- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi Berenimo877
- #1.441
Kızlar bata 2 gün kala bugün yani test yaptım ilk başta silik ikinci çizgi çıktı biraz durdu ve kaybldu bir bilginiz varmı. Anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bozuk olabilir bitane daha dene istersen cnmKızlar bata 2 gün kala bugün yani test yaptım ilk başta silik ikinci çizgi çıktı biraz durdu ve kaybldu bir bilginiz varmı. Anlamadım
Hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç haftalık canımÇok şükür ben Perşembe günü haberimi aldım![]()
Hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç haftalık canım
Öbür çizgi vardı ama bozuk değildi. Birde bu ay hsg çekildim o yüzdenCnm bozuk olabilir bitane daha dene istersen cnm
canım allah bağışlasın senden bi daha beta hgc istediler miALLAH razi olsun canim cok sagolAmin İnşAllah canim herkesin başına inşAllah. Şuan 4-5 haftalik. C tesi beta hcg 1800 çıktı
![]()
Benim tanıdığım var canım kızı tüp bebekti 2 yaşındayken hamile kalmış hatta anlamamıştı grip olmuştu ağır hastaneye gittiklerinde doktor test yapmış üç aylık hamile olduğunu öğrendi şimdi altı aylık bir oğluşu da varSelam herkese. Tüp bebek16 aylik bir kizim var. Dogumdan sonra ilk kez gecen ay adet oldum. sat 24 agustos. Tup bebekten sonra normal hamile kalan var mi acaba.
Benim tanıdığım var canım kızı tüp bebekti 2 yaşındayken hamile kalmış hatta anlamamıştı grip olmuştu ağır hastaneye gittiklerinde doktor test yapmış üç aylık hamile olduğunu öğrendi şimdi altı aylık bir oğluşu da varSelam herkese. Tüp bebek16 aylik bir kizim var. Dogumdan sonra ilk kez gecen ay adet oldum. sat 24 agustos. Tup bebekten sonra normal hamile kalan var mi acaba.
ay inş benimde öyle olur. Cok isterim. Rabbim gönlumuze gore versin inşBenim tanıdığım var canım kızı tüp bebekti 2 yaşındayken hamile kalmış hatta anlamamıştı grip olmuştu ağır hastaneye gittiklerinde doktor test yapmış üç aylık hamile olduğunu öğrendi şimdi altı aylık bir oğluşu da var
Merhaba canım. Yorumlarinizi okudumda neler oldu merak ettim. Keseyi gorebildimi doktorunuz yada daha erkenmiamin tatlim. kan degerim 70.1 cikti. bata iki gun kala yaptirdim.
Bende20 sinde ogrendimBende 22 sinde hamile oldugumun haberini aldım çok şükür ☺
Benimde beta hcg kaç cıktı sizinBende20 sinde ogrendimrabbim bagaslarsa ilk doğumum olacak
Benim regle iki gün kala 65 çıktı ama herkeste her gebelikte farklı olur. Sizin kaçtı regle kaç gün vardiBenimde beta hcg kaç cıktı sizin
Anladim canim hayirla alırız inşallah bebislerimizi kucaklarimiza benim ikinci gebeligim ilkinde düşük oldu. O yüzden daha tam sevinemiyoruz. Ilk haftaları atlatsam rahatliycamBenim 5gün vardi 52 çıkmıştı cok sukur iki katina dün yaptırdığımda
Bende20 sinde ogrendimrabbim bagaslarsa ilk doğumum olacak