EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Amiin Rabbim hepimize nasip etsin insallah 🤲 bazen diyorum ne guzel en azından sınanıyoruz Rabbim sevdigi kullarini daha cok sınarmıs bazende nefse yenilip neden diyorum güzel Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor 🤲

Amin canım isteyen herkese versin 😍💙🙏
Bana da hak ediyorsam versin bazen korkuyorum hala çocuk fikrinden çok istesem de acaba güzel iyi bir anne olabilir miyim diye bazen kendimde annelik vasıflarını hiç göremiyorum o yüzden hak ediyorsam versin 🤭🤭🤭

2. Testi gün içinde yapmadınız mı ondan kaynaklıdır diye sanmıştım. Tekrarlamakta fayda var sanırım testi
Üç pozitif test gördüm ilk iki gün üç pozitif test ne demek kesin demek değil mi ama bugün de üç tane negatif çıktı peş peşe e ben hangisine inanacağım şaştım kaldım. Ve hala kasıklarımda çekilme yaşıyorum

insana böyle duygu geçişleri yaşatırım ben işte :KK70: :KK70:

Yaa gelme peşimden, burası rahat evet ama öteki yol daha heyecanlı.

Evet ama aynı zamanda da korkutucu yaaa 🤣🤣🤣 bazen ara ara geliyorlar ya hamileysem gerçekten ne yaptık biz napicam ben şimdi umarım değilimdir biraz daha zaman lazım falan diyorum
Bazen de zaten bekliyoruz senelerdir daha ne kadar uzayacak diyorum off aman karışık işler ya 🥲 hakkımda ve dahi hakkımızda hayırlısı.
Cidden çok isteyip benden daha çok hak eden kulları varsa Rabbimin önce onlara nasip etsin 😄

Elimde hala miratech in testleri var adet olana kadar her sabah ateş ölçmeye ve test yapmaya devam 🤭

Kızlar benim ovulasyon testlerim çok çok silik.
Bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba?
Geçen tahlilleri yaptırdım, tüm değerlerim normal Aralık'ta çıktı.
Yumurtlamadigim bir ayda olma ihtimalim var mı acaba 🤔Eki Görüntüle 3127714
Tatlım daha balındasın herkes 14. Gün yumurtlamaz diyelim ki öyle bazen ayın sonu hatta adete bir gün kala hatta adetten bir gün sonra olan da olur ✅ canını sıkma yola devam

Tatlım daha balındasın herkes 14. Gün yumurtlamaz diyelim ki öyle bazen ayın sonu hatta adete bir gün kala hatta adetten bir gün sonra olan da olur ✅ canını sıkma yola devam
Teşekkürler.
Testlerim diğer aylara göre cok soluk geldi, ondan heyecan yapmıştım. Birden kızarır insallah

Evet ama aynı zamanda da korkutucu yaaa 🤣🤣🤣 bazen ara ara geliyorlar ya hamileysem gerçekten ne yaptık biz napicam ben şimdi umarım değilimdir biraz daha zaman lazım falan diyorum
Bazen de zaten bekliyoruz senelerdir daha ne kadar uzayacak diyorum off aman karışık işler ya 🥲 hakkımda ve dahi hakkımızda hayırlısı.
Cidden çok isteyip benden daha çok hak eden kulları varsa Rabbimin önce onlara nasip etsin 😄
Aynı kafa karışıklığı ama bende farklı sebeplerle tabi😂😂
O biraz daha lazım olan zaman hiçbir zaman yetmeyecek galiba. Çok sevdiğim bi aile dostumuzun telkini beni çocuk konusuna ısındırdı. “ eğer hayatının bir döneminde çocuk sahibi olmak istiyorsan, yapmak istediklerim var diyerek bu fikrini erteleme. Ben 60 yaşındayım 30 şu yaşların başındayken yapmak istediklerim var diyerek çocuğu erteledim ama yapmak istediklerime yetecek param yoktu, yoğun çalıştığım için zamanım da yoktu. Şimdi 60 yaşındayım çocuğum üniversiteye yeni başlayacak ve benim şimdi param ve enerjim var ama çocuk sahibi olmayı ertelediğim için, çocuğumun ihtiyaçlarını öne almak zorunda kalıyorum. Eğer daha genç yaşta çocuk sahibi olsaydım şimdi o kendi ayaklarının üzerinde duruyor olacaktı ve ben de gönlümce hayatımı yaşıyor olacaktım…” bu konuşma çok etkiledi beni, haklılık payı istisnaları ayrı tutarsak çok yüksek çünkü.

Teşekkürler.
Testlerim diğer aylara göre cok soluk geldi, ondan heyecan yapmıştım. Birden kızarır insallah
Bak oda var bazen böyle gider ertesi gün kızartmayı yada yumurtalam görmeyi bırak t çizgisi C yi geçer pik yapar bunu bilemiyoruz o nedenle hergün ortalama aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek yap mutlaka 🌸🥰

X