- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Zaten birden yukseliyor lhPeki 17 sine kadarbu kadar silik miydi testleriniz?
Daha önce 2 ay takip etmistim ama bu ay hepsi çok silik geldi bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten birden yukseliyor lhPeki 17 sine kadarbu kadar silik miydi testleriniz?
Daha önce 2 ay takip etmistim ama bu ay hepsi çok silik geldi bana.
Regl dongunuz kaç gün acaba ?Evet canim silikti. Ayni seninki gibiydi
Gölge var gibi bat ne zaman acabaGelen testlerden hemen birini denedim bence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi Ginnys yakinda beni gruptan atacaklar
Gecen ay 30. Gün olmusum ama letu kullandim. Normalde döngü günüm 27-30 arasi degisiyor. Bu ayda letu kullandim ama daha erken yumurtlama gördümRegl dongunuz kaç gün acaba ?
Letu nedir acabaGecen ay 30. Gün olmusum ama letu kullandim. Normalde döngü günüm 27-30 arasi degisiyor. Bu ayda letu kullandim ama daha erken yumurtlama gördüm
Salı günü randevum var bakalım neler olacak bende.. Teşekkür ederimBana doktorum duphaston ve corasprin verdi yumurtlama ile aynı zamanda içmeye başladım.
Amiin Rabbim hepimize nasip etsin insallah bazen diyorum ne guzel en azından sınanıyoruz Rabbim sevdigi kullarini daha cok sınarmıs bazende nefse yenilip neden diyorum güzel Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor
Üç pozitif test gördüm ilk iki gün üç pozitif test ne demek kesin demek değil mi ama bugün de üç tane negatif çıktı peş peşe e ben hangisine inanacağım şaştım kaldım. Ve hala kasıklarımda çekilme yaşıyorum2. Testi gün içinde yapmadınız mı ondan kaynaklıdır diye sanmıştım. Tekrarlamakta fayda var sanırım testi
insana böyle duygu geçişleri yaşatırım ben işte
Yaa gelme peşimden, burası rahat evet ama öteki yol daha heyecanlı.
Valla bat karışık ama ya 28 ya 25 te olması lazımdı bugün 28 bitti hala tık yok atesim de yüksekte sabit şimdilik dusmezse bikac gune kan vericemGölge var gibi bat ne zaman acaba
Yumurta gelistirici kuzumLetu nedir acaba
Tatlım daha balındasın herkes 14. Gün yumurtlamaz diyelim ki öyle bazen ayın sonu hatta adete bir gün kala hatta adetten bir gün sonra olan da olur canını sıkma yola devamKızlar benim ovulasyon testlerim çok çok silik.
Bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba?
Geçen tahlilleri yaptırdım, tüm değerlerim normal Aralık'ta çıktı.
Yumurtlamadigim bir ayda olma ihtimalim var mı acaba Eki Görüntüle 3127714
Teşekkürler.Tatlım daha balındasın herkes 14. Gün yumurtlamaz diyelim ki öyle bazen ayın sonu hatta adete bir gün kala hatta adetten bir gün sonra olan da olur canını sıkma yola devam
Anladım.sifaolsunYumurta gelistirici kuzum
Aynı kafa karışıklığı ama bende farklı sebeplerle tabiEvet ama aynı zamanda da korkutucu yaaa bazen ara ara geliyorlar ya hamileysem gerçekten ne yaptık biz napicam ben şimdi umarım değilimdir biraz daha zaman lazım falan diyorum
Bazen de zaten bekliyoruz senelerdir daha ne kadar uzayacak diyorum off aman karışık işler ya hakkımda ve dahi hakkımızda hayırlısı.
Cidden çok isteyip benden daha çok hak eden kulları varsa Rabbimin önce onlara nasip etsin
Benimde 28i ama hsg çekildim antibiyotik kullanıyorum sarkmalar olabilir geçmiyo zaman benim içindeBen varım 25 inde benimki geçmiyor zaman
Hadi hayırlısı bekleyip görelimValla yaptırmak için tek nedenim oydu
Bak oda var bazen böyle gider ertesi gün kızartmayı yada yumurtalam görmeyi bırak t çizgisi C yi geçer pik yapar bunu bilemiyoruz o nedenle hergün ortalama aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek yap mutlakaTeşekkürler.
Testlerim diğer aylara göre cok soluk geldi, ondan heyecan yapmıştım. Birden kızarır insallah