Eylül ayı transfer bekleyenler :) Tüp Bebek sürecim

Arkadaşlar en son cuma günü yaptırdığım tahlilde beta hcg 137 duydu bugun testi tekrarlamak istedim 908 çıktı 3 gün ara ile yapmış oldum sizce artış nasıl biraz yüksek gibi mi yoksa normal mi ?
benim 2 günde 2 katına çıkmıştı bence artışın çok güzel

Arkadaşlar en son cuma günü yaptırdığım tahlilde beta hcg 137 duydu bugun testi tekrarlamak istedim 908 çıktı 3 gün ara ile yapmış oldum sizce artış nasıl biraz yüksek gibi mi yoksa normal mi ?
Guzel yükselmiş hayirli olsun. Bende az önce test sonucuma baktim düşmüş 3 deneme 2 dusuk cok yoruldum

Kızlar selam bende de hiç belirti yok ister istemez moralim bozuluyor
10 ekimde test yapacağım 30 eylülde transfer oldum allah yardımcımız olsun
Bende 27 eylül de transfer oldum sadece kaşık ağrısı vardır benim de belirtim yok test aldim ama yapamadım cesaretim yok

Kızlar gebelik testi yaptim 3.gün embriyosu 2 tane bugün transferle birlikte 8.gün cesaret ettim test yaptım

Eklentiler

• 20221004_111126.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 106
  • 20221004_110419.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 107
bence çok çok iyiii cuma kese mi göreceksiniz yoksa zaman geçmiyor değil mi?
Evet kese görücez inşallah korkuyorum hala inanmıyorum gebe olduguma kız evet zaman geçmiyorrr vallahıı ne zormuş hamile kalmak daha kolaymış tüp bebek kalp atışı var daha sağlıklı şekilde görelimm inşallahhj

seni öyle iyi anlıyorum kiiii yanlış bi hareket yapmıyım yanlış bi şey yemiyim diye aşırı dikkatli olmaya çalışıyorum gerçekten rüya gibi… inşallah hemen cuma gelir önce keseyi görür sonra da kalp atışlarını duyarsın

Vallahı hamburger yedim canım sabah sabah cekti normalde dıkkat ediyorum. Bugun cook su içerim herhalde:) hareketlerime dıkkat ediyorum dediğin gibi temızlık yapamıyorum istedıgım gibi resmen rüya gibiii

Vallahı hamburger yedim canım sabah sabah cekti normalde dıkkat ediyorum. Bugun cook su içerim herhalde:) hareketlerime dıkkat ediyorum dediğin gibi temızlık yapamıyorum istedıgım gibi resmen rüya gibiii
çok iyi yapmışsın birazcık rahatlayıp kafamıza göre davranmak bizim hayrımıza olur

Arkadaslar kan testi verdim transferimin 8. Gunu 0.71 cikti 7 ekkm test gunum 3 gun var bence tutmadi ama sizce nasil olur bu sekilde yükselen var mi aranizda

Arkadaslar kan testi verdim transferimin 8. Gunu 0.71 cikti 7 ekkm test gunum 3 gun var bence tutmadi ama sizce nasil olur bu sekilde yükselen var mi aranizda
Canım ben 9.günü kan vermek için sağlık ocağına gittiğimde doktor bana çok erken yapalım ama çıkmazsa üzülme daha var gününe demişti kiii idrar testlerimim pozitif olduğunu söylemems rağmen bence stres yapmadan test gününü bekle değerin çok ara bi değer çıkmış belki pozitife döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…