Okuduklarıma göre korunurken semptomlar biraz farklılaşabiliyormuş ben hiç korunmadım aslında bu yüzden ben değil de yaşayanların yazılarını okudum korunmayı bıraktıktan sonra adet düzeni değişebiliyormuş sanırım yumurtlama dönemi de değişiyor ki böyle durumda faaliyet yükseliyor içeride o sebeple olmayan şeylerde olurmuş.. Sabır hani eğer değilsen bile hamile aslında bu akıntı olumludur bünyen hazırlanıyor olabilir.. İlk bir sene olmaması normal diye doktorlar diyor zaten tedavi amaçlı hafif ilaçları bile bir sene sonra veriyorlar ben 13. Aydayım mesela bu süre içinde bildiğim bir kere kimyasal gebelik geçirdim aynı derecede ağrı ve kanama yaşadığım zamanlarda oldu belki o zamanlarda da düşük yaptım bilmiyorum
tutunacak olan sağlıklı olanmış tutunmuyorsa sağlıksız embriyo olduğu söyleniyor beden onu atıyormuş.. Bu yüzden iyi düşün tutunacak elbet sağlıklı olanı onuda Allah bilir duadan vazgeçme en sağlıklı hayırlı bir şekilde en güzel zamanda gerçekleşmesidir benim dualarım
Böyle dua edip yine de evet her ay testlerle yaşıyorum bu yüzden seni çok iyi anlıyorum hepimiz için sabır diliyorum canım