EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

ya ben bu testleri çok anlamıyorum canım mesela t nin altında bir çizgi var orası beyaz baya bembeyaz çizgi var ama az daha solu kızarıyor mesela bu nasıl oluyor biri bana anlatsın :)

Ginnys Ginnys
Anlatacak olan benim heralde seçilmiş kişi 😅… beybi o beyaz kısmı bende bilmiyorum ama sanırım kırmızı çizginin çıkma aralığı orası fakat ben fotodan senin gördüğün detayı göremiyorum ha şu var ben fotoda kırmızı bir gölge seçiyorum 🤩 o nedenle yarın ilk idrar tercihen daha iyi bence

Ben orda çıplak gözle daha çok bir beyaz çizgi görüyorum canım o niye oluyor acaba testin çizgisi tam mı denk gelmiyor ya da orası byeaz oldugundan mı bizim gözlerimizi yanıltıyor varmış gibi acaba
Tam denk gelmesi o kadar da önemli değil bence ya önemli olan çizginin net olması testi açıp da bak bakalım nasıl görünüyor

ay hadi inşallah ya hala süreklli devam eden kasık agrım var gelmeyen adetim var. şeytan diyor haftasonu çek git yazlıga düşünme, gelince ver kanı ver coşkuyu :KK70:
Tam denk gelmesi o kadar da önemli değil bence ya önemli olan çizginin net olması testi açıp da bak bakalım nasıl görünüyor

Benim gibi batı ay sonu olup sıkılan var mı 😅 hiç sevmiyorum ay sonlarını bekle bekle gelmiyor bi türlü ne test heyecanı ne belirti arama hiç bir şey yok şu günlerde 😅😂

Benim gibi batı ay sonu olup sıkılan var mı 😅 hiç sevmiyorum ay sonlarını bekle bekle gelmiyor bi türlü ne test heyecanı ne belirti arama hiç bir şey yok şu günlerde 😅😂
Ben seviyorum ya yumurtlamaya kadar olan dönemi yumurtlamadan bir hafta sonra başlıyolar bana gelmeye 🤣

Canım benim bat biraz karışık 3 ay önce yasmini bıraktım. 28 de bir 25 de bir oldum en son. 25 e göre salı olmam lazımdı diğerine göre de bugun olmalıydım. Ne gelen var ne giden. Çok şüpheli de bir ekşınım var :KK70: Düşmeyen ateşim var en temizinden. silik çıkan testlerim var. Dün 11 de yapılmış bhcg m var ama 5 ten küçük tam deger bilmiyoruz :KK70:
Biliyo musun çok mantıklı bat ne zamandı senin canım

Canım benim bat biraz karışık 3 ay önce yasmini bıraktım. 28 de bir 25 de bir oldum en son. 25 e göre salı olmam lazımdı diğerine göre de bugun olmalıydım. Ne gelen var ne giden. Çok şüpheli de bir ekşınım var :KK70: Düşmeyen ateşim var en temizinden. silik çıkan testlerim var. Dün 11 de yapılmış bhcg m var ama 5 ten küçük tam deger bilmiyoruz :KK70:
Ya şu 5den küçük mu büyük mü olayı bir tek bana mı saçma geliyor belki 4.99 ama hamile değilsin diyolar hamile olan kişide hep çok düşük çıkıyo bu değer 2 olanlar falan hep yükseliyo bence

Ya bir de bana tam değer söylesin ya dimi ama benim bilmeye hakkım yok mu :) ya arkadaşın işyerinde yaptırdım yarım saatte verdi kız sonucu. Çok sorunca da cemkiriyor kafaya takıyorsun diye.bisey de diyemiyorum 🙄 ama böyle devam ederse haftasonu devletin acilinde veririm kan. Orası hep net değer yazıyor. Yazlığa da gitmicem evde işler birikti gide gide 😆
Ya şu 5den küçük mu büyük mü olayı bir tek bana mı saçma geliyor belki 4.99 ama hamile değilsin diyolar hamile olan kişide hep çok düşük çıkıyo bu değer 2 olanlar falan hep yükseliyo bence

Bak cidden. Ende buna karşıyım.kadın belki hamile ama bu şekilde okuyunca köyü etkiliyorlar.dedeli bekle belki yükselir falan yokmditek ters yapıyorlar insanın morali çökğncede kötü etkiliyor ki

