- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.521
belki stresten değildir bugünde olmazsan yarın yap muhakkak testiBende yok canım normal idrar ve karnım şişliği hariç bide stresten mide bulantısı ve kusma var başka hiç bir değişiklik yok o yüzden hamile olmadığımı düşünüyorum
Yarın yapıyım canım ama üzülecem korkuyorumbelki stresten değildir bugünde olmazsan yarın yap muhakkak testi
böyle de başka stres oluyor cnm sende güzel haberler al biranönceYarın yapıyım canım ama üzülecem korkuyorum
baya geçmesine rağmen silik çıkması garıp. ama inşallah hamilesindir cnmbat 18 eylüldü ama hala beklemedeyim.. sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı. kan verdim sonuç bekliyorumsaat 6 da çıkacakmış ... kalbim ağzımda atıyo resmen
yumurtlama dönemim aslında 4 eylül ama ovulasyon testleriyle baktığımda 12 eylülde net bi çift çizgi görebildim. geç yumurtlama oldu sanırım o yüzden silik çıkması biraz umutlandırdı benibaya geçmesine rağmen silik çıkması garıp. ama inşallah hamilesindir cnm
var gibi görünüyo :) geçti mi gününüz ?Varmı kızlar ay yoksa heycandanmı gördüm
Ay daha iki gün var ama insallah vardırvar gibi görünüyo :) geçti mi gününüz ?
vardır inşallah :) bende sabah iki test yapıtım böyle silik görünce dayanamayıp en sonunda kan verdim :) bekliyorum bakalım..Ay daha iki gün var ama insallah vardır
hmm o zaman doğrudur hadi bakalımmmm bizde bekliyoruz :)yumurtlama dönemim aslında 4 eylül ama ovulasyon testleriyle baktığımda 12 eylülde net bi çift çizgi görebildim. geç yumurtlama oldu sanırım o yüzden silik çıkması biraz umutlandırdı beni
var gibi gözüküyor ama günün dolmamış ovulasyon testi yarın yap çift çizgi çıkarsan hamişsindirVarmı kızlar ay yoksa heycandanmı gördüm
hayırlısı olur inşallah.. hepimiz için...hmm o zaman doğrudur hadi bakalımmmm bizde bekliyoruz :)
Dünde deneme amaclı ovülasyon testi yaptım çiftti benim ilk hamileleiğim olduguf için acemiyimvar gibi gözüküyor ama günün dolmamış ovulasyon testi yarın yap çift çizgi çıkarsan hamişsindir
Kan sonucun cıktımı seninhayırlısı olur inşallah.. hepimiz için...
az önce aldım.. 11 ?? şu an seviniyim mi sevinmeyim mi bilemedimKan sonucun cıktımı senin
yatıp uzanmalısın bence iki gün sonrada tekrar kan testi yap allahım sana bağışlasın cnmmaz önce aldım.. 11 ?? şu an seviniyim mi sevinmeyim mi bilemedim
Ay hayırlı olsunaz önce aldım.. 11 ?? şu an seviniyim mi sevinmeyim mi bilemedim
Canım dayanamayıp yaptım negatif çıktı yine olmadı yani ama adette olamadım karnım şişti rahatsız ediyor geriliyor gibi böyle tarlusal içsem mi kiböyle de başka stres oluyor cnm sende güzel haberler al biranönce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?