- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.481
Şuan eşim de promen k kullanıyor sevindim bunu duyduğumaCanım biz morfoloji için 3. 4 ay kadar proxsed plas kullandık fayda etmedi. Bizde ise yaramadi yani. Sonra başka bir doktora gittik istanbuldaysan önerebilirim. Promen k, diye bir ilaç verdi oda proxsed gibi toz halinde sabah akşam suya katıp kullandı eşim. Birde keçi boynuzu pekmezi kullandık aylardır. Kabak çekirdeği ve bol findik fıstık ceviz yedi eşim. Her gece hiç aksatmadan. Bunlar bize vesile oldu. Inşallah faydalı olabilir herkese
Rica ederim. Sizede vesile olur insallahhhŞuan eşim de promen k kullanıyor sevindim bunu duyduğumadiğerlerini de yapıyoruz bakalım kısmet..teşekkür ederim balım cevabın için..
Cnm hayirli olsun saglikla kucagina al insallah.degerin guzel cnm.bat ne zamandiArkadaslar hcg 234 cikti çok mu düşük saat 2 de doktora gozukucem ama panikledim biraz
Cnm hayirli olsun saglikla kucagina al insallah.degerin guzel cnm.bat ne zamandi
canım ne yaptın merak ettim hayırlı haberler var miAmin inşallah canım en büyük isteğim o başka istediğim herşeyi unuttum valla aman olmasın ne olacak diyorum artık herşeye evladım olsun istiyorum evet bende sonlara doğru sabredemiyorum ya kırmızı yada negatif görüyorum inşallah sen görmezsin mutlu haberi alırsın canım
benimde aklıma geldin sen yazmişsın :)Kızlar şu karbonhidrat testi doğru mu sizce kesin doğru çıkar mı bilen var mı
Ben yaptim canim dogru cikiyo hamile olmayinca az kopuruyor hamileysen 1 parmak falanKızlar şu karbonhidrat testi doğru mu sizce kesin doğru çıkar mı bilen var mı
:) adet olmadım daha canım dün olmam gerekiyordu ama benim hep geçtiği için test yapmadım negatif görmek istemiyorum çünkü artık demin bir yerde video gördüm karbonat testi ile ilgili yaptım ama işte doğru değil gibi geliyor bana çünkü acayip kabardı bir sürü baloncuk çıktı üstü de köpük köpük oldubenimde aklıma geldin sen yazmişsın :)
Ölçmedim canım ama bayağı köpürdü az değildi ama hiç umudum yok benim bu ay da geçerse bir sene olacak hep negatifBen yaptim canim dogru cikiyo hamile olmayinca az kopuruyor hamileysen 1 parmak falan
Dedigimgibi bende cikti:) adet olmadım daha canım dün olmam gerekiyordu ama benim hep geçtiği için test yapmadım negatif görmek istemiyorum çünkü artık demin bir yerde video gördüm karbonat testi ile ilgili yaptım ama işte doğru değil gibi geliyor bana çünkü acayip kabardı bir sürü baloncuk çıktı üstü de köpük köpük oldu
Hayırlı olsun bu arada canım ne kadardır istiyordun sen sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAH inşallah keşke bende de doğru çıksa akşam eşim elince onda deneyecem onda da aynı olursa doğru değil olmazsa doğru :)))Dedigimgibi bende cikti
Hayırlı olsun bu arada canım ne kadardır istiyordun sen sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAH inşallah keşke bende de doğru çıksa akşam eşim elince onda deneyecem onda da aynı olursa doğru değil olmazsa doğru :)))
Hayırlı olsun bu arada canım ne kadardır istiyordun sen sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAH inşallah keşke bende de doğru çıksa akşam eşim elince onda deneyecem onda da aynı olursa doğru değil olmazsa doğru :)))
Canım karbonat idrarda var olan asit ten dolayı kabariyor ona inanma. Sen bir test yap benim adete iki gün kala çıktı. Varsa çıkıyor hiç yanilmadi iki senedir kullanıyorum bu testleri.Hayırlı olsun bu arada canım ne kadardır istiyordun sen sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ALLAH inşallah keşke bende de doğru çıksa akşam eşim elince onda deneyecem onda da aynı olursa doğru değil olmazsa doğru :)))
Hayırlı olsun. Adete kaç gün var yada kaç gün geçti ki. Bence değer iyuArkadaslar hcg 234 cikti çok mu düşük saat 2 de doktora gozukucem ama panikledim biraz
üç ay önce falan bende denemiştim:) köpürmüştü ama hamile değilim..Ben yaptim canim dogru cikiyo hamile olmayinca az kopuruyor hamileysen 1 parmak falan
o zaman hayırlı olsuunn:)Arkadaslar hcg 234 cikti çok mu düşük saat 2 de doktora gozukucem ama panikledim biraz
Ne güzel canım benim inşallah darısı isteyen hepimizin başınaAmin canim ben bir yillik evliyim 7-8 aydir dusunuyorduk tedaviye gerek kalmadan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?