Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata 2 gün kala bugün yani test yaptım ilk başta silik ikinci çizgi çıktı biraz durdu ve kaybldu bir bilginiz varmı. Anlamadım

Selam herkese. Tüp bebek16 aylik bir kizim var. Dogumdan sonra ilk kez gecen ay adet oldum. sat 24 agustos. Tup bebekten sonra normal hamile kalan var mi acaba.

Selam herkese. Tüp bebek16 aylik bir kizim var. Dogumdan sonra ilk kez gecen ay adet oldum. sat 24 agustos. Tup bebekten sonra normal hamile kalan var mi acaba.
Benim tanıdığım var canım kızı tüp bebekti 2 yaşındayken hamile kalmış hatta anlamamıştı grip olmuştu ağır hastaneye gittiklerinde doktor test yapmış üç aylık hamile olduğunu öğrendi şimdi altı aylık bir oğluşu da var

Benim tanıdığım var canım kızı tüp bebekti 2 yaşındayken hamile kalmış hatta anlamamıştı grip olmuştu ağır hastaneye gittiklerinde doktor test yapmış üç aylık hamile olduğunu öğrendi şimdi altı aylık bir oğluşu da var

ay inş benimde öyle olur. Cok isterim. Rabbim gönlumuze gore versin inş

Bizimde canim düşük oldu kimyasaldı bende kan pıhtılaşması varmış aspirin kullanıyorum o yüzden. Inşallah bir daha üzülmeyiz beğenimizi alırız kucagimiza

Back