- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi Berenimo877
-
- #1.421
Sen sağol canımAyy mushicim saol canim ya iicimi ferahlattin
daha iyiyim. iki saat kadar uzanip dinlendim. hala biraz var ama dinlene dinlene azalirmis.Insallah canim insallah agrim var diyordun nasil simdi gecmistir insallah
amin cnm sende inş. olursa bu benim 2. gebeliğim olacak seni çok iyi anlıyorumAmin inşallah canım en büyük isteğim o başka istediğim herşeyi unuttum valla aman olmasın ne olacak diyorum artık herşeye evladım olsun istiyorum evet bende sonlara doğru sabredemiyorum ya kırmızı yada negatif görüyorum inşallah sen görmezsin mutlu haberi alırsın canım
stres yapma sağ saglim kucağına alırsın inşallah rahat hamilelik geçirirsin cnm normalde 2 . ayda başlıyor sıkıntılar ama hafıf atlatırsın inşallah tadını çıkar çok güzel bir duygu :)amin canim. kan degerim 950 cikinca dr endiselenecek bi sey yok dedi. ama o ana kadar icim icimi yedi. cok sukur.
Bende iki ayda hatta üç ayda bile adet gördüğüm oluyor canım inşallah bana da nasip eder ALLAH ım kocanın dediğine çok güldüm ALLAH sağlıklı hayırlı uzun ömür versin oğluna da inşallah kardeşi de gelir yakındaamin cnm sende inş. olursa bu benim 2. gebeliğim olacak seni çok iyi anlıyorum
ben ilkinde neler yaptım neler hamile kalmak için
kürler mi yapmadım 40 gün meryem süresini mi okumadım her gün vücut bazal ısısı takıbı mi yapmadım... artık eşim de çok bunalmişti hatta bir keresinde artık yumurtla yoksa ben yumurtlayacağım demişti :) halen aklıma geldikçe çok gülerim. bir buçuk yıl sonra hamile kalabilmiştim. en son dedim ki bu ay hamilelikle ilgili hiçbirşey okumucam ve yaşadığım belirtileride hiç aldırmadım dedim yen'i yumurtluyorumdur çünkü ben 2 ayda bir adet görmeye başlamiştım. hiç kafama yapmadığım o ay hamile kaldım çok şükür 14 aylık oğlum var bebiş olduktan sonra varya sanki hiç beklememişsin onca zaman gibi geliyor. en güzel hediyedir rabbim herkesin evini bebiş seslerini eksik etmesin kucaklarını doldursun. Amin... şimdi bu ikinci de pek takmıyorum kafaya çünkü ogluşumla geçiriyorum vakit. ama heyecan da var yok değil :) bakalım inşallah herkes erer muradına :)
allah razı olsun cnm sana da en yakın zamanda nasıp etsin. ama adetin düzene girmesi şart bana doktor hap vermişti hayıt tohumu var içinde ilk kullandığım ay 28. günde olmuştum çok mutlu olmuştum ikinci ayda hamile kalmiştim. birde bana arkadas bir kaçtane ovulasyon testı almiştı adetim bittikten sonra çift çizgiyi görene kadar kullandım sonra bırakmıştım. ondan sonra içime şüphe girmişti dur bugünde yapayım dedim kop koyu çıkmıştı yumurtlama zamanında bile bu kadar net iki çizgi çıkmamıştı ben düşündüm yen'i yumurtlama oluyor herhalde biraz daha bekledim yine yaptım yine koyu çizgiyi görünce araştırdım gebelik olunca çift çizgi çıkıyormuş yaklaşık 6. haftalıkken öğrenmiş oldum. sana önerim bu testleri kullan çünkü seninde düzensizliğin var hem de kafa daha rahat oluyor biliyorsun kı ha bugün değilmiş falan..Bende iki ayda hatta üç ayda bile adet gördüğüm oluyor canım inşallah bana da nasip eder ALLAH ım kocanın dediğine çok güldüm ALLAH sağlıklı hayırlı uzun ömür versin oğluna da inşallah kardeşi de gelir yakında
Bu ay adet olursam bir dahaki ay dediklerini yapıcam canım inşallah bana da faydası olur çok sağol canımallah razı olsun cnm sana da en yakın zamanda nasıp etsin. ama adetin düzene girmesi şart bana doktor hap vermişti hayıt tohumu var içinde ilk kullandığım ay 28. günde olmuştum çok mutlu olmuştum ikinci ayda hamile kalmiştim. birde bana arkadas bir kaçtane ovulasyon testı almiştı adetim bittikten sonra çift çizgiyi görene kadar kullandım sonra bırakmıştım. ondan sonra içime şüphe girmişti dur bugünde yapayım dedim kop koyu çıkmıştı yumurtlama zamanında bile bu kadar net iki çizgi çıkmamıştı ben düşündüm yen'i yumurtlama oluyor herhalde biraz daha bekledim yine yaptım yine koyu çizgiyi görünce araştırdım gebelik olunca çift çizgi çıkıyormuş yaklaşık 6. haftalıkken öğrenmiş oldum. sana önerim bu testleri kullan çünkü seninde düzensizliğin var hem de kafa daha rahat oluyor biliyorsun kı ha bugün değilmiş falan..
