EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Yaptım canım ama erken gebelik testi degıl eşim bulamamıs normal testle yaptım yaptıgımda yerini gördüm 15 dkka falan gectı yerini tam gördüm sizde görüyo musunz yani suan hatta idrar kurumadı bile
Demekki bende burayı görmüşüm

bakın bir arkadaş ne yazmış zamanında :) sitede yazan birinden kopyaladım kızlar ateş takibi ile ilgili.Şöyle demiş:

Ginnys Ginnys

Bencede haklisiniz ateş ölçmeyle 4. Ayda hamile kaldım bende yani mucizeydi hatta 3 asilama olumsuz tup bebege baslayacaktim bu ayki adetle birlikte ilaclar hersey öylece kaldı 😊🥰 cidden ateş takibi şaşırtmıyor hic 👌
Aynen bekle bakalım

Bat 10 Eylül olan kızlar ne durumdasınız. Bende zaten hiç belirti fln olmadı. Sabahtan beridir karın ağrım başladı regl olurken başlayan ağrı. Eylül den elenicem sanırım 😂
ben henüz test yapmadım yarın sabah test yapacağım öğleden sonra da doktora gideceğim yarın net bir şekilde belli olur diye düşünüyorum🙂 belirti olarak sayılır mı bilmiyorum kasık ağrım var

bak birisi de şöyle demiş :
Ginnys Ginnys

Ovulasyon testi çok popüler ama strese sokabiliyor. Çoğu doktor önermiyor stres sebebiyle ama bu test ile hamile kalan çok. Bana en mantikli gelen yöntem ateş ölçme yöntemi. Arama kismina yazarsaniz bununla ilgili konular bulursunuz. Bence testten daha guvenilir.
Evet iyice öğrenmek denemek lazım ama bn beceremem ki o nedenle testle devam ediyorum 🙈

Bir senedir ve evet herzaman belirtileriniz oluyor bunu gebelik sanıyoruz meğerse genel durumumuz oluyor korunduğun zaman fark ettim bunu. Ama akıntım yeni olay bende bu olmuyordu dikkatimi bu nedenle çekti
Okuduklarıma göre korunurken semptomlar biraz farklılaşabiliyormuş ben hiç korunmadım aslında bu yüzden ben değil de yaşayanların yazılarını okudum korunmayı bıraktıktan sonra adet düzeni değişebiliyormuş sanırım yumurtlama dönemi de değişiyor ki böyle durumda faaliyet yükseliyor içeride o sebeple olmayan şeylerde olurmuş.. Sabır hani eğer değilsen bile hamile aslında bu akıntı olumludur bünyen hazırlanıyor olabilir.. İlk bir sene olmaması normal diye doktorlar diyor zaten tedavi amaçlı hafif ilaçları bile bir sene sonra veriyorlar ben 13. Aydayım mesela bu süre içinde bildiğim bir kere kimyasal gebelik geçirdim aynı derecede ağrı ve kanama yaşadığım zamanlarda oldu belki o zamanlarda da düşük yaptım bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ tutunacak olan sağlıklı olanmış tutunmuyorsa sağlıksız embriyo olduğu söyleniyor beden onu atıyormuş.. Bu yüzden iyi düşün tutunacak elbet sağlıklı olanı onuda Allah bilir duadan vazgeçme en sağlıklı hayırlı bir şekilde en güzel zamanda gerçekleşmesidir benim dualarım 🤲🥰
Böyle dua edip yine de evet her ay testlerle yaşıyorum bu yüzden seni çok iyi anlıyorum hepimiz için sabır diliyorum canım

ben henüz test yapmadım yarın sabah test yapacağım öğleden sonra da doktora gideceğim yarın net bir şekilde belli olur diye düşünüyorum🙂 belirti olarak sayılır mı bilmiyorum kasık ağrım var
Yarın sabah güzel haberlerinizi bekliyoruz o halde .genelde kasık ağrısını gebelik belirtisi olarak yazmışlar inşallah oyledir💓

