Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım karbonat idrarda var olan asit ten dolayı kabariyor ona inanma. Sen bir test yap benim adete iki gün kala çıktı. Varsa çıkıyor hiç yanilmadi iki senedir kullanıyorum bu testleri.
Cuma günü yapacam canım testi bir kaç gün daha bekleyim bakalım adet gelecek mi

Şuan eşim de promen k kullanıyor sevindim bunu duyduğuma diğerlerini de yapıyoruz bakalım kısmet..teşekkür ederim balım cevabın için..
Ben ocak ra dusuk yasadim sonra hic korunmadm hic . ama olmadi. ulke degistim by ay dusunmedim baska dertler vardi ve oldu tam yedi ay sonra bende kizim a kardes istiyordum yurtdisindyz diye

Kzlar benmde bata 2 gun kaldi ins tuymstr bu ay

hadi inşallah cnmmm hayırlı bebiş haberlerini bekliyorummm

hadi inşallah cnmmm hayırlı bebiş haberlerini bekliyorummm
İnşallah canım bende bekliyorum akşam eşime de karbanot testi yaptım onun ki benimkinden çok çok daha kabardı köpükler çıktı eğer doğruysa eşim hamile :))) ben yapamadım diye o yaptı heralde

Bizde aynen sizin gibi 2. Bebeği istiyoruz tam 8 yıl oldu RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bir kızım var 10 yaşında her anne keşke benimde kardeşim olsa dediğinde bir kez daha yıkılıyorum sabretmek ve dua etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum hamile olan arkadaşlara RABBİM sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH

İnşallah canım bende bekliyorum akşam eşime de karbanot testi yaptım onun ki benimkinden çok çok daha kabardı köpükler çıktı eğer doğruysa eşim hamile :))) ben yapamadım diye o yaptı heralde
hahahaha :))) ben öyle testlere inanmıyorum ama şey dogrudur idrarda poturcuklar oluşuyor böyle sanki püskürtülmüş gibi oluyor ben hamileliğimde dikkat etmiştim gerçekten oluyormuş

hahahaha :))) ben öyle testlere inanmıyorum ama şey dogrudur idrarda poturcuklar oluşuyor böyle sanki püskürtülmüş gibi oluyor ben hamileliğimde dikkat etmiştim gerçekten oluyormuş
Bende yok canım normal idrar ve karnım şişliği hariç bide stresten mide bulantısı ve kusma var başka hiç bir değişiklik yok o yüzden hamile olmadığımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…