak ediyorum açıkçası
Benim belirti olarak şu an göğuslerim çok hassas alt karnım ilk günden beri bir baskı var givi ve arada kasık ağrım oluyor bel ağrısı transferden hemen sonra olmuştu bende de
Canim benim seni çok iyi anlıyorum inan böyle yazınca bende duygulandım gerçekten psikolojik açıdan çok zor bir süreç hep bir endişe inan ki daha ağız dolusu hamileyim diyemiyorum hep bir korku var içimdeÇok sevindim adınıza... Şu an gözlerim doldu yemin ederim.. Bir an içim coştu gözyaşlarıma hakim olamadım... Çok şükür rabbim yüzünüze baktı.. Darısı başıma inşallah..
Ayy inşallah yaa çok stresim valla günler geçmiyor.. Yaşda sıkıntı benim 40 yaşındayım.. İnşallah bende güzel haber alırım. Hemen yazacağım sizeCanim benim seni çok iyi anlıyorum inan böyle yazınca bende duygulandım gerçekten psikolojik açıdan çok zor bir süreç hep bir endişe inan ki daha ağız dolusu hamileyim diyemiyorum hep bir korku var içimde
Rabbim sana da güzel sonuclar almayı nasip etsin kucagimiz boş kalmasın inşallah
Evet erken gebelik ama 7.gün normal kasettede çıktı 8.gün kan verdim 102 çıktı 10.gün 201 çıktı yarın vereceğim tekrarErken gebelik tedti miydi ben normal kaset test ile yaptim birde kan kestini nezaman verdiniz ve kac cikti
4.gün silik çıkmıştı benim
İnşallah çok sevindimIlactan canim oluyor ayni. Dün kan tahlilim 39cikti. Pazartesi tekrarlicam umarim katlanmis olur.
Allahim kucagimiza almayi nasip etsin kalbimize gore versinEvet erken gebelik ama 7.gün normal kasettede çıktı 8.gün kan verdim 102 çıktı 10.gün 201 çıktı yarın vereceğim tekrar
Evet canim dogru diyorsun ama sabirsizlandim iste sende insallah güzel sonuclar alirsinAslında bende size test yapmayın üzmeyin kendinizi erkenden demek istedim.. Ama Ben 9. Gün test yaptım hemde 2 kere negatif çıktı 2 gün sonra kan testi yapılacak yüksek ihtimalle negatif.. önce pişman oldum test yaptığıma ama şuan iyim bunu kendi içimde çözdüm hazmettim hastaneye hazırlıklı gidicem orda insan kötü bişey duyunca ne yapacağını bilemiyor.. bütün kalbimle pozitifi duymanızı diliyorum sevgiler
Ayy inşallah yaa çok stresim valla günler geçmiyor.. Yaşda sıkıntı benim 40 yaşındayım.. İnşallah bende güzel haber alırım. Hemen yazacağım size
Alacaksınız inşallah mutlaka yazın buradan çok mutlu olurumAyy inşallah yaa çok stresim valla günler geçmiyor.. Yaşda sıkıntı benim 40 yaşındayım.. İnşallah bende güzel haber alırım. Hemen yazacağım size
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtilerin nelerdiTahlil sonucum 210