Yaptım canım ama erken gebelik testi degıl eşim bulamamıs normal testle yaptım yaptıgımda yerini gördüm 15 dkka falan gectı yerini tam gördüm sizde görüyo musunz yani suan hatta idrar kurumadı bile
Görünüyor evet ama emin olmak için Bi test daha yap bence ben üç tane yaptım hala emin olamadım üç silik çizgiyle pozitif gördüm bat ne zaman senin

Okuduklarıma göre korunurken semptomlar biraz farklılaşabiliyormuş ben hiç korunmadım aslında bu yüzden ben değil de yaşayanların yazılarını okudum korunmayı bıraktıktan sonra adet düzeni değişebiliyormuş sanırım yumurtlama dönemi de değişiyor ki böyle durumda faaliyet yükseliyor içeride o sebeple olmayan şeylerde olurmuş.. Sabır hani eğer değilsen bile hamile aslında bu akıntı olumludur bünyen hazırlanıyor olabilir.. İlk bir sene olmaması normal diye doktorlar diyor zaten tedavi amaçlı hafif ilaçları bile bir sene sonra veriyorlar ben 13. Aydayım mesela bu süre içinde bildiğim bir kere kimyasal gebelik geçirdim aynı derecede ağrı ve kanama yaşadığım zamanlarda oldu belki o zamanlarda da düşük yaptım bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ tutunacak olan sağlıklı olanmış tutunmuyorsa sağlıksız embriyo olduğu söyleniyor beden onu atıyormuş.. Bu yüzden iyi düşün tutunacak elbet sağlıklı olanı onuda Allah bilir duadan vazgeçme en sağlıklı hayırlı bir şekilde en güzel zamanda gerçekleşmesidir benim dualarım 🤲🥰
Böyle dua edip yine de evet her ay testlerle yaşıyorum bu yüzden seni çok iyi anlıyorum hepimiz için sabır diliyorum canım
Amin canım hisler hep aynı bende geçen sene ilk nisanda 5 haftalık kaybettim onun dişındada kimyasalım oldu aonra bir ara 5 ay yapmadım istemedim şimdi yeniden bakalım hayırlısı hayırlısıyla olsun diyelim 😃

Bende zamansız ağrıdan dolayı şüphe duydum ilk diğer belirtiler de olunca test yaptım silik olarak pozitif çıktı yarın kan vereceğim

Görünüyor evet ama emin olmak için Bi test daha yap bence ben üç tane yaptım hala emin olamadım üç silik çizgiyle pozitif gördüm
Görünüyor evet ama emin olmak için Bi test daha yap bence ben üç tane yaptım hala emin olamadım üç silik çizgiyle pozitif gördüm bat ne zaman senin
15 ağustos bat yani 6 gün var mesela suan test kurudu yeri daha belli oldu markası artı med güvenilir mi acaba o test

Amin canım hisler hep aynı bende geçen sene ilk nisanda 5 haftalık kaybettim onun dişındada kimyasalım oldu aonra bir ara 5 ay yapmadım istemedim şimdi yeniden bakalım hayırlısı hayırlısıyla olsun diyelim 😃
Demek ki sorun yok işte döllenme oluyor zamanı var sabır sabır sabır diyorum 🤭

15 ağustos bat yani 6 gün var mesela suan test kurudu yeri daha belli oldu markası artı med güvenilir mi acaba o test
Art med güvenilir geçen ay iki kere yaptım negatif bu ay ilk testi onunla yaptım silik gölge olarak ilk öyle gördüm kuruyunca koyulaşma olmuş onda da iki gün sonunda çöpe bakınca gördüm 🤣 tabi ona bakmadan önce bebe markasıyla iki kere daha yaptım ilki negatif diye attım beş dk dolmamıştı beklemedim akşama doğru Bi daha yaptım silik çizgi sonra sabah yaptığımı yine çöpten aldım ikin i çizgi kıp kırmızıydı kuruma gri olur ben kırmızıya çalan pembe gördüm hava almayacak şekilde sarıp çöpe atmıştım havayla temas edince gri oldu çizler

X