Eylül ayı transfer bekleyenler :) Tüp Bebek sürecim

Kizlar dondurulmis embriyo transferi olup kullandigi ilaclardan dolayi rahim icinde degisikligi olan var mi benim asiri sisti fitili atarken inanin en derine atin diyolar sislikten ulasamiyorum bu sekilde olan var mi arkadaslar

Kizlar dondurulmis embriyo transferi olup kullandigi ilaclardan dolayi rahim icinde degisikligi olan var mi benim asiri sisti fitili atarken inanin en derine atin diyolar sislikten ulasamiyorum bu sekilde olan var mi arkadaslar
Benimde dondurulmus 1.5 ay onceden ilac kullanmaya basladim.uzun protokol oldu. Valla benimde ayni artik fitile yer yok gibi zorluyorum 😒

Benimde dondurulmus 1.5 ay onceden ilac kullanmaya basladim.uzun protokol oldu. Valla benimde ayni artik fitile yer yok gibi zorluyorum 😒
Ben baska biseyden cok korktum yani vajinadan sislikler disari cikicak gibi elimi iceri sokmamla sislikler baslio a cok korkmustum neyse ilacin etkisiymis sizde de olmus icim rahatladi transferinizin kacinci gunu 1 ekim test tarihim yazmissin insallh olumlunsonuc almissinizdir🙏🙏🙏🙏

Son düzenleme:
Ben baska biseyden cok korktum yani vajinadan sislikler disari cikicak gibi elimi iceri sokmamla sislikler baslio a cok korkmustum neyse ilacin etkisiymis sizde de olmus icim rahatladi transferinizin kacinci gunu 1 ekim test tarihim yazmissin insallh olumlunsonuc almissinizdir🙏🙏🙏🙏
Ilactan canim oluyor ayni. Dün kan tahlilim 39cikti. Pazartesi tekrarlicam umarim katlanmis olur.

Canim transferin ilk gunu sayiliyorsa bugun 6. Gunum simdi sabh idrar testi yaptim negatif 6. Gunde silik cikan testler varmis cok uzuldum😒
Merhaba benim ilk transferimde 7. Günü hayalet gibi silik çizgi çıktı sevinmiştik. 2 gün sonra kanda beta 5 çıktı doktorum olmadığını söyledi 2 gün sonrada 1.20 yani sıfırlandı değerim. Yani kanda 5 bile olsa çizgi çıkıyor erken gebelik testlerinden iyisinden almıştık. Ama yapmamanızı tavsiye ederim çünkü daha büyük hayal kırıklığı oluyor biraz daha bekleyin

Canim transferin ilk gunu sayiliyorsa bugun 6. Gunum simdi sabh idrar testi yaptim negatif 6. Gunde silik cikan testler varmis cok uzuldum😒
Bazen testler yanılabiliyor kesin sonuç için doktorlar bile 10. Günü bekliyorlar sonradan da çıkabiliyor değer yavaş ilerleyebiliyor. İlk denemeniz mi

Merhaba 28 eylül çarşamba 2. Kez transfer oldum. 4ab kalitesinde 6. Gün embriyosu son dondurulmuş embriyom tutmazsa tekrar yumurta toplama vs. Olacak :KK43: İlk transferim çok rahat geçmişti hep yatmıştım sadece 6. Günden itibaren adet sancılarım başladı 3 gün sonrada adet oldum zaten. Şimdi 4. Günüm belden aşağım çok ağrıyor bacaklarım kopacak gibi belim batıyor diğeri kadar yatmadım yavaş yavaş hareketlerle yemeğimi yaptım mutfak topladım wc ye git gel fitil için 10 dk yürümek gerekiyor zaten derken diğerinden daha hareketliyim olacaksa böylede olur zaten diye düşünüyorum haftaya pazar kan vericem

Aslında bende size test yapmayın üzmeyin kendinizi erkenden demek istedim.. Ama Ben 9. Gün test yaptım hemde 2 kere negatif çıktı 2 gün sonra kan testi yapılacak yüksek ihtimalle negatif.. önce pişman oldum test yaptığıma ama şuan iyim bunu kendi içimde çözdüm hazmettim hastaneye hazırlıklı gidicem orda insan kötü bişey duyunca ne yapacağını bilemiyor.. bütün kalbimle pozitifi duymanızı diliyorum sevgiler

Kızlar selam bende de hiç belirti yok ister istemez moralim bozuluyor
10 ekimde test yapacağım 30 eylülde transfer oldum allah yardımcımız olsun

Merhaba Arkadaşlar daha evvel buraya bir çok kez umutlarla yazmıştım bir kez kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasında bana Cook uzak gelen tüp bebek sürecine bir anda girdik.
Benim sürecim bundan 3 ay önce başladı. Pco hastasıyım adetlerim cok duzensiz. Histereskopi sonrası polipler görüldü öncelikle doktorum bunları alıp rahime çizik atacağını söyledi.
Ardından malum süreç başladı .
Gonal-f iğneler ,cetrodite vs yumurta toplama işlemin gerçekleşti 4 yumurtam sağ saglim hedefe ulaştı ve donduruldu :)
Nihayetinde 16 Eylül 2022 Cuma günü transferim gerçekleşti. Çift embriyo yerleştirildi bu arada .İlk gün sayılmıyor diye biliyorum yani bugün 4. Günüm her ne kadar çok rahatım takmıyorum desem de günümün yarısi burayı benzer hikayeleri okumakla geçiyor.
Bugün eczaneye gidip test almamak için o kadar uğraş verdim ki kendimle... Benimle şu anda aynı süreci yaşayan var mı ?kaçıncı gün test yapacaksınız veya yaptınız ?
Belirti yaşıyor musunuz ? İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.❤️
Merhabalar... Nasılsınız testiniz sonucu nedir.. İnşallah güzel bir gebelik haberi almışsınızdır.. Ben de bekliyorum hala.. Bugün transfer sonrası 6. Günüm sizde ne gibi hisler oldu neler yaşadınız karnınız kasıklarınız ve beliniz ağrıyormuydu... Ben çok korkuyorum negatif çıkacak diye... Sonucu paylaşırsanız sevinirim..

X