Çokk sevindimm :) Biz de cuma günü kese görmeye gidicezAmin Canım Benim Darısı Sana Olsun İnşallah :) Battan 4 gün önce yaptım ikinci çizgi silikti hemen kan verdim 150.9 cıktı benım bat dha gecmedı 26 sında . 2 aydır klomen+Çatlatma iğnesi kullandım bu ay tuttu :) çatlatma iğnesinden 14 gün sonra 150.9 cıktı hcg Cuma günü de keseyi görmeye gideceğiz :)
Ümidini kaybetme canım elbet bir gün o duyguyu biz de tadacaz üzülme de ALLAH hayırlısını tez zaman da verir inşallah kucağını boş bırakmaz bende bir yıldır bekliyorum ama olmuyorKızlar gunaydın bugün bat günümdü yine kırmızılar ı gördümm ya çok üzgnm tamam kader kısmet ama 7 aydr uğraşyodm her ay ilaç tedavileri tiroid süt hormonu fln.yorulmaya başladm artık uğraşmak istemyrm eşim de üzülmeye başladı.Nolır biz gbi hiç hamile kalamayanlara da dua edin
Canm desteğin için çok teşekkür ederim inan insanlar o kadar çok soryor ki çocuk yok mu dye bıkıyorm cevap vermekten sanki ben istemyprm çocuğu.. Allah vermeynce vermiyor napalm ama insan o kadar aydr uğraşyor ona üzülyorÜmidini kaybetme canım elbet bir gün o duyguyu biz de tadacaz üzülme de ALLAH hayırlısını tez zaman da verir inşallah kucağını boş bırakmaz bende bir yıldır bekliyorum ama olmuyor
Bana da soruyorlar canım sürekli torun yok mu doğur artık bir bebek sürekli bunları söylüyorlar bende üzülüyorum ama artık siz mi bakacaksınız ben doğurunca diyorum ondan Sonra birşey söylüyemiyorlar ALLAH bize ve çocuk isteyen herkese versinCanm desteğin için çok teşekkür ederim inan insanlar o kadar çok soryor ki çocuk yok mu dye bıkıyorm cevap vermekten sanki ben istemyprm çocuğu.. Allah vermeynce vermiyor napalm ama insan o kadar aydr uğraşyor ona üzülyor
Amin inşaallah canm sen çook beklemişşsn Allah tez zamanda hayırlı evlat versn sana.İnan bura da olmasa kimse anlamypr beniBana da soruyorlar canım sürekli torun yok mu doğur artık bir bebek sürekli bunları söylüyorlar bende üzülüyorum ama artık siz mi bakacaksınız ben doğurunca diyorum ondan Sonra birşey söylüyemiyorlar ALLAH bize ve çocuk isteyen herkese versin
Amin canım çok sağol bebiş isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah aynen öyle en azından kendimi anlatabiliyorum burda o yüzden çok sevdim burayı bendeAmin inşaallah canm sen çook beklemişşsn Allah tez zamanda hayırlı evlat versn sana.İnan bura da olmasa kimse anlamypr beni
Olackla öleceğe çare yok demişler..inşaallah hamilesindrBat gunum yarin kendimi kasiyorum adet olmamak icin butun negatif testlere ragmen
Tuvalete bile gitmiyorum gormemek icin
Bat gunum yarin kendimi kasiyorum adet olmamak icin butun negatif testlere ragmen
Tuvalete bile gitmiyorum gormemek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?