- 30 Mayıs 2015
- 4.705
- 10.694
- 33
benim 2 günde 2 katına çıkmıştı bence artışın çok güzelArkadaşlar en son cuma günü yaptırdığım tahlilde beta hcg 137 duydu bugun testi tekrarlamak istedim 908 çıktı 3 gün ara ile yapmış oldum sizce artış nasıl biraz yüksek gibi mi yoksa normal mi ?
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallahTebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtilerin nelerdi
Guzel yükselmiş hayirli olsun. Bende az önce test sonucuma baktim düşmüş 3 deneme 2 dusuk cok yoruldumArkadaşlar en son cuma günü yaptırdığım tahlilde beta hcg 137 duydu bugun testi tekrarlamak istedim 908 çıktı 3 gün ara ile yapmış oldum sizce artış nasıl biraz yüksek gibi mi yoksa normal mi ?
Bende 27 eylül de transfer oldum sadece kaşık ağrısı vardır benim de belirtim yok test aldim ama yapamadım cesaretim yokKızlar selam bende de hiç belirti yok ister istemez moralim bozuluyor
10 ekimde test yapacağım 30 eylülde transfer oldum allah yardımcımız olsun
Guzel yükselmiş hayirli olsun. Bende az önce test sonucuma baktim düşmüş 3 deneme 2 dusuk cok yoruldum
Aynı yerde mi yaptirdin canımGuzel yükselmiş hayirli olsun. Bende az önce test sonucuma baktim düşmüş 3 deneme 2 dusuk cok yoruldum
İnşallah canım çok teşekkür ederimbenim 2 günde 2 katına çıkmıştı bence artışın çok güzel
Evet ayni yerde. Doktor aradi hic bir sorun yok a kalite embiryo. Bir dahakine yumurta toplama vs olcakda genetige gondericez. Zaten maddi olarak bitirdi bizi. Bir yuzbin daha gider merkez bankasiyiz biz zaten.Aynı yerde mi yaptirdin canım
Yaa çizgi vaarrKızlar gebelik testi yaptim 3.gün embriyosu 2 tane bugün transferle birlikte 8.gün cesaret ettim test yaptım
Ayy inşallah valla çok heyecanlandım daha adetime 5 gün varYaa çizgi vaarr
Kan ver bence canm eğer idrarda göürndüyse kanada geçmiş demektieAyy inşallah valla çok heyecanlandım daha adetime 5 gün var
tebrik ederimmmKızlar gebelik testi yaptim 3.gün embriyosu 2 tane bugün transferle birlikte 8.gün cesaret ettim test yaptım
Kızlar persembe akşam testim 320ydi beta pazar akşam 3gün sonra. 863olmuş cuma randevum var da sizce iyimi artmış??tebrik ederimmm
bence çok çok iyiiiKızlar persembe akşam testim 320ydi beta pazar akşam 3gün sonra. 863olmuş cuma randevum var da sizce iyimi artmış??
Evet kese görücez inşallah korkuyorum hala inanmıyorum gebe oldugumabence çok çok iyiiicuma kese mi göreceksiniz yoksa zaman geçmiyor değil mi?
seni öyle iyi anlıyorum kiiii yanlış bi hareket yapmıyım yanlış bi şey yemiyim diye aşırı dikkatli olmaya çalışıyorumEvet kese görücez inşallah korkuyorum hala inanmıyorum gebe oldugumakız evet zaman geçmiyorrr vallahıı ne zormuş hamile kalmak daha kolaymış tüp bebek kalp atışı var daha sağlıklı şekilde görelimm inşallahhj
Vallahı hamburger yedim canım sabah sabah cektiseni öyle iyi anlıyorum kiiii yanlış bi hareket yapmıyım yanlış bi şey yemiyim diye aşırı dikkatli olmaya çalışıyorumgerçekten rüya gibi… inşallah hemen cuma gelir önce keseyi görür sonra da kalp atışlarını duyarsın
çok iyi yapmışsın birazcık rahatlayıp kafamıza göre davranmak bizim hayrımıza olurVallahı hamburger yedim canım sabah sabah cektinormalde dıkkat ediyorum. Bugun cook su içerim herhalde:) hareketlerime dıkkat ediyorum dediğin gibi temızlık yapamıyorum istedıgım gibi resmen rüya gibiii
Canım ben 9.günü kan vermek için sağlık ocağına gittiğimde doktor bana çok erken yapalım ama çıkmazsa üzülme daha var gününe demişti kiii idrar testlerimim pozitif olduğunu söylemems rağmen bence stres yapmadan test gününü bekle değerin çok ara bi değer çıkmış belki pozitife dönerArkadaslar kan testi verdim transferimin 8. Gunu 0.71 cikti 7 ekkm test gunum 3 gun var bence tutmadi ama sizce nasil olur bu sekilde yükselen var mi aranizda