Bence değerin gayet iyi gibi görünüyor canım, 2 gün sonra en az iki katina çıkması gerekiyormus böylece sağlıklı olup olmadığı tespit edilebiliyor. Ilk değerden ziyade ikinci değerin yükselişi önemli ama bence sorun çıkmayacak bence gayet güzel gebesin Rabbim sonunu hayır etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese merhaba bugün transferimin 9. günü kan testi verdim. Değerim 57.73 çıktı. Doktorumla konuştum asıl test günüm cumaydı, gebe görünüyorsun ancak cuma günkü artışa bakalım 100 ün üstündeyse tam anlamıyla sevinelim dedi. Sizce değerim nasıl ?
Ikinci çizgi var gebesin Allahın izniyle ama erken yapmışsın tabi, aslolan kan tahlili orda da güzel sonuçlar alacaksın inşallahKızlar gebelik testi yaptim 3.gün embriyosu 2 tane bugün transferle birlikte 8.gün cesaret ettim test yaptım
Yalnız persembe ve pazar 3gün var arada artış 3katı olması gerekmiyormu canım ben mı yanlıs biliyorumçok iyi yapmışsın birazcık rahatlayıp kafamıza göre davranmak bizim hayrımıza olur
Ah çok sevindim senin adına canım sağlıkla buyusun gelıssn sıkı sıkı tutunun ınsallahKızlar gebelik testi yaptim 3.gün embriyosu 2 tane bugün transferle birlikte 8.gün cesaret ettim test yaptım
bana doktorum ilk günler 2 katı artış bekliyoruz sonrasına bakmana gerek bile yok demişti.. o haftalara göre referans aralığı var ya bence oraya bakmak lazım çünkü hemen 3 katı yükselmezYalnız persembe ve pazar 3gün var arada artış 3katı olması gerekmiyormu canım ben mı yanlıs biliyorum
bana doktorum ilk günler 2 katı artış bekliyoruz sonrasına bakmana gerek bile yok demişti.. o haftalara göre referans aralığı var ya bence oraya bakmak lazım çünkü hemen 3 katı yükselmez
İnşallah canım ya korkuyorum ilk bubana doktorum ilk günler 2 katı artış bekliyoruz sonrasına bakmana gerek bile yok demişti.. o haftalara göre referans aralığı var ya bence oraya bakmak lazım çünkü hemen 3 katı yükselmez
Hayallerimin sonu... Bugün sağlık ocağında test verdim kan testi... Az önce aradım bi heyecanla elimde tesbihle Allahım dedim nolur pozitif olsun... Ama olmadı negatif çıktı artık pozitif olmaz biliyorum içimde hep öyle bir his vardıAlacaksınız inşallah mutlaka yazın buradan çok mutlu olurum
Bende teste 1 gün kala test verdim Hayallerimin sonu... Bugün sağlık ocağında test verdim kan testi... Az önce aradım bi heyecanla elimde tesbihle Allahım dedim nolur pozitif olsun... Ama olmadı negatif çıktı artık pozitif olmaz biliyorum içimde hep öyle bir his vardıEvet canim dogru diyorsun ama sabirsizlandim iste sende insallah güzel sonuclar alirsin
Test gununuz yarin mi kacinci gunde yaptinizBende teste 1 gün kala test verdim Hayallerimin sonu... Bugün sağlık ocağında test verdim kan testi... Az önce aradım bi heyecanla elimde tesbihle Allahım dedim nolur pozitif olsun... Ama olmadı negatif çıktı artık pozitif olmaz biliyorum içimde hep öyle bir his vardıbende hastaneye hazırlıklı gideceğim... Şu an çok boşluktayım... Sığamıyorum hiş bir yere nefesim bana yeterli değil... Boğazım düğüm düğüm... Bir daha Tekrarı olmayacak hem yaşım 40 hem maddi açıdan bittik hem manevi açıdan tükendim.... Çok kötüyüm şu an
Ah abla çok geçmiş olsn mesajını okuyunca kalbime bir sıkıntı saplanti sanki,çünkü hepimiz güzel haber almayi bekleyenlerdenzBende teste 1 gün kala test verdim Hayallerimin sonu... Bugün sağlık ocağında test verdim kan testi... Az önce aradım bi heyecanla elimde tesbihle Allahım dedim nolur pozitif olsun... Ama olmadı negatif çıktı artık pozitif olmaz biliyorum içimde hep öyle bir his vardıbende hastaneye hazırlıklı gideceğim... Şu an çok boşluktayım... Sığamıyorum hiş bir yere nefesim bana yeterli değil... Boğazım düğüm düğüm... Bir daha Tekrarı olmayacak hem yaşım 40 hem maddi açıdan bittik hem manevi açıdan tükendim.... Çok kötüyüm şu an
Test günüm yarın dı. Bugün 9. GünümdüTest gununuz yarin mi kacinci gunde yaptiniz
Bana test gunu 12 gun sonraya verdi cuma gunu yani ben 9. Gunde yaptim 0.71 cikti yukselebilir dedi ama umudum yok senin kac ciktiTest günüm yarın dı. Bugün 9. Günümdü
Bana test gunu 12 gun sonraya verdi cuma gunu yani ben 9. Gunde yaptim 0.71 cikti yukselebilir dedi ama umudum yok senin kac çıktı
Senin yine iyi çıkmış.. Keşke benim de 0.71 çıksa bir nebze umudum olurdu. Benim 0.1 çıktı.. Umudunu yitirme kardeşim..dualarım seninle... Benim tutmadı senin tutar inşallah...Bana test gunu 12 gun sonraya verdi cuma gunu yani ben 9. Gunde yaptim 0.71 cikti yukselebilir dedi ama umudum yok senin kac cikti
Bana test gunu 12 gun sonraya verdi cuma gunu yani ben 9. Gunde yaptim 0.71 cikti yukselebilir dedi ama umudum yok senin kac çıktı
Beni bilgilendir kardeşim... İnşallah olurTest günüm yarın dı. Bugün 9. Günümdü
Amin insallah allah kalbimize göre versin insallah cuma gunu bilgilendiririm ama benimde 0.71 yuksek degil yukselir mi onuda bilmiyorumSenin yine iyi çıkmış.. Keşke benim de 0.71 çıksa bir nebze umudum olurdu. Benim 0.1 çıktı.. Umudunu yitirme kardeşim..dualarım seninle... Benim tutmadı senin tutar inşallah...