Bebeğim ben bunu artimed de de farkettim de bu testte de benzer olunca lan biliyor bu testlere dedim yani
Ozaman ben solunu mu görüyorum o halde ya test bozul yada test tekrarlaman gerekli yine aynı kapıya çıkıyor çünkü canım çizginin altında çıkmalı hcg algılayan şerit orada yanında ne işi var

Merhaba beni de ekler misiniz 13 Eylül 🥺
Tabiki 🌸
Sevm57 Sevm57 canım ben hamileyim bat 17 değil yanlış yazmışsın bat 7 Eylül 🌷 inşallah
Yaa cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallaaaahhh🤲🤰 duzelttim hemeeen😘
Yaptım canım ama erken gebelik testi degıl eşim bulamamıs normal testle yaptım yaptıgımda yerini gördüm 15 dkka falan gectı yerini tam gördüm sizde görüyo musunz yani suan hatta idrar kurumadı bile

Kızlar bebeğin tutunmasını destekleyen şeyler neler bilginiz var mı
Avokado benim bildigim ve burda bir arkadasa doktoru aspirin onermisti sende doktora sorabilirsin😍🌸
Gelen testlerden hemen birini denedim 😆 bence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi 🤪 Ginnys Ginnys yakinda beni gruptan atacaklar 😆
Yaaa ben senden bisey anlamadim hee 😂 bi var bi yok sabahki testte hic bisey goremedim bunda bariz gordum 🤷‍♀️ dunku testlere gore zaten benim gozumde kesindi 2 testte bozuk olacak hali yok ya kanda negatif olunca şok oldum 🤷‍♀️

Bebeğim ben bunu artimed de de farkettim de bu testte de benzer olunca lan biliyor bu testlere dedim yani
Kız bak senin durum sürekli şaibeli işler çıkarıyor iş miş yapma yat bekle ne olur ne olmaz sabah test yap bakalım onda da olacak mı bu nedir tüm şaibeler seni mi bulur bu kadar olur kan ver devlette şak diye çıkart ortaya sonunda öyle olacak gibi

Kızlar bende doktordan geldim artık klomen devri benim icin kapandi bu ne ya gecen seneden beri 8 9 kere denendi sonuc nanayyy 😂 gonalf 300 le baslandi 4 gun boyunca 37.5 vurulacagim sali kontrol insallah olumlu sonuclanir bu sefer cok yoruldum gercekten 🤦‍♀️

Ya bir de bana tam değer söylesin ya dimi ama benim bilmeye hakkım yok mu :) ya arkadaşın işyerinde yaptırdım yarım saatte verdi kız sonucu. Çok sorunca da cemkiriyor kafaya takıyorsun diye.bisey de diyemiyorum 🙄 ama böyle devam ederse haftasonu devletin acilinde veririm kan. Orası hep net değer yazıyor. Yazlığa da gitmicem evde işler birikti gide gide 😆
Ya yazlık iyi fikirdi ama bu süreç için çünkü cidden insanın aklında bütün gün sadece bu oluyo. Hastanede var ama cidden daha iyi bence onun için de pazartesiyi bekle ama sen bilirsin canım

Tabiki 🌸

Yaa cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallaaaahhh🤲🤰 duzelttim hemeeen😘

Yaaa ben senden bisey anlamadim hee 😂 bi var bi yok sabahki testte hic bisey goremedim bunda bariz gordum 🤷‍♀️ dunku testlere gore zaten benim gozumde kesindi 2 testte bozuk olacak hali yok ya kanda negatif olunca şok oldum 🤷‍♀️
Valla ben de kendimen bişey anlamadim, gıcık oldum kendime 😆 ilk oğlumda gecikme ye rağmen çıkmamıştı kanda belirmişti.170 kusurle. İkinci oğlumda da ateşle anlamıştım. Direkt çizgi çıkmıştı. Bunda resmen bir kaos oldu yaa 😆
Sen yazlıkta duyabilecekmişim ki acabaaaaa 😄
Duramam doğru diyorsun , testleri de çantama atardım 🤪tabiiki atesolcer de 😆
Kızlar bende doktordan geldim artık klomen devri benim icin kapandi bu ne ya gecen seneden beri 8 9 kere denendi sonuc nanayyy 😂 gonalf 300 le baslandi 4 gun boyunca 37.5 vurulacagim sali kontrol insallah olumlu sonuclanir bu sefer cok yoruldum gercekten 🤦‍♀️

Kaç gün vuruyorsun ki klomen

X