- 30 Kasım 2016
- 995
- 900
- 53
- 29
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.461
Canım iki yıllık evliyim bugüne kadar her ay hamile gibi hissettim. O kadar istiyordum ki. Ama en son doktorlar aşılama olmasa şansınız çok düşük deyince çok rahat bıraktım bu ay kendimi. Iliskiye bile gün aşırı girmedim. Artık gebelik için değil canım istediği için oldu eşimle her birlikteliğimiz. Üç aylık son bir ilaç vermişlerdi eşime. Onun morfolojide sıkıntı vardı. Ilk ay gebe kaldım. Şok olduk eşimle. Beklemiyordum yani. Iki gün vardı reglime. Sadece günlerdir goguslerde hassasiyet vardı Esim test almıştı bir sene istersen dedi. Istemeye istemeye yaptım. Sonuca bile bakmadım inanirmisin. Okadar alismisim ki tek cizgiye nasılsa yine öyledir dedim. Esim ne oldu dedi aldi elimden testi. Gulumseyince ben aglamaya basladim. Sonunda rabbim ikinci kez o mutlulugu nasip etti. Ama inşallah yine kaybetmem bebeğimi.Canim bnimde bat 3 ekim acaba belirtilerin nelerdi anlatirmisin?Rica etsem :)
Allah nasip ederse bnimde illk gebeligim olucak Tabi eger tutuysaa
InşallahhhhBizimde canim düşük oldu kimyasaldı bende kan pıhtılaşması varmış aspirin kullanıyorum o yüzden. Inşallah bir daha üzülmeyiz beğenimizi alırız kucagimiza
Canım iki yıllık evliyim bugüne kadar her ay hamile gibi hissettim. O kadar istiyordum ki. Ama en son doktorlar aşılama olmasa şansınız çok düşük deyince çok rahat bıraktım bu ay kendimi. Iliskiye bile gün aşırı girmedim. Artık gebelik için değil canım istediği için oldu eşimle her birlikteliğimiz. Üç aylık son bir ilaç vermişlerdi eşime. Onun morfolojide sıkıntı vardı. Ilk ay gebe kaldım. Şok olduk eşimle. Beklemiyordum yani. Iki gün vardı reglime. Sadece günlerdir goguslerde hassasiyet vardı Esim test almıştı bir sene istersen dedi. Istemeye istemeye yaptım. Sonuca bile bakmadım inanirmisin. Okadar alismisim ki tek cizgiye nasılsa yine öyledir dedim. Esim ne oldu dedi aldi elimden testi. Gulumseyince ben aglamaya basladim. Sonunda rabbim ikinci kez o mutlulugu nasip etti. Ama inşallah yine kaybetmem bebeğimi.tek diyeceğim başka şeylerle uğraşın havanizi değiştirin ben hep gezdim dolastim zamanimi değerlendirdim. Sevdiğim insanlarla görüştüm. Ve bebek konusunu hiç gündeme getirmedim. Ve oldu. Allah ta nasip etmişti demekki. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum
Amin canım. Inşallah senin de meleğin gelmiştir. Olmasada kendini rahat bırak ben rahatlayinca oldu tesadüf mu bilmiyorum. Ama bu ay artık ne yapalım olmasada ben eşimi seviyorum oda beni. Boyle de yasayabiliriz demeye baslamistim. Ki rabbim sevindirdi bizi. Eşiğinde senin de testlerin yapılsın onlemini erkenden alın bir problem varsa. Hakkinizda hayırlısı olsunHmmm aslinda dusunmemek gerekiyorBnde cok kafama takiyorm Bi yildir evliyim Adetlerim hep duzenlidir.Ama Rabbim nasip etmedi...Bu ay olmazssa artik doktora gidicez eşimle Insallah gerek kalmaz.Yumurtalama gunumden beri goguslerim agriyor.Bide akintim var ama fazla degil insallah Olmuşturr tutuuşturr bebisimmm:)❤❤ Sagol ilgin icin insallah Hayirlisiyla kucagina alirsn:)❤
Amin canım. Inşallah senin de meleğin gelmiştir. Olmasada kendini rahat bırak ben rahatlayinca oldu tesadüf mu bilmiyorum. Ama bu ay artık ne yapalım olmasada ben eşimi seviyorum oda beni. Boyle de yasayabiliriz demeye baslamistim. Ki rabbim sevindirdi bizi. Eşiğinde senin de testlerin yapılsın onlemini erkenden alın bir problem varsa. Hakkinizda hayırlısı olsun
Canım morfoloji için hangi ilacı kullandınız? Genelde ilaçla düzelmiyo diyolarda sizde işe yaramış maşşallah sormak istedim..Canım iki yıllık evliyim bugüne kadar her ay hamile gibi hissettim. O kadar istiyordum ki. Ama en son doktorlar aşılama olmasa şansınız çok düşük deyince çok rahat bıraktım bu ay kendimi. Iliskiye bile gün aşırı girmedim. Artık gebelik için değil canım istediği için oldu eşimle her birlikteliğimiz. Üç aylık son bir ilaç vermişlerdi eşime. Onun morfolojide sıkıntı vardı. Ilk ay gebe kaldım. Şok olduk eşimle. Beklemiyordum yani. Iki gün vardı reglime. Sadece günlerdir goguslerde hassasiyet vardı Esim test almıştı bir sene istersen dedi. Istemeye istemeye yaptım. Sonuca bile bakmadım inanirmisin. Okadar alismisim ki tek cizgiye nasılsa yine öyledir dedim. Esim ne oldu dedi aldi elimden testi. Gulumseyince ben aglamaya basladim. Sonunda rabbim ikinci kez o mutlulugu nasip etti. Ama inşallah yine kaybetmem bebeğimi.tek diyeceğim başka şeylerle uğraşın havanizi değiştirin ben hep gezdim dolastim zamanimi değerlendirdim. Sevdiğim insanlarla görüştüm. Ve bebek konusunu hiç gündeme getirmedim. Ve oldu. Allah ta nasip etmişti demekki. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum
yok canim. henuz kese icin erken. haftaya kontrolum var. o zaman belki gorebiliriz. su an her sey yolunda.Merhaba canım. Yorumlarinizi okudumda neler oldu merak ettim. Keseyi gorebildimi doktorunuz yada daha erkenmi
bu arada seninki de hayirli olsun canim.Bende20 sinde ogrendimrabbim bagaslarsa ilk doğumum olacak
senin adina cok sevindim. kac haftaliksin kan verdin mi canimkizlar hamileyimm. hatirladinizmi ulke degistim demistim . adet opmadim havadandir dedim test yaptim plumlu . gercekten kafamatakmamistim. yedi aydir deniyordum olmadi bi turlu . hi ay gercekten cok taknadim tasinma derdi baska seylrr vardi .
vermedim daha bide gebeyken kanal dolgu yapilir dimi nette baktim yapilir yaziyo bir ayliktir . yurrdisindum burda dis tedavilwri cok pahali ya anlamadim gitti yaptirmm da lazimsenin adina cok sevindim. kac haftaliksin kan verdin mi canim
ben dis tedavisi gorurken hamile oldugumu ogrendim. discim aninda tedavimi kesti. hic bi sey yapmayacagiz dedi. daha dolgularim cekimlerim duruyo napacagz diye sordum. ilk 3 ayi gecirdikten sonraki 3 ay icinde yapacagiz. ilk 3 ay ve son 3 ayda yapilmaz yapilmamali tehlikeli olabilir dedi. ben o yuzden bekliyorumvermedim daha bide gebeyken kanal dolgu yapilir dimi nette baktim yapilir yaziyo bir ayliktir . yurrdisindum burda dis tedavilwri cok pahali ya anlamadim gitti yaptirmm da lazim
uc ay beklicm yaniben dis tedavisi gorurken hamile oldugumu ogrendim. discim aninda tedavimi kesti. hic bi sey yapmayacagiz dedi. daha dolgularim cekimlerim duruyo napacagz diye sordum. ilk 3 ayi gecirdikten sonraki 3 ay icinde yapacagiz. ilk 3 ay ve son 3 ayda yapilmaz yapilmamali tehlikeli olabilir dedi. ben o yuzden bekliyorum
Canım biz morfoloji için 3. 4 ay kadar proxsed plas kullandık fayda etmedi. Bizde ise yaramadi yani. Sonra başka bir doktora gittik istanbuldaysan önerebilirim. Promen k, diye bir ilaç verdi oda proxsed gibi toz halinde sabah akşam suya katıp kullandı eşim. Birde keçi boynuzu pekmezi kullandık aylardır. Kabak çekirdeği ve bol findik fıstık ceviz yedi eşim. Her gece hiç aksatmadan. Bunlar bize vesile oldu. Inşallah faydalı olabilir herkeseCanım morfoloji için hangi ilacı kullandınız? Genelde ilaçla düzelmiyo diyolarda sizde işe yaramış maşşallah sormak istedim..
Anladim canimyok canim. henuz kese icin erken. haftaya kontrolum var. o zaman belki gorebiliriz. su an her sey yolunda.
Allah razı olsun. Rabbim bebislerimizi bize bagaslasin. Aynı zamanlarda doğacak bizimkiler.Bizde beş haftaligiz teyzesiibu arada seninki de hayirli olsun canim.
Sen en son ne zaman kontrole gittin canımben dis tedavisi gorurken hamile oldugumu ogrendim. discim aninda tedavimi kesti. hic bi sey yapmayacagiz dedi. daha dolgularim cekimlerim duruyo napacagz diye sordum. ilk 3 ayi gecirdikten sonraki 3 ay icinde yapacagiz. ilk 3 ay ve son 3 ayda yapilmaz yapilmamali tehlikeli olabilir dedi. ben o yuzden bekliyorum
hayırlı olsun :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah...kizlar hamileyimm. hatirladinizmi ulke degistim demistim . adet opmadim havadandir dedim test yaptim plumlu . gercekten kafamatakmamistim. yedi aydir deniyordum olmadi bi turlu . hi ay gercekten cok taknadim tasinma derdi baska seylrr vardi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?