- 18 Eylül 2022
- 24
- 36
- 36
Ve benim hala hiçbir belirtim yokArkadaslar hpinize hayirlisi olsun insallah bende 4.gün orta kalite dondurulmus embriyo transferi oldum26 eylülde bugün 4. Günüm ama hicbir belirtim yok bu beni cok endiselendirdi ilk denemem bu sekilde olup hamile kalan var mi
Çok teşekkür ederim umarım yükselirBenımde 6.gün 99cıkmıstı sonraki gün 164 yükselir canım stres yapma allahın izniyle dinlen bol bol
Bekle canim kendini strese sokma. Bende önceki trasferde test yaptim negatif cikti sonra 2 saate taksiye binip hastahaneye gidip kan tahlili yaptim pozitifti. Sonra kimyasala dondu ama cok stres yaptim. Ben 16 eylülde transfer oldum. 1 ekimde test tarihim bekliyorum testler evimde kaldi. Kaynanamda kaliyorum esimde kizar diye getir diyemedim. Bekledim stres sifir ama tabi merak icindeyimMerhaba bende 22 eylülde 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. Hem test yapmayı çok istiyorum hem de geçmişteki testlerdeki gibi tek çizgi görürsem diye korkuyorum. Genel olarak pek fazla bir belirttim yok. Sadece koltuk altından göğsüme doğru bir ağrı var o kadar. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı ve Salih kullarından olan evlatlar nasip etsin
Ah bu merak zaten hepimizin derdiBekle canim kendini strese sokma. Bende önceki trasferde test yaptim negatif cikti sonra 2 saate taksiye binip hastahaneye gidip kan tahlili yaptim pozitifti. Sonra kimyasala dondu ama cok stres yaptim. Ben 16 eylülde transfer oldum. 1 ekimde test tarihim bekliyorum testler evimde kaldi. Kaynanamda kaliyorum esimde kizar diye getir diyemedim. Bekledim stres sifir ama tabi merak icindeyim
Aynen hakkimizda hayirlisi olsun.Ah bu merak zaten hepimizin derdi
Çok sevindim nerede oldunuz sizAynı zaman olmuşuz canımbende pozitif gördüm inşallah sağlıklı şekilde ilerler
Hayır canım saymıyoruzKızlar bu arada hesap yaparken transfer gününü sayıyor muyuz?
Evet hiç bir belirtim yoktu şuan 10.gün transferimin hamileyim bende korkmuştum hiç mi birşey olmaz diye ama stres yapma bol bol dinlenArkadaslar hpinize hayirlisi olsun insallah bende 4.gün orta kalite dondurulmus embriyo transferi oldum26 eylülde bugün 4. Günüm ama hicbir belirtim yok bu beni cok endiselendirdi ilk denemem bu sekilde olup hamile kalan var mi
Emsey hastanesi sizÇok sevindim nerede oldunuz siz
Merhaba bende emseyde oldum Dr Nesrin hanim mi ?Emsey hastanesi siz
Evet nesrin hanımMerhaba bende emseyde oldum Dr Nesrin hanim mi ?
aynı gün transfer olmuşuzMerhaba bende 22 eylülde 5. Gün 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. Hem test yapmayı çok istiyorum hem de geçmişteki testlerdeki gibi tek çizgi görürsem diye korkuyorum. Genel olarak pek fazla bir belirttim yok. Sadece koltuk altından göğsüme doğru bir ağrı var o kadar. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı ve Salih kullarından olan evlatlar nasip etsin
Benimde doktorum Nesrin hanimEvet nesrin hanım
AaaBenimde doktorum Nesrin hanim
Sekız yıllık evlıyım yasım 31Benimde 5. Kaç yıllık evlisin ben 19
Canim transferin ilk gunu sayiliyorsa bugun 6. Gunum simdi sabh idrar testi yaptim negatif 6. Gunde silik cikan testler varmis cok uzuldumEvet hiç bir belirtim yoktu şuan 10.gün transferimin hamileyim bende korkmuştum hiç mi birşey olmaz diye ama stres yapma bol bol dinlen
Peki canim sen kan testi mi yaptin 10. Gunde nasil ogrendin bana yardimci olur musunCanim transferin ilk gunu sayiliyorsa bugun 6. Gunum simdi sabh idrar testi yaptim negatif 6. Gunde silik cikan testler varmis cok uzuldum