• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım karbonat idrarda var olan asit ten dolayı kabariyor ona inanma. Sen bir test yap benim adete iki gün kala çıktı. Varsa çıkıyor hiç yanilmadi iki senedir kullanıyorum bu testleri.
Cuma günü yapacam canım testi bir kaç gün daha bekleyim bakalım adet gelecek mi

Şuan eşim de promen k kullanıyor sevindim bunu duyduğuma :KK66: diğerlerini de yapıyoruz bakalım kısmet..teşekkür ederim balım cevabın için..
Ben ocak ra dusuk yasadim sonra hic korunmadm hic . ama olmadi. ulke degistim by ay dusunmedim baska dertler vardi ve oldu tam yedi ay sonra bende kizim a kardes istiyordum yurtdisindyz diye

:) adet olmadım daha canım dün olmam gerekiyordu ama benim hep geçtiği için test yapmadım negatif görmek istemiyorum çünkü artık demin bir yerde video gördüm karbonat testi ile ilgili yaptım ama işte doğru değil gibi geliyor bana çünkü acayip kabardı bir sürü baloncuk çıktı üstü de köpük köpük oldu
hadi inşallah cnmmm hayırlı bebiş haberlerini bekliyorummm

hadi inşallah cnmmm hayırlı bebiş haberlerini bekliyorummm
İnşallah canım bende bekliyorum akşam eşime de karbanot testi yaptım onun ki benimkinden çok çok daha kabardı köpükler çıktı eğer doğruysa eşim hamile :))) ben yapamadım diye o yaptı heralde

kiminin 5 gun onceden ble silikte olsa cikio 3 gun kala fln bakalim bence ahh bakmakta zor gelio nekadar hep tek cizgi gormekten bakasim yok maffoluorum uzuntuden allahm yardimcimiz olsun allahima bin sukur 1 evladim var ama ikinciye ugrasiorum ilkinde 19 yasindaydm hic anlamadim dikkat etmedim belirtilere fln 3 senedir istioruz ikinciyi esimde bende
Bizde aynen sizin gibi 2. Bebeği istiyoruz tam 8 yıl oldu RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bir kızım var 10 yaşında her anne keşke benimde kardeşim olsa dediğinde bir kez daha yıkılıyorum sabretmek ve dua etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum hamile olan arkadaşlara RABBİM sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH

İnşallah canım bende bekliyorum akşam eşime de karbanot testi yaptım onun ki benimkinden çok çok daha kabardı köpükler çıktı eğer doğruysa eşim hamile :))) ben yapamadım diye o yaptı heralde
hahahaha :))) ben öyle testlere inanmıyorum ama şey dogrudur idrarda poturcuklar oluşuyor böyle sanki püskürtülmüş gibi oluyor ben hamileliğimde dikkat etmiştim gerçekten oluyormuş

hahahaha :))) ben öyle testlere inanmıyorum ama şey dogrudur idrarda poturcuklar oluşuyor böyle sanki püskürtülmüş gibi oluyor ben hamileliğimde dikkat etmiştim gerçekten oluyormuş
Bende yok canım normal idrar ve karnım şişliği hariç bide stresten mide bulantısı ve kusma var başka hiç bir değişiklik yok o yüzden hamile olmadığımı düşünüyorum